../images/Emo7.gif

בצער רב אני מודיעה על התפטרותי מן המטבחון. כאשר החלתי לנהל את הפורום, היה זה ה28.10 בשעה 14:05 (ו48 שניות...) הרגשתי כי מאחורי עומד עם שלם! עם שלם שסומך עלי, שעתה אני סמכות ולא עוד אזרח מן השורה, חשתי כי כל העול נמצא על כתפי. השתדלתי והתאמצתי, הזעתי ויגעתי, ועתה, אני חשה כי זורקים אותי מכסאי, בברוטליות מוחלטת. אבל, כמו שלימדו אותי אבות אבותי, בלעי את רוקך ופני מקומך, לדורות שיבואו. אם כן, שלמה יקירי, אני מעבירה לך את ה
. שיהיה לך בהצלחה! היו שלום ידידי...
עוד ניפגש...

R o M

New member
רוני?????????????????????../images/Emo2.gif

מישו התחרפן "קצת" היום??????? השתגעת? מה את... למה הוא כחול????? למה את לא???????? מה קורה פה לעזאזל?!?!!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
1 באפריל חלף מזמן, תחזרי מייד!

מה?

נראה לך שזה שלמה??? מה לקחת ברצינות, איזה קטע... אם מחר אני אגיד שאני אריק שרון, תאמיני לי? מי זה בכלל????

../images/Emo35.gif

הרופאים אמרו לי שמסוכן שתישהי אצלי יותר מ12 שעות, אבל לא ידעתי שזה עד כדי כך ישפיע...
תוחזר המנהלת לאלתר!

מה זה?

מה, את מתפטרת מהתפקיד בגלל שהגעתי? זה לא אומר שאת לא צריכה לכתוב פה... אני מוכן לנהל, אבל לא נראה לך נאות לשאול אותי קודם אם אני רוצה לנהל, לפני שאת ממנה אותי? בכל מקרה, מבחינתי את מוזמנת להמשיך לכתוב פה.

R o M

New member
תראו את זה..

לא השתגענו בכלל, אה? מה זה מוזמנת להמשיך לכתוב פה???? היא המנהלת ולא אתה. אתה כולה כחול. נוווו, תחזרי. זה לא מצחיק. דנה, מורן שגיא, מישו, להתקשר לפסיכית הזאת עכשיו שתחזור מייד!

dgrwkl1

New member
חברים.זה באמת שלמה ארצי!!!!גדוללללל

"תפוז" לא היתה מסכימה שמישהו ירשום בשמו של "שלמה ארצי"...אלא אם כן מדובר בשלמה ארצי האמיתי. תחשבו על זה. הרי השם שלו מודגש בכחול. אף אחד לא יכול להיות מודגש בכחול...אלא אם כן "תפוז" נותנת לו את האישור לכך. ותחשבו שאם זה לא שלמה ארצי האמיתי,אז הוא יכול כמובן לתבוע אותם בבית משפט שמישהו רושם בשמו....ביום מן הימים. כי הרי תפוז מודעת לעובדה שהיא בתור חברה מסודרת לא יכולה לתת סתם למישהו את הכינוי של שלמה ארצי.ועוד שמישהו ירשום בשמו ויקלקל את שמו הטוב. לכן,אם הוא לא היה מודגש בכחול אז הייתי אומר שעובדים עלינו. אבל נראה לי שזה באמת שלמה ארצי!! מגניבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

שייני

New member
../images/Emo5.gif

טוב נו...אז אם זה שלמה אז לפחות בואו נדבר איתו נשאל אותו דברים.... היי שלמה מה קורה איתך???

שייני

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

לאאאאאאאאאאאא!!!! מה קורה פה??? רוני????? מה קרה??? מישו יכול להסביר!!!!!!! למה את לא כחולה!!! ושלמה כן??? (מי זה בכלל) מפם0עיןכג-U99h7888hhhhh)*יייייייייי98י9h997י**8887ygYנYtb???????
לםוגמחש8tgfd657gtrguננוןננ97yvhj??????

ולפעמים החגיגה נגמרת...

אמ.. טוב, שלמה היקר.. מי שלא תהיה, זה היה בצחוק. אני ממש לא מתכננת לעזוב את משרת ניהול הפורום, ובטח לא את הפורום החביב עלי! ולמי שלקח את זה ברצינות... סורי... "שלמה ארצי" זה ממש לא שלמה ארצי האמיתי, הייתי מודיעה לכם אם זה היה הוא, זאת בדיחה של מישהו, שחשבתי שהיא מצחיקה, מסתבר שכמה חושבים שהיא לא... אז... מי שלא תהיה... אותי זה משעשע שאתה כותב פה, אבל תוסיף לשמך בבקשה שאתה לא אמיתי והכי טוב שתעיף את עצמך ותמצא שם אחר, קיי? ותודו לאחד היסטרי במיוחד...

יאאאאא, הבהלת בצורה רצינית!

חשבתי בשיא הרצינות את הולכת... את המנהלת הכי טובה שיש ושזה לא יקרה יותר!

R o M

New member
רוני! תעני לי כבר במסרים!

לפני שאני אתעצבן עליך.....

actress

New member
לא, ושלמה גולש בעיקר בוואלה!וחכיייי

הוא גולש הרבה בנט וד"א רציתי להזמין אותך אליי לפורום "סי היימן" פתחתי אותו והוא חדש חדש חדש

אמ... אני לא רוצה לסכסך...

אבל יש לה משו אישי נגד סי היימן... לא נראה לי שהיא תבוא לכתוב נ.ב. מי ההיסטרי שדיברת עליו?????????? את בוגדת בי?!?!?
אני ההיסטרי היחידי שאת יכולה להיות איתו!!!

למעלה