אורית1980

New member
../images/Emo7.gif

היום איזה מישהי שהתחילה לעבוד איתי ולא יודעת שאמא נפטרה דיברה עם אימא שלה בטלפון ואחרי שסיימה היא אומרת לי "את יודעת לאמא מספרים הכל..." ה' ישמור אני יודעת אני בטוחה הלוואי שאמא שלי הייתה פה עכשיו כדי שאני אספר לה מה קורה אבל את זה כמובן לא אמרתי רק הלכתי לשרותים לבכות לא יכולתי להחזיק את עצמי יותר !

אני רוצה לספר לך מה קרה לי...

כשישבנו שבעה , והעניין היה מאד "טרי"- חברה באה אלי לביקור... פתאום היא קיבלה טלפון מאמא שלה ואמרה לי: אמא שלי הכינה לי סיר אוכל ,אין כמו אמא שלי , והלכה לה... הכאב היה גדול מנשוא

לחי7

New member
ככה

היא אמרה לך בזמן שאת היית בשבעה?!?!?!?! אני לא מכירה את המקרה,אבל בכל זאת........ היא לא שמעה על המושג טאקט??.........

לחי, כן ככה היא אמרה

ומאז יש לי רגישות למשפטים של חברות, כמו: אמא שלי מבשלת הכי טוב בעולם. חברה שלי אתמול אמרה לי: אמא שלי מכינה לערב שבועות מאכלי גבינה הכי טעימים בעולם, אני כ"כ אוהבת את האוכל של אמא שלי. ולי אפילו אין איפה להתארח עם הבנות שלי... אז מה עושים? אוגרים כוחות וזהו...

לחי7

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo210.gifלאני מתגעגעת...

זה טוב שאת יודעת,או מנסה לפחות,לאגור כוחות..... תאמיני לי שגם אני שומעת הרבה דברים כאלה-מה שאני עושה זה פשוט לחייך ולהעביר נושא...במיוחד בחגים,כי זה ממש קשה לדעת שכולם עכשיו יושבים לאכול מסביב לשולחן עם האוכל של אמא שלהן-ולנו? כלום...אין כבר את ה"טעם" של אמא בחג ואין את האווירה שנוצרת עם אמא..(לאחרים זה לא מובן מה זה אווירה עם אמא,אבל אנחנו מבינות טוב מאוד........) אני לא כועסת כי אני יודעת שלא אומרים לי את זה עם כוונה רעה...(אבל לדעתי לשמוע את זה בשבעה?! בשיא האבל?!! על זה בטוח הייתי כועסת...) הדבר הטוב הוא שיש לך להישען על הבנות שלך..אני לא יודעת בנות כמה הן,אבל גם אם הן קטנות-זו עדיין אהבה ללא תנאים שמגיעה אלייך,לא? אז אני שמחה שיש לך בחייך את הבנות שלך. זו נקודת אור מאוד גדולה!!

מאמי...זה פשוט ככה....גם שירים שאני שומעת

גורמים לי לכאב....ובייחוד שיש אנשים שמתגאים בקשר עם אמא שגם לי היה קשר כזה...ועכשיו כבר אין..מבינה וכואבת כל כך!!!

../images/Emo201.gif

מבינה אותך..... אצלי בשבעה החברה הכי טובה שלי הביאה עוגת יום הולדת שאמא שלה הכינה בשבילי....... וכן זה גובל בחוסר טאקט אבל זה החוסר שלנו והוא כואב יותר ממה שאי פעם יהיה אפשר לתאר....אבל אצלם זה טיבעי הם לא מרגישים את מה שאנחנו מרגישות ומנקודת מבט שלנו זה נורא אבל בשבילם זה רגיל...

אורית1980

New member
../images/Emo4.gif

בשבעה פתאום משום מה את שמה לב יותר לחיבוקים של הדודות עם הבנות שלהם הסודות בניהן. לאימא שלי יש 4 אחיות ושישבנו שבעה הבנות שלהן באו וכל אחת באה מנשקת את אימא שלה מחבקת אותה ואני יודעת שזה לא בכוונה רעה אבל הלב שלי נשבר טוב והם גם לא יבינו את זה גם האמת היא שאני לא הבנתי את זה עד היום שאימא שלי נפטרה את הבדידות הזאת במיוחד שאין לי מישהי קרובה אליי כמו אחות אז פשוט ההרגשה של הבדידות הזאת הורגת אותי !!!!!!!!!!!

yaeli1231

New member
הי אני כ"כ מבינה אתכם זה לא יאמן

גם דודה שלי שיש לה בת לפני מספר שבועות פגשתי אותה בית קפה עם בתה ועשו כאילו הם לא רואות אותי. וגם דודה אחרת שהיא בסדר גמור, אך בתת מודעה שלה היא כמובן אוהבת את הבנות ולידי היא אומרת לבנות שלה אמרו לי שיש לי את הבנות הכי יפות פה כשהיינו באיזה מקום ביחד. אני בתוך תוכי מה זה נעלבתי לא שהבנות שלה הכי יפות אך שהיא צריכה להגיד את זה לידי. בקיצור עד שאתה לא מאבד מישהוא יקר אתה לא מבין הדודה הזו בת 50 ולה יש עדיין אמא אז היא אפילו לא מבינה אותי

אשבל1

New member
גם אני חוויתי אכזבה גדולה מדודה...

שאמרה שתיהיה תמיד שם בשבילי, ובפועל עסוקה כל כך עם ילדיה ונכדיה כך שבקושי מתקשרת לשאול מה נשמע, אבל כשיש מצב בו אני באיזו מצוקה, למשל בריאותית, היא מיד מופיעה, וזה מאוד כואב לי , שהיא מגיעה רק כשרע, למה היא לא מעוניינת לחוות איתי גם את הטוב? את השיגרה?

yaeli1231

New member
כך זה החיים בהתחלה כשאמא נפטרה הייתי בקשר עם

דודה שלי כל הזמן גיסתה של אמא שהיו ממש קרובות בזמן חייה האחרונים הייתי מתקשרת אליה כל הזמן עד שהרגשתי שזה מפריע לה היא לא אמרה את זה במפורש, אך תמיד הייתה עסוקה ובלי עצבים עליי. לא התקשרתי כמה שבועות והיא לא ממש חיפשה לדבר איתי אז החלטתי להפסיק. אני מעדיפה להכנס לכאן לפורום ולדבר מאשר איתה שעושה לי טובה. גם חברות טובות של אמא שלי אמרו לי תיהיה בקשר בשבעה ןבשלושים. נתנו לי את הטלפון אך אני לא התקשרתי לא נעים לשבת על הראש של אנשים. שמרחמים עלייך. זה גם לא טבעי אז ירדתי מהם. אני לא צריכה רחמים מה זה יתן.

למעלה