שייני

New member
../images/Emo7.gif

א נ ש י ם ! ! ! היכן אתם??? זה שקניתם את צימאון ואתם כל היום שומעים זה לא אומר שאי אפשר לבקר מדי פעם בפורום......... אוף משעמם מוות

יאאאא...../images/Emo4.gif

מה זה אנשים??????? קומו מייד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ישנונים!!
מה קורה לכם? איפה כולם??? יום אחד לא הייתי, אז אפ´חד לא בא?????????? אתם רוצים עונש???????? אוקי, אוקי... אתם הבאתם את זה על עצמיכם! אני רוצה שכל אחד יכתוב פה ומהר! שיר מ"ירח". אין לנו בפורום את המילים, וזה לא טוף! ואתם צריכים עונש, אז קדימה, לעבודה! אני רוצה עוד היום לראות פה את כל המילים! ואני רצינית! אז יאללה...

שייני

New member
רוני, לבקשתך:

ועדיין רוקד איתך בראשי מביט בשעון וכמעט חמש ושלושים ואם לא תגיעי עד שש אתייאש אך אעמוד פה מחר מול אותם ברושים ועדיין אוהב עם הזמן עם כל צעד וזוכר עוד היטב איך את אמרת אחרי שתי פעמים טובות באה פעם שהורסת אותנו ואז זה נגמר ונוסע עדיין באותה מכונית משומשת קרוב לוודאי עם מנוע הרוס ויודע שאין אפשרות נוספת מלבד להתחיל איתך באותו הריקוד והכל מסתחרר כמו סוסים דוהרים בתוך חדר סומך על ידך לא תתני לי ליפול בטעות ואני מצטט כמו מלומד מתוך ספר סינדרלה שלי נרקוד ונמות ונוסע עדין באותה מכונית משומשת... שמי העיר אדומים ואת בי פוגעת ושני ילדים צוחקים מהשיר כי איך את לא באה? איך את לא באה? קבענו לרקוד בחמש ושלושים

R o M

New member
ערב בלי ירח + תגידי

ערב בלי ירח ערב בלי ירח בלעדייך, בלי קיום בזבזתי את זמן בשאלה מה יש אם אין אחר כך כלום? בדיוק כשהבנתי, הרגשתי איך נכנסת לכאן טוב שבדיוק הגעת לי, הגעת לי בדיוק בזמן. בדיוק איבדתי להקה של מנגנים, זרוק לבד על המרבד זימזמתי: פרירירים... ערב בלי ירח עד שהגעת היה אנוש נהייתי קצת שמח אין בכל יום הזדמנות. אחר כך אין כלום. אולי גלגול של נשמה. אחר כך אין כלום. בינתיים, בינתיים, בינתיים הגעת בדיוק בזמן. ערב בלי ירח עם חשבון חיים קטן שכבנו שוב בפעם המאה, כמו בפעם ראשונה. ולפתע את אמרת לי, הכאבת לי כמו השטן, טוב שבדיוק אמרת לי, אמרת לי בדיוק בזמן. בדיוק סלחי לי, לא רציתי להכאיב לפעמים כשהולכים לי, אני אבוד בתוך תוכי. ערב בלי ירח, עד שהגעת היה אנוש, נהייתי קצת שמח, אין בכל יום הזדמנות. אחר כך אין כלום. אולי גלגול של נשמה. אחר כך אין כלום. בינתיים, בינתיים, בינתיים הגעת בדיוק בזמן. ---------------------- תגידי תגידי שאת מתכוונת השתיקה שלך רועמת איזה יום עצוב תגידי מה את מתעלמת, תגידי שקר או אמת תגידי משהו. תגידי כי כמעט שכחתי מה זה רגש כמו שלימדת אותי לא מרגיש אפילו יום תגידי כי אולי נכון לא לפתח ציפיות, לא לפתח אשליות. תגידי את לא שמה אודם לכבודי, כמו מקודם, איזה יום עצוב תגידי כי זה כמו מלכודת, לא צחקת כבר איזה חודש, תגידי משהו. תגידי כי כמעט שכחתי מה זה רגש כמו שלימדת אותי לא מרגיש אפילו יום תגידי כי אולי נכון לא לפתח ציפיות, לא לפתח אשליות.

