סיכום שבועי

meyrav a

New member
../images/Emo70.gifסיכום שבועי

מזמן לא היה לנו , אז בנות להתפקד בבקשה
איך היה השבוע שלכן?
מי האיש\ה שעשה לכן את השבוע?
מה הדבר הטוב ביותר\אירוע משמח שקרה לכן השבוע
האם יש משהו שאתן מצטערות עליו או שפספסתן השבוע
מאכל השבוע
הספונטניות של השבוע
האם נתקלתן בהומופוביה השבוע
(שתפו אותנו) :
מה גרם לכן להתגאות בעצמכן השבוע
סיפרתן למישהו חדש על אהבתכן לנשים השבוע?
מהו שיר השבוע שלכן?
מהו ציטוט השבוע שלכן
הוסיפו את תמונת השבוע:
סכמו את השבוע ב7 מילים:
אירוע שאתן מצפות לו או תקווה שיש לכן מהשבוע הבא:
מנטרה ממולצת לשבוע הקרוב או בכלל:
ברכה לסופ"ש ולשבוע הבא אלינו לטובה:
יש לך תוכניות לשבוע הקרוב
אדם אחד שהיית רוצה לפגוש:
נקודת האור של השבוע: תקדישו 5 דקות מזמנכן היקר.. נחמד...

עונה

השבוע שלי היה דווקא שבוע דיי טוב - חזרתי לצאת ולעשות דברים שכשהייתי עם ה X לא ממש עשיתי
האישה ששתה לי את השבוע - זו ציפי לבני
הדבר הטוב שקרה לי השבוע זה שאחרי כמעט שבוע שלא הייתי מסוגלת לאכול נפשית חזרתי לאכול היום
האם יש משהו שאתן מצטערות עליו או שפספסתן השבוע - לא אין
מאכל השבוע - נודלס עם עוף מהיום
הספונטניות של השבוע- אין האם נתקלתן בהומופוביה השבוע (שתפו אותנו) : לא מה גרם לכן להתגאות בעצמכן השבוע: שחזרתי לאכול ולא נתתי לעצמי שוב לחזור לטעיות העבר סיפרתן למישהו חדש על אהבתכן לנשים השבוע? כן לחבר טוב מהו שיר השבוע שלכן? help של הביטלס - עכשיו עם כל הקטע שפול מגיע לארץ אני באטרף עלהם מהו ציטוט השבוע שלכן : ת מיד הכי חשוך לפני עלות השחר הוסיפו את תמונת השבוע: סכמו את השבוע ב7 מילים: כל יום צועדת צעד אחד קדימה ובונה עצמי מחדש (יצא 8) אירוע שאתן מצפות לו או תקווה שיש לכן מהשבוע הבא: ההופעה של פול מקרטני מנטרה ממולצת לשבוע הקרוב או בכלל: ברכה לסופ"ש ולשבוע הבא אלינו לטובה: שתיהיה לנו שנה טובה מלאה אהבה והתגששמות החלומות יש לך תוכניות לשבוע הקרוב: לצלם ולהנות בהופעה הכי חשוב אדם אחד שהיית רוצה לפגוש: אני נפגשת עם חברה מירושלים שים של זמן לא יצא לי לפגוש נקודת האור של השבוע: ההופעה

