הממ.. נצל"ש לקצת עדכונים.. ../images/Emo124.gif
בטח שמתם לב להיעדרות שלי מהפורום בזמן האחרון, הכל בסדר, רק הייתה תקופה קצת עמוסה (מבחן גדול מחר, מורה למתמטיקה שמטריד מינית בנות, מבחנים לטיס, וכו' וכו'). בכל מקרה, העלתי סוף סוף את
רשימת הקרוס אוברים למאמרים. בבקשה תסתכלו אם יש טעויות או אם צריך להוסיף עוד דברים ותגידו לי. בנוסף, העלתי את
הפנפיק (המצויין) של מיה למאמרים בקטגוריית פנפיקים. יש עוד שני מאמרים שנתקלתי בהם עכשיו, ובגלל שנזכרתי כמה אהבתי אותם, עדכנתי אותם חיצונית קצת. המאמרים הם "הידעת?" (קישור בסוף ההודעה) ו"
פוליטיקלי קורקט". לגבי המאמר השני, אחד הפרוייקטים הטובים לדעתי שעשינו בפורום, ולכן אני מעודדת אתכם להוסיף עוד משפטים. הרעיון ברור אני מקווה, וכמעט כל משפט יתקבל בברכה. דוגמאות:
אל תגיד באפי, תגיד זאת שטובה מאוד בקטילות (ולא מהסוג המצחיק).
אל תגיד ג'יילס, תגיד הספרן הכי לא מועיל בעולם. הוספתי גם קישור בסוף ההודעה לכתבה מאוד נחמדה על באפי, והשפעתה הרבה על תרבות הפופ האמריקאית. הכתבה באנגלית, ואם מישהו רוצה לתרגם אותה, אני אשמח להעלות למאמרים, אם לא יימצא מישהו כזה, תצטרכו לחכות עד שלי יהיה זמן
דבר אחרון, רציתי להודות לכם שהפורום היה נקי מספויילרים בתקופה האחרונה. כיוון שלא היה לי הרבה זמן, הודתי לכם כל יום שעשיתם את העבודה קצת יותר פשוטה (גם בקטע של להודיע לחדשים על החוקים). תמשיכו כך
כמו תמיד, רק רציתי להזכיר שכל פניה, הערה, הארה ובקשה, אני זמינה במסרים ובאימייל (
[email protected]) ולאלה מכם שיש להם את האייסיקיו שלי, אז גם שם (סורי לגבי אלה שיש להם את המסנג'ר, כי אני לא כל כך מתחברת לשם). טל. אני אודה לכם אם תשלחו הודעות אישור שאתם קוראים את העדכונים, זה מעודד קצת