R o M

New member
שאלתי מה קרה

היה זה יום בהיר, שמיים בלי ענן, זה לא גן עדן פה, אם יש גן עדן שם. אפילו האוויר היה פתאום מתוק, שאלתי מה קרה. שאלתי מה קרה. למען האמת, צריך לומר פשוט, רציתי כבר להתאבד איתך מרוב יאוש. תמיד אחרי הסערות נרגע פתאום. שאלתי מה קרה. שאלתי מה קרה היום. חבל - אל תהרסי, חבל - אל תשקרי, חבל, לא יהיו כבר ימים כמו היום. בשש עשרה למאי, לפני שלושים שנה, מבית הספר על אופניים שאבי קנה, הרגשתי ככה מאושר בלי בעיות, שאלתי מה קרה. שאלתי מה קרה היום. חבל - אל תהרסי, חבל - אל תשקרי, חבל, לא יהיו כבר ימים כמו היום.

תרומתי הצנועה...

תמיד לאן שלא נסעתי במסלולי האהבות, היית איתי. עם משקפי השמש באתי, מסתיר את הסודות, מסתיר אותי. את מי את אוהבת?, את מי את אוהבת? בתחנת הרכבות שאלתי, האם את יכולה כבר לקבל אותי? מכל השגעונות נגמלתי. בדיוק יצאה רכבת והאדמה רעדה, קצת משונה שלא נשארת, קצת משונה שלא נשארת. את מי את אוהבת את מי את אוהבת? בלילה במיטה לחשתי. הרי את יכולה כבר לקבל אותי, מכל השאלות נחלשתי. בדיוק דפק הלב והאדמה רעדה, קצת משונה שלא נשארת. קצת משונה שלא נשארת. מול השגעון רק האהבה, זאת התשובה היחידה לשגעון. תחת משקפי השמש היום מחשיך מעט, לפני זמנו. את מי את אוהבת? את מי את אוהבת? בשדה התעופה שאלתי, לקח לי זמן לשאול, לקח לך זמן לענות. חיכיתי לתשובה שלך כי בדיוק המריא מטוס והאדמה רעדה, קצת משונה שלא נשארת. קצת משונה שלא נשארת.

R o M

New member
פחי, קצת התבלבלת בבתים...../images/Emo13.gif

רק סידרתי את זה... תמיד לאן שלא נסעתי במסלולי האהבות, היית איתי. עם משקפי השמש באתי, מסתיר את הסודות, מסתיר אותי. את מי את אוהבת?, את מי את אוהבת? בתחנת הרכבות שאלתי, האם את יכולה כבר לקבל אותי? מכל השגעונות נגמלתי. בדיוק יצאה רכבת והאדמה רעדה, קצת משונה שלא נשארת, קצת משונה שלא נשארת. מול השגעון רק האהבה, זאת התשובה היחידה לשגעון. תחת משקפי השמש היום מחשיך מעט, לפני זמנו. את מי את אוהבת? את מי את אוהבת? בשדה התעופה שאלתי, לקח לי זמן לשאול, לקח לך זמן לענות. חיכיתי לתשובה שלך כי בדיוק המריא מטוס והאדמה רעדה, קצת משונה שלא נשארת. קצת משונה שלא נשארת. את מי את אוהבת את מי את אוהבת? בלילה במיטה לחשתי. הרי את יכולה כבר לקבל אותי, מכל השאלות נחלשתי. בדיוק דפק הלב והאדמה רעדה, קצת משונה שלא נשארת. קצת משונה שלא נשארת.

R o M

New member
כמו אז

וכל הדרך, כן, כלהדרך כשהם צחקו, נרדמתי שם. לא מצטער שלא הערת אותי, חלמתי שהכל כמו אז. עולם מתמוטט, מרוב אמביציות מרוב שאהבתי, לא אהבת. מסע בדמיון, כי שם הכי טוב, חלמתי שהכל כמו אז. כמו אז מצאתי לי בחושך, סיגריה להדליק,כמו אז, כמו אז ישבתי לי בחושך, שם את נמצאת איתי כמו אז. היה עוד אור, חמש בערך, לא זמן אהבה, לא זמן וידוי, לא, לא שיכור, כרעתי ברך אמרתי: "לא שמח, לא עצוב, תתחתני איתי שוב?" כמו אז נתתי לך בחושך טבעת ענקית, כמו אז. כמו אז ישבנו שוב בחושך, שם את נמצאת איתי כמו אז. וכל הדרך, כן, כל הדרך, לא מצטער שלא הערת אותי.

למעלה