טופיק

Ophel McNeil

New member
על 2 הומואים? *נאלבת* ../images/Emo117.gif

קודם כל, אני מזהירה מראש - זאת הודעת אוף. לא לאכול אותי. דבר שני - גרוויטיישן זאת סדרת אנימה שמורידים דרך האינטרנט. אפשר דרך מירק, קאזה, איימש, או כל תוכנה אחרת. הסדרה עוסקת בלהקה בשם Bad Luck שנמצאת "בדרכה לצמרת" (אלוהים, זה נשמע כל כך קיטשי, ובסדרה זה כל כך לא....) כשבמקביל יש את הסולן של הלהקה (שואיצ'י!!!
) והיחסים שלו עם סופר בשם יוקי.
לא אכפת לי כמה העלילה נשמעת קיטשית (טוב, תודו ש"חבורת לוחמים שמנסים להוכיח שאלים קיימים ולחסל את מלכת האופל" - לא בדיוק מעולה כמו רומח הדרקון
), זאת אחת הסדרות הכי טובות שראיתי, למרות שיש לה רק 13 פרקים. (רק 13 פרקים.... *פורצת בבכי היסטרי*).

Ophel McNeil

New member
נאלבת?! נאלבת?! ../images/Emo117.gif

נעלבת, כמובן!!!!!!!! *צורחת בהיסטריה*

Ophel McNeil

New member
לא! ../images/Emo117.gif

זה בערך כמו לבוא לרומח הדרקון ולהגיד שזה על גובלין (טודי) שמגלה את עצמאותו מחדש. כן, בסדרה יש שני הומואים, אבל זה כל כך לא עוסק בזה שהם הומואים, כל כך לא מסתובב סביב זה, או כלל קשור לזה (יוקי בכלל הומו? או ביסקסואל? ושואיצ'י? יוקי הוא הבן הראשון שהוא נמשך אליו. ההומו היחיד שם הוא טומה, וגם הוא נשוי!), שזה פשוט עוול לסדרה כל כך מדהימה, לבוא ולהגיד שהיא "על 2 הומואים", כאילו זה כל עולם הסדרה.

digiash

New member
אז רגע רומח הדרקון זה לא על הגובלין

טודי??? אוווף! עוד פעם בזבזתי את זמני לשווא...

Ophel McNeil

New member
את יודע איזה טראומה הייתה לי ../images/Emo117.gif

כשגיליתי שהספר לא מסתובב סביב מחבת אומלל ששייך לפונדק בית האחרון ובזמנו החופשי משמש להכאת גובלינים?!

Magma99

New member
אם כבר מדברים על אנימות ../images/Emo32.gif

אני רוצה להמליץ על "יאמי נו מאטסואי" 13 פרקים מושלמים עם השיניגאמים הכי מדהימים
ודוקטור אחר *קצת* לא שפוי

Ophel McNeil

New member
קצת לא שפוי?! קצת?! ../images/Emo117.gif

מורקי פשוט מפחיד מפחיד מפחיד. *רועדת מפחד* ("אנחנו לא חייבים להתערב על כסף, תמיד אפשר להתערב, נגיד.... על הגוף שלך."
) הוא גורם לזאת מהצלצול (סאמרה) להיות ילדה קטנה ותמימה... אבל סדרה ענקית. וטסוזוקי כל כך שווה שזה למות.

Full Of Holes

New member
למה להזכיר את סאמרה?!

אני עדיין יושנת עם מנורת לילה בגללה.. ועם בובה כמובן

Magma99

New member
איזה סרט שווה

אהבתי אותו מאד בשתיים בלילה שגלשתי באינטרנט כמעט התחלתי לדמיין שהטלויזיה נפתחת בסלון... בררר Seven Day... וטסוזוקי כל כך מתוק שבה לבכות גם מוראקי לא פחות מקסים, יש לו אישיות כובשת. הוא רשע, מופרע וחולני עם הרבה סטייל
פרק 6 הכי שולט !!

Ophel McNeil

New member
פרק *7* הכי שולת! ../images/Emo117.gif

הוא ופרק 3....
והצלצול, פחד של סרט. שבוע שלם ישנו בגללו עם דלת פתוחה, כדי שלא יהיה חושך מוחלט. והתמונה המצורפת היא של טסוזוקי והיסוקה. יאמי!!!

Ophel McNeil

New member
מישהו מוכן להסביר לי למה ../images/Emo117.gif

מחקו את ההרצאה שלי על אוף טופיק? היא הייתה מושלמת לכאן.

SaberTooth

New member
אבל...

זה באמת לא מתאים לפורום הרומח. הודעה אחת או שתיים זה בסדר, אבל יותר מזה מתאים יותר לפורום מנגה ואנימה או למסרים האישיים.

Geladriel

New member
אמממ....

האמת, למאגמה יש הבחנה קצת מוזרה בין שפוי למשוגע... הבחנה מוזרה במיוחד...

Magma99

New member
ההבחנה לא כ"כ מוזרה

מוראקי שולט :)) ובכלל אני אוהבת טיפוסים אפלים ורעים (ע"ע רייסט ודאלי) אל תשכחי את הפורום ה"אחר" שאני משתתפת בו...

Geladriel

New member
אני לא שוכחת.

בגלל זה אמרתי את מה שאמרתי... יש לך ולכל האנשים שם (וזה כולל גם אותי) הבחנה מוזרה מאוד בין שפוי למשוגע!!

למעלה