ה Tip היומי
Print Screen

ron20

New member
../images/Emo70.gif ה Tip היומי ../images/Emo70.gif Print Screen

ראיתי פה שאלה בנושא, יכול לעזור להרבה חברים אז בשבילכם ... יש הרבה תוכנות עזר שעושות "צילום מסך" אני אסביר איך מבצעים זאת ממש בקלות וולא תוכנה חיצונית: 1. start - settings- system 2. בחרו ב iTask Settings 3. ברשימת Menu Item תבחרו ב Unassigned 4. לחצו על רשימת Replace with יפתחו לכם 3 "ספריות" לחצו על ה + שליד Internal ואח"כ על האייקון שלידו כתוב capture 5. לחצו על OK זה הכל .... עכשיו ... לכו ל iTask (בברירת מחדל משוייך לכפתור הימני אם שיניתם את השיוך גשו דרך "programs") אחרי שתלחצו על ה iTask יש בתחתיתו 3 אייקונים, השמאלי בצורת חץ אדום - לצו עליו. תופיע לכם אופציה של capture לחיצה על האייקון יצלם תמונת מסך וישים את קובץ התמונה בספריית My Documents. יש הרבה אופציות נחמדות ב iTask , ממליץ להשאירו משוייך לכפתור הימני... איך אומר מודי ... "תבלו"

josef123

New member
טיפ ענק

אתה גדול כל כך פשוט . מאיפה המידע ? אם זה ספר אז תן פרטים אני חייב לקנות . שוב תודה

ron20

New member
../images/Emo72.gif בכיף ...

ו... לא זה לא ספר ... אני אמשיך לנסות להביא דברים שימושיים ..

ron20

New member
יש לך iPAQ ../images/Emo35.gif

ה iTask זו תוספת ל iPaq כנראה שיש לך מכשיר אחר ...

ron20

New member
זה אמור להיות חלק ממערכת ההפעלה

אתה בטוח שאין לך ? אם שייכת את הלחצן הימני לשימוש אחר זה אמור להופיע ב"תכניות".

ron20

New member
נשמע לי מוזר מאד ...

שאין iTask ב 1940, אני אבדוק את זה ...

ron20

New member
לא הייתי מודע לזה...

מעניין למה.. כאמור, מבטיח לבדוק ולחזור עם מידע.

ron20

New member
OK, מבדיקה שעשיתי (iTask)

בעלי סדרת H1900 הצדק אתכם, iTask אינו נכלל במכשירים הללו. מוזר, כי זה ישום שהיה כלול לדעתי בכל המכשירים עד היום. לכל בעלי H19XX המוטרדים - אתם לא מפסידים הרבה... מדובר בישום שבעיקר מספק קיצורי לפונקציות של המכשיר כגון - תאורה, זיכרון ובקיצור - מה שיש ב settings וכן מאפשר לדפדף ולסגור ישומים. שום דבר שלא ניתן לקבל מתוכניות שרות אחרות, ושום דבר ייחודי ... סתם נראה מוזר ואני לא מבין את הסיבה שבגינה בחרו ב HP לא להכליל אפליקציה קיימת. סיכום, אל תרגישו שחסר לכם משהו הכרחי, אני מכיר הרבה בעלי מכשירים שלא ידעו שהו קיים ...

למעלה