בקשה מכולם

oshiko

New member
../images/Emo70.gif בקשה מכולם

אני יודע שהמצב לא קל לכולנו. אנא, בואו נפריד בין הבעת דאגה כללית לבין פירסום איזושהי ידיעה או רמז שנוגעים לעניין המבצעי של כוננויות והזזת כוחות. אני בטוח שמישהו לאו דווקא מכוחותינו מכיר את פוטנציאל המודיעין שהוא יכול להשיג מכאן. נא לא להזכיר כל עניין הנוגע לכוננות, הקפצה או תזוזה של יחידה מסויימת.

עציון

New member
כדי להרתיע מטפטף דו"צ כל הזמן

שגבעתי,גולני,שריון,הנדסה בצפון עזה. מה יש להסתיר? הפון של הבן מכובה. אין קול ואין עונה. אז מה נשאר לנו? לרוץ כל שעה לאינטרנט לראות מה קורה. לספר לאשה שהוא באכזרית וזה מקום בטוח. להתפלל שהכל יעבור בשלום.

mars4

New member
בשלב הזה הכל נדחק הצידה

נישא תפילה לשחרור מהיר של החטוף.

oshiko

New member
אני מעריך את כולם על העצבים החזקים

מי שטוען שאנחנו פורום של הורים רכרוכיים לא יודע להעריך את העובדה שזה כבר היום השלישי של משבר בטחוני עם פוטנציאל הסלמה שקשה לכולנו - וכולם כאן נושכים את השפתים ומתנהגים באחריות. מי שמבין מבין.

שויו

New member
../images/Emo127.gif מחזקת אותך אושיקו ואת כל ההורים

כאן. הבטן מתהפכת, לא קולטת שזהו עכשיו הגיע תורם של הילדים שלנו להילחם על הארץ הזאת. אני דוקא לא מאלו שהבטיח לילדים שלו שכשהם יגדלו לא יהיה צבא. אבל רק שלשום הם נולדו ואתמול היינו בבקו"ם וכבר הם בכוח הממתין שם.. וסליחה על ההשתפכות, פשוט פעם ראשונה שאני נתקלת במצב הזה שבני מחזור של הבכור "מככבים" ככה בחדשות . שרק ימצא פתרון של שלום למצב הזה ולא יתווספו נפגעים.

2mia

New member
מסכימה עם כל מילה- הם כולם רק

ילדים. בתפילה שהחייל יחזור הביתה בשלום ושלא נצטרך להיכנס לקרב.

bigber

New member
מי שטוען את מה שטוען לא מסוגל ...

להעריך את העובדות הנ"ל.

רק מי שעובר איתנו את כברת הדרך

הארוכה הזאת מאז גיוס הבנות והבנים יודע כמה התבגרנו גם אנחנו מאז. וזה יאמר לזכות הפורום הזה והדינמיקה שלו והאנשים היושבים בו. וכל מי שאומר אחרת - שיגיד..

נכון

חכמה קטנה מאד היא למצוא אשמים. כשיש הצלחות כולם אחים להצלחה , כשיש כשלונות ,לא מכירים אף אחד. בימים האחרונים הפורום לא כל כך פעיל וגם בכך יש אמירה. נושכים שפתיים, מתפללים ומקווים לטוב.

מאקי

New member
אני חושבת שאתה צודק

ושנית עדיף למעונין לשבת בY שם מראים ממש פיפ שואו.. ותיכף הצנזורה מורידה... ככה ישר ידעתי איזה טנק זה .. איזו חטיבה ואפילו את הגדוד.. מהסרטון שקישרתי אתמול והורד...

למעלה