meyrav a

New member
אחרוג ממנהגי ואענה גם

ברוכה השבה
יקרה.. איך היה השבוע שלכן?-
התחיל צולע נגמר אופטימי מי האיש\ה שעשה לכן את השבוע?
אני עוד מחכה לה...
מה הדבר הטוב ביותר\אירוע משמח שקרה לכן השבוע
הצלחתי לדבר במעט עם הבת דודה .. האם יש משהו שאתן מצטערות עליו או שפספסתן השבוע
מאכל השבוע : שניצל עם ציפס הספונטניות של השבוע האם נתקלתן בהומופוביה השבוע (שתפו אותנו) :לא.. מה גרם לכן להתגאות בעצמכן השבוע: היכולת לקבל את השונה.. סיפרתן למישהו חדש על אהבתכן לנשים השבוע?
לא יצא לי מהו שיר השבוע שלכן?
I KISS A GIRL.... מהו ציטוט השבוע שלכן : "יום אחד זה יקרה.." הוסיפו את תמונת השבוע: סכמו את השבוע ב7 מילים: אירוע שאתן מצפות לו או תקווה שיש לכן מהשבוע הבא: דייט ..או שניים ....
מנטרה ממולצת לשבוע הקרוב או בכלל:
ברכה לסופ"ש ולשבוע הבא אלינו לטובה: שתא לכולנו שנה טובה ומתוקה כ
יש לך תוכניות לשבוע הקרוב:
יש ויש אך לא אפרט ...ברגע זה...
אדם אחד שהיית רוצה לפגוש: אפשר שתיים
נקודת האור של השבוע: דייט או .... נו בנות אני עניתי הפעם לשם שינוי.. מה איתכן ? קדימה גם החדשות , גם הוותיקות לבד או ביחד בואו נפתח שירשור לשנה הבאה

luka on1

New member
טוב אחרי אילוצים!!

מזמן לא היה לנו , אז בנות להתפקד בבקשה איך היה השבוע שלכן? מי האיש\ה שעשה לכן את השבוע? מה הדבר הטוב ביותר\אירוע משמח שקרה לכן השבוע האם יש משהו שאתן מצטערות עליו או שפספסתן השבוע מאכל השבוע הספונטניות של השבוע האם נתקלתן בהומופוביה השבוע (שתפו אותנו) : מה גרם לכן להתגאות בעצמכן השבוע? כלום סיפרתן למישהו חדש על אהבתכן לנשים השבוע?לא ממש מהו שיר השבוע שלכן? "אז נרים כוס יין לחיי חיים חדשים יותר.." מהו ציטוט השבוע שלכן יש מקרים שנס לא בא עם 2 סוכר הוסיפו את תמונת השבוע: האוטו שלי אחרי התאונה סכמו את השבוע ב7 מילים: הלוואי שהיה אפשר לחזור אחורה כמה שנים אירוע שאתן מצפות לו או תקווה שיש לכן מהשבוע הבא: להשתפר בכל מנטרה ממולצת לשבוע הקרוב או בכלל: אין בינתיים ברכה לסופ"ש ולשבוע הבא אלינו לטובה: יהיה טוב אחרת למה אנחנו עוד כאן? יש לך תוכניות לשבוע הקרוב להיות אדם יותר טוב אדם אחד שהיית רוצה לפגוש: את אלוהים ולאמר לו למה כל החידות האלה שקורות לי בחיים נקודת האור של השבוע:הילדים שלי

luka on1

New member
תודה מרבוש

נראה שרק לך אכפת, אין הרבה כמוך בימנו..מחזירה חיבוק

שבוע טוב

איך היה השבוע שלכן? מי האיש\ה שעשה לכן את השבוע? מה הדבר הטוב ביותר\אירוע משמח שקרה לכן השבוע האם יש משהו שאתן מצטערות עליו או שפספסתן השבוע מאכל השבוע הספונטניות של השבוע האם נתקלתן בהומופוביה השבוע (שתפו אותנו) : מה גרם לכן להתגאות בעצמכן השבוע סיפרתן למישהו חדש על אהבתכן לנשים השבוע? מהו שיר השבוע שלי?"קחי לך זמן" מהו ציטוט השבוע שלי?תחייכי לעולם - העולם יחייך אלייך.. הוסיפו את תמונת השבוע: סכמו את השבוע ב7 מילים:הלוואי -שאקום -ואגלה- שזה- היה- רק -חלום אירוע שאני מצפה לו או תקווה שיש לי מהשבוע הבא:שתופיעה בפתח ביתי ותגיד "התגעגתי אז באתי!" מנטרה ממולצת לשבוע הקרוב או בכלל:שאצליח להפתיע את עצמי! ברכה לסופ"ש ולשבוע הבא אלינו לטובה:שאקבל הכל בהבנה ובשמחה. יש לי תוכניות לשבוע הקרוב- לא! והלוואי שיהיו וירגשו.. אדם אחד שהייתי רוצה לפגוש: אותך! סתם.. אותה!! נקודת האור של השבוע:נחת מהילדים הכי הכי חמודים שלי!

למעלה