לוח הודעות

עופר 123

New member
../images/Emo26.gifפתיחת הגלריה ../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

בעקבות ההצפה המבורכת של תמונות חברי הפורום, קובצו שלל היפים והיפות לגלריה חדשה. כמובן שכל תמונה נוספת תצורף אחר כבוד להיכל התהילה שלנו. שלכן ושלכם, עופר

עופר 123

New member
הצ´ט של הפורום

הודעה לא כל כך נחמדה: לפני מספר ימים הועלתה הצעה לשייך את הקישור "צ´ט" לחדר "רק שמנות" בצ´ט של תפוז. בשיחה קצרה מול הנהלת הפורומים עלה שלא ניתן לבצע זאת מסיבות טכניות. מי שבכל זאת ירצה לצ´טט, יאלץ להמשיך ולהקליד "רק שמנות" ב"שם החדר"... לא נעים, לא נורא. שלכן/ם, עופר

ב ר נ ד ה

New member
לא נורא....

נמשיך לרוץ בין החדרים...לפחות נשרוף כמה קלוריות...
בכל מקרה...

ויש לי רעיון...

אני חושבת שיהיה נחמד אם פעם נקבע כולנו באותה שעה בצאט ונוכל לדסקס קצת לא?!
אישה יפה.

ב ר נ ד ה

New member
רעיון נחמד...

רק שנאלץ להרחיב את הצאט כדי שיכיל את כולנו....
בכל מקרה נראה לי שניתן ליזום זאת באופן ספונטני בשעה שנמצאים כאן מספר חברים...

מיכאל42

New member
כל הכבוד למעיזים ../images/Emo45.gif

הלוואי והיה לי האומץ. בעצם...... גם אם היה לי האומץ כרגע אין לי שום תמונה ראויה לפירסום. על מנת להכיל מישהו במידות שלי צריך נגטיב גדול במיוחד וצלם שיודע לעשות חסד - ושני הדברים במחסור חמור אצלי (ואולי טוב שכך). אז כל הכבוד ואתם ממש אחלה. מיכאל

גילה37

New member
קשה לי ליעץ לך

כי לי אמנם יש תמונות אבל אני לא יודעת לשלוח אותן לפורום והבת שלי לא נמצאת כאן היא אצל אחותי(כן אני לבד כמה ימים) אחרי החג אני מבטיחה תמונות שלי אבל לזה לא צריך אומץ , פשוט שלח לחמך על פני המים וציראה איזה תגובות יהיו לך שלך גילה

מיכאל42

New member
כנראה שבסופו של דבר אני לא מרוצה

מאיך שאני נראה מהזיעה הנוטפת אחרי הליכה קצרה מהנשימה הקצרה אחרי עליה של שתי קומות ברגל מזה שעמוק בפנים אני יודע ש"אני לא מצטלם טוב" זה רק התירוץ מהבדיחות שנאמרות ללא כוונת זדון אבל עדיין פוגעות מהאמא הפוסטמה של הילד החמוד שהתבונן בי ברחוב ואמר "יו איזה איש שמן" והיא צעקה עליו שהוא ילד רע ואסור להגיד דברים כאלה מהדיאטה שאיכשהו נתקעה לי בשבועיים האחרונים ואני לא מצליח לבצע אותה כמו שצריך בקיצור - חיים בזבל

גילה37

New member
מיכאל יקר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זיעה ניגרת על כל אחד שעולה ויורד מדרגות אולי לאיש שמן זה אחרי הליכה קצרה ,,, אז מה ? העיקר זה לטפח את עצמך ולהריח טוב כל הזמן.. דיאטות נתקעות כל הזמן למה אתה חושב שתחום הדיאטות הוא הכי רווחי בשוק ? למה יש הכי הרבה פרסומות בתחום? דיאטה אמורה להיתקע אל תגיד נואש ,, אם תציב לך יעד או מטרה אתה תצליח ואנחנו כאן איתך לעודד אותך.. ואם אתה לא מצטלם טוב תחליף מצלמה היא כנראה לא תקינה.

מיכאל42

New member
../images/Emo51.gif

זה רק ענין של תקופה כזו.... מזג אויר משוגע, עבודה משוגעת, בוס שמחפש לעשות גלים בזמן הלא נכון..... בקיצור סתם תקופה רעה וזה מתישהו יעבור. לגבי דיאטה: המטרה (דמיונית למדי כנראה)להוריד עוד קצת יותר מ-25K ולהיות דו ספרתי. בשלושת החודשים הראשונים ירדתי כ-10 קילו בדיאטה זהירה מאוזנת ולא כסחנית. בשבועיים שלושה האחרונים נתקעתי על אותו משקל בתנודות של עד קילו למעלה למטה. אני יודע שזה אך ורק בגלל שאני מזייף בדיאטה ואוכל דברים לא טובים בערב אבל אני לא מצליח להתאפס על עצמי. בנוגע לצילומים - דווקה השתעשענו בעבודה במצלמה דיגיטלית אבל למרות שאמרו לי שהתמונות שלי יצאו יפות איכשהו אני לא מסוגל להאמין לזה.....משהו קצת דפוק אצלי כנראה.

judyr

New member
היי מיכאל

לגבי הדיאטה .... חזק ואמץ... זה פתאום ירד שוב כמו שצריך ג´ודי שיודעת על מה אתה מדבר

מיכאל יקר

כל דבר ולכל דבר יש תקופה, אבל אני אומרת שאם רוצים משהו מאוד אז מתאמצים כדי להשיג אותו, גם אם זה קשה, כי הפירות שקוטפים לאחר מכן שווים כל רגע. גם אני תקועה במין תקופה שכזאת, אבל זה יעבור, ואני אעשה הכל כדי שהיא תעבור. ותאמין בעצמך,כי כשמאמינים הכל הכל נראה יותר טוב. ובהצלחה בדיאטה שלך. אישה יפה.

judyr

New member
../images/Emo124.gifהפגנה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הפגנה כן חשוב על מה אין תמונה של מנהל הפורום בגלריה אמרתי כבר שעושה בלאגנים.....

עופר 123

New member
../images/Emo150.gif מי עושה לי פה הפגנות ../images/Emo35.gif

אל דאגה, ג´ודי יקרה, תמונה בוא תבוא.

judyr

New member
יוווווו

השריף הזה מזכיר לי נשכחות.... בורטון באד מאן.... שריף גוד מאן..... ו.... האחת והיחידה מיס דינג דונג

למעלה