מוניקה סקס

../images/Emo70.gifמוניקה סקס

תגידו מישהו היה בהופעה של מוניקה סקס ושוטי הנבואה בהוד השרון ביום חמישי? איך היה? כמה זמן הופעיו כל אחד? אילו שירים הם שרו? ( בעיקר מוניקה סקס המושלמים שלי) אוף... אני כ"כ רציתי ללכת אבל נשארתי בצופים עד 9 בערב אז לא יכלתי ללכת.. אז תספרו חוויות

mememe!!

אני הייתי הייתה הופעה גדוללללה!! באמת באמת הגעתי קצת לפני וראיתי להקות חימום שהיו קצת מפגרות הייתי אומרת... (הייתה אחת טובה) טוב אז מוניקה עלו ראשונים והם עשו את שנים חסומות, הקונפורמיסט, 180, על הריצפה, מספיק בנאדם, מכה אפורה (כןכן חרשו), כל החבר'ה, סאן חוזה, פצעים ונשיקות, גשם חזק, פרפר (נדמה לי), ועוד לא זוכרת... אח הייתה הופעה ממש טובה!! הבמה הייתה רחוקה משהו מהקהל! שחר זרק את המקלות והן לא הגיעו
, הוא גם ניסה לרוץ לקהל אבל הוא לא יכל... חבל
קיצר היה כיף חבל על הזמן... הייתי שורה ראשונה
ההופעה של שוטי הנבואה הייתה פצצה! הם עשו באמת ביצועים טובים... ואנלא זוכרת את כל השירים שהם שרו... אני זוכרת שהם שרו אין אני, פאנן, תשאירי לי פרח, הייתי מניאק, נוגע בגן עדן.. ו... לא זוכרת עוד אבל גם להם הייתה הופעה ממש טובה (והרבה יותר ארוכה משל מוניקה... כי הם היו המופע המרכזי בעצם) לא חשוב, קיצר היה פול קהל והיה פנאן לגמרי

NighTy

New member
הממ

מוניקה לא שרו את פרפר ושוטי הנבואה שרו אם אני זוכר גם את במלון ברבת עמון,הילדים קופצים,משתוללים בכפר,ועוד כמה.. והיה פנאאאאאאאאאןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

היה כיף.

על מי נתן הופעה טובה יותר ניתן להתווכח. בשבילי מוניקה תמיד ישארו מוניקה וכל הופעה שלהם תהיה טובה. למרות שכשהשוטים עלו יכלו לראות גלי אנשים נוהרים לכיוון הבמה. כל אחת מהלהקות הופיעה משהו כמו 45 דקות. (והשוטים עלו להדרן של 10 דקות בערך) בקיצור מוניקה שרו: גשם חזק, סאן חוזה, על הרצפה, 180, מכה אפורה, פצעים ונשיקות, מספיק בנאדם, שנים חסומות,כל החברה וזהו, בעצם אולי גם איש קש. השוטים שרו את פנאן, פרילי, אין אני, דקה בפרדס, משתוללים בכפר, כל הילדים קופצים רוקדים, הכל מן ג'ה ועוד כמה שירים. הם גם שרו שיר שאמרו שיופיע באלבום החדש שלהם שיצא עוד מעט. היה כיף. חבל שפספסת.

omriziv12

New member
לשיר של שוטי קוראים אמונה

אם מישהו רוצה, יש לי אותו שיפנה אליי

omriziv12

New member
אני הייתי

אני גר בהוד השרון...... ומוניקה היו יותר טובים לדעתי למרות שגם ממש נהנתי בשוטי הקיצר שתי הלהקות שאני הכי אוהב כיום חוץ ממשינה

למעלה