אהבתיה

New member
../images/Emo7.gif

"מה לעשות, אני כבר לא יודעת, אולי יש איזה סוד, שיודעים רק מעטים..."

........

מה קרה? מה זה הפרצוף הזה? הכל בסדר איתך? קדימה שפכי! ספרי הכל.. אני פה ואל תגידי זה סתם שטויות! כי אני לא אאמין

שייני

New member
../images/Emo70.gif

אתמול הייתי שם!!! ליד הארובות של חדרה..... אני נוסעת ופתאום אני קולטת: משמאלי הים ומימיני היו אשכרה חולות!!!! (אבל לא הייתי שם בלילה אז אני לא יכולה להגיד לכם אם השמש זרחה :(

רציני20

New member
חמוד --שייני אהבתי את זה:-../images/Emo42.gif

אבל את יכולה להתנחם בעובדה שאת הקליפ של"אבסורד" הוא צילם על חוף הים לא יודע איזה חוף אבל הוא צילם את זה על חוף מסויים שזה גם משהו...אבל גם זה היה ביום וזה היה מזמן..... בלילה הייתי בים פעם אחת וטיילתי על החוף זה היה כזה כייף ונראה לי שזה גם רומנטי אבל הייתי עצוב כי הייתי לבד.

R o M

New member
סלח לי, ניר

אבל הקליפ של אבסורד צולם בהופעה חיה עם השמש למעלה, ולא על חוף הים. הקליפים שצולמו על חוף הים הם: גבר הולך לאיבוד, דו"ח רצח ושישה.

רציני20

New member
סליחה טעות טעות טעות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

התכוונתי לשישה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

רציני20

New member
נכון נכון טעיתי טועים טעה טעינו....

התכוונתי ששישה צולם בחוף הים ולא אבסורד אין לי מושג למה חשבתי ככה אני מרגיש רע עם עצמי.........
מה אני אעשה עכשיו עם עצמי? איך אוכל להמשיך לחיות.....עם כזה חור בהשכלה....
אני שוקל לפרוש מהעסק שנקרא"שלמה ארצי"
איזה דכאון

למברטה

New member
אם אני לא טועה

משיחה שהייתה לי איתו זה צולם בקיסריה על החוף או בהרצליה אבל לא לתפוס אותי במילה

אז זהו ש....

התקשרתי עכשיו לשלמה כדי לשאול אותו, אבל הוא לא ענה לי. אני חושבת שהוא מתחמק ממני לאחרונה. אז עד שאני אברר איתו את זה, אנחנו תלויים כרגע במילה שלך. למרות שפעם שמעתי שזה צולם ביפו.

שייני

New member
אני יברר..שניה

הוא בדיוק קפץ לומר שלום כי הוא היה בסביבה אז שניה אני ישאל אותו....... "שלמה! תגיד איפה צולם שישה?" שלמה:" לא זוכר יפו, הרצליה ת"א כולם אותו דבר...." כן אני אתכם.... הוא אמר שהוא לא זוכר

למעלה