טופיק

../images/Emo70.gifטופיק../images/Emo70.gif

C כל הזכויות שמורות לפורום דיג'ימון. צריכים לכתוב כאן 101 סיבות שבגללן אנחנו אוהבים את הספרים. מה אתם אומרים? נגיע ל-101? 1. בגלל רייסטלין כמובן! 2. בגלל הבנות 3. בגלל גדיל 4. בגלל שאלה ספרי פנטזיה 5. בגלל הקטעים עם גדיל וחלמיש 6. בגלל המגוון הנרחב של אלי קרין 7. בגלל העלילה המשובחת 8. בגלל שזה מערבב את כל סוגי הספרים (אקשן, דרמה, קומדיה, אהבה וכו') 9. בגלל שסער מת! 10. בגלל הציירים המעולים

Moondust

New member
היי!../images/Emo41.gif

שמחת על מותו של סער? תתבייש! 11. בגלל מלחמת הנשמות. 12. בגלל הקסם. 13. בגלל TALES. 14. בגלל הדרקונים. 15. בגלל לורד סות'.

SaberTooth

New member
אמממ...

16. בזכות העולם המושקע והמפורט. את כל השאר כבר אמרו
. אם יהיה לי עוד אוסיף אחר כך.

Niminator

New member
21. כי נימי אוהב את זה ../images/Emo8.gif

22. כי הסדרה כל כך גדולה שהיא אף פעם לא מסתיימת...

25. בגלל שאני אוהב ספרים

26. בגלל שאני אוהב פנטזיה 27. בגלל שאני אוהב את ימי-הביניים 28. בגלל ש...בגלל ש...סתם כי בא לי! אסור?!

Moondust

New member
29. בגלל הסלאשים שאפשר לעשות.../images/Emo41.gif

30. בגלל שרומח לא מועתק מטולקין. 31. בגלל ג'ין רייב (סתם, לא
) 32. בגלל כריס פירסון (וזה ברצינות) 33. בגלל דאלמאר.

roychu

New member
36. בגלל סהר-פז

37. בגלל סילברה (
). 38. בגלל אבירי סולאמניה. 39. בגלל הכריכות. 40. בגלל אוגדן המפלצות ל-D&D של רומח הדרקון.

wisp

New member
41. בגלל קרמון

הענק השיכור 42.בגלל רייסטלין הראשון שהחליף את צבע עורו לסיני מלבקן. 43.בגלל הרפתקאות מטורפות. 44.בגלל בערך 120 ספרים 45.בגלל תפוחי האדמה המטובלים של אוטיק 46.בגלל עיר שלמה על עצים 47. בגלל עולם מעניין ומרתק 48. בגלל גזע הקנדרים (שהוא המצאה של רומח הדרקון) 49. בגלל דמויות מקולקלות שחלקם לומדות לקח 50.בגלל מפלצות חדשות ומעניינות. ולסיכום יש לי שאלה ספויילרית
האם מתישהו (אולי אחרי שהוא יוצא מהאביס) רייסטלין נהפך לאדם יותר אכפתי ואדיב?(ד"א הוא יוצא מהאביס??

wisp

New member
אני זכר!!!

וקראתי את רשומות אגדות מפגשים אחים לנשק כבשן הנשמה

Ophel McNeil

New member
אפשר להמליץ לך על גרוויטישן? ../images/Emo117.gif

*חיוך חמוד* (אם את מחפשת משהו לעשות ממנו סלאשים.
). סייבר יעיד על האיכות של הסדרה, נכון סייבר?? *תופסת את סייבר בצווארון*

Moondust

New member
מה זב גרוויטיישן? אנימה?../images/Emo41.gif

*מרגישה מפגרת* ומאיפה בכלל אנשים רואים את כל הסדרות האלה?

למעלה