סקר קצר

תורי...

אני לא הולך לסופרלנד... אבל אני הולך למחנה... אני יעשה דברים אם חברים שלי כמו ללכת לים... ומה שיהיה בסניף אני ילך.. אה ואני ילך אם המשפחה לפארק מים אולי שפיים.

שרוך

New member
../images/Emo70.gif סקר קצר ../images/Emo70.gif

בס"ד הי אחים שלי מה קורה? יש לי סקר קטן והוא: עוד מאט החופש הגדול , מה אתם עושים בחופש ומה אתם עושים אחריו ? ומי יוצא למחנות !! ? בכבוד רב יום טוב שרוך& נקמת המלפפונים

טוף..

אני עוד בשירות עד אמצע אוגוסט-אמצע אב ככה שאין לי ממש חופש גדול, בשאר אני אחרוש את הנשמה :)) ולא, אין לי שום מחנה לצאת אליו... אחרי החופש הגדול שאין לי? מן הסתם אני אחפש משו לעשות עם עצמי, זהו אחרי השירות אני יוצאת לעולם הגדול- מפחיד..

lali37

New member
מה לקרוא?!

שבועת רחל/ מאה חורפים שניהם של מיכל שלו!!!!!! הנסיכה הקסומה של ויליאם גולדמן ויש עוד....

תקראי "בלתי הפיך" או "אלבי"

בלתי הפיך של מ. ארבל זה ספר מדהים, מרגש, מרתק והוא גם קצת ארוך... יש כאן עוד כמה שקראו שאני יודעת עליהם. בכל מקרה, תקראי גם את שאר הספרים המדהימים שלו! וגם את "אלבי" של יאיר לפיד (לא נראנ לי שמישהו שמע עליו, למען האמת...
), ספר דקיק ביותר, אבל את יכולה לקרוא אותו יום, אחרי יום, אחרי יום... ולא להפסיק למ\צחוק! אז זה, ככה, למקרים קשים (שלא יהיו בע"ה) ומשעממים במיוחד...

אני איתכן..

המלצה- חם מהתנור-הנזיר שמכר את הפרארי שלו עוד מישו פה קרא אותו? אני פשוט נשארתי עם המון קטעים חזקים ממנו

מ י ש י

New member
../images/Emo13.gif אה... לא...

בס"ד ספרי אמונה..., ספרי קודש. אני כבר מזמן לא קוראת ספרי קריאה. קראתי כבר את בלתי הפיך, וקראתי כל מיני ספרי כאלה. גמרתי עם זה מזמן, הם לא מוסיפים לי הרבה (לא אמרתי כלום...), אחד הספרים האחרונים שקראתי היה שבעת המנעולים וזה היה כ"כ עצוב.... כמה ימים, אולי שבועות אח"כ הייתי בוכה על הסוף... על זה שדוד ההוא איבד את הזיכרון..., קראתי את הסוף שוב ושוב ובכיתי, אוף, למה צריך את זה בכלל?! אני גמרתי עם ספרי קריאה! אני רק בספרים עיוניים!

וואו, כל הכבוד!

אז אם ככה, יש כל מיני ספרים על רבנים אם את רוצה, תחפשי אולי בספריה העירונית...

lali37

New member
וואוו את רגישה

ואני עוד חשבתי שאני בוכה, אבל ממש בוכה, מספרים....

שרוך

New member
או קי תורי

בס"ד הי לכולם מה קורה איך היה בית הספר? אני בבית כוללם יודעים למה !! אני בחופש הגדול רוב הזמן יהיה בחו"ל אני טס ל 6 שבועות ! לכן מי שרוצה לפגוש אותי מוזמן לעשות זאת בסופר לנד או שנקבע מקום וניפגש רצוי עכשו בהתחלה כי אחרי שאני יחזור בעזרת ה' אני עובד בכל הימים שנשארו לי!! שנה הבאה אני ממשיך בית ספר עדין לא יודע איזה מגמה !! ואני לא יוצא למחנה אני חושב שמרו על קשר שרוך

למעלה