P pardoi New member 13/3/07 #42 כן כן וסתם התבאסתי אבל יסית לא לקחתי את זה קשה תיק תק קיבלתי את העובדה הזו וסבבה לי עם זה
ח ח י פ ש ו ש י ת New member 13/3/07 #31 ../images/Emo50.gif../images/Emo47.gifואווו../images/Emo132.gif קולולולוווווו למרות שזה לא מה שבדיוק רצית את מתחילה תקופה חדשה ומגניבה מאחלת לך המון בהצלחה! את הולכת להנות !
../images/Emo50.gif../images/Emo47.gifואווו../images/Emo132.gif קולולולוווווו למרות שזה לא מה שבדיוק רצית את מתחילה תקופה חדשה ומגניבה מאחלת לך המון בהצלחה! את הולכת להנות !
E EdisonGirl New member 15/3/07 #65 בהצלחה לך! ../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif לא באמת משנה איזה שם כתוב על המבנה שאת הולכת אליו (כל עוד שניהם שמות מוכרים). בלאו הכי לא חסר אנשים עם תואר. האישיות שלך תהווה פרמטר מכריע יותר .
בהצלחה לך! ../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif לא באמת משנה איזה שם כתוב על המבנה שאת הולכת אליו (כל עוד שניהם שמות מוכרים). בלאו הכי לא חסר אנשים עם תואר. האישיות שלך תהווה פרמטר מכריע יותר .
P pardoi New member 15/3/07 #67 תודה למרות שלדעתי תמיד עדיף אוניברסיטה על מכללה....אבל יש משהו בדברייך
P pardoi New member 15/3/07 #70 לא רק ואם כן אז זה כי זה ככה בכל הארץ הזאת. אוניברסיטה ולדעתי כל אוניברסיטה היא יותר יוקרתית מאשר מכללה-כל מכללה. ואפילו אם זה נכון...חברות מסתכלות על הקטע הזה..אולי זה נכון לגבי מקצועות מסויימים אבל אתה לא יכול להגיד לי שזה לא נכון בהכרח.
לא רק ואם כן אז זה כי זה ככה בכל הארץ הזאת. אוניברסיטה ולדעתי כל אוניברסיטה היא יותר יוקרתית מאשר מכללה-כל מכללה. ואפילו אם זה נכון...חברות מסתכלות על הקטע הזה..אולי זה נכון לגבי מקצועות מסויימים אבל אתה לא יכול להגיד לי שזה לא נכון בהכרח.