ofer976

New member
../images/Emo7.gif

אני לא מרגיש שאני בפורום הפיג'מות שהכרתי :( איפה טל? איפה אורי? שמתם לך שליזה כבר לא כותבת חצי שנה? הוא השתנה, אני מתגעגע לימים ההם! אנחנו בקושי מדברים על הפיג'מות, אין פה צחוקים כמו שהיו, זה שונה. מקווה שיחזור!

alon2233

New member
../images/Emo10.gifוואי נכון

מה קורה לכולם?איפה כולכם? יאללה תחזרו להיות פעילים ולכתוב הודעות בפורום אפילו שאין עונה חמישית באופק! אל תדאג גם אני יפתח בקרוב תחרות חדשה שקשורה לפיג'מות..

ofer976

New member
מה מה מה?

לא לא לא!!! לא אמרתי שזה רע!! ההפך! זה מאוד יפה לדעתי!!! תמשיך לעשות!!!!!!!!!!!!!!

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif נכוןן יש פה יותר מדי שאלונים

כאילו אני לא אומר שזה לא בסדר אבל פעם אחת בשבוע זה מספיק אם אתם רואים שיש שאלון אחד אז אל תפתחו עוד עשרה שאלונים וגם אתם פותחים על סתם דברים כאילו אנחנו פורום הפיג'מות לא פורום שאלונים וסקרים
אני באמת מרגיש שהפורום כבר לא יהיה מה שהיה...

alon2233

New member
תיקון..

ציטוט:אני באמת מרגיש שהפורום כבר לא יהיה מה שהיה... יותר נכון הוא לא מה שהיה פעם אך הוא יכול לחזור אם נתחיל לדבר על הפיג'מות ונהיה פעילים בו

JULI4561

New member
אין הרבה מה לעשות ..

אנשים משתנים בחיים .. לא כל החיים נשב ונכתוב פה , צריך להבין את זה שיש גם חיים מעבר .. לדעתי פשוט צריך יותר משחקים ! לא שאלונים

טל באמת נעלם, אורי לא לגמרי,

אבל כן צודק. אני לא יודעת מי זזאת ליזה.. אבל חביב פה. לא להתחיל לי עכשיו עם עשרות שירשורים על כמה חבל שזה לא כמו פעם..

דנה 74

New member
בוקר טוב![למרות שצהריים]

טוב אז אתה צודק ובוקר טוב כי זה הסיבה שרציתי לעזוב. על פי מה שאני הבנתי אז לטל יש סיבה מו8צדקת ואורי אני לא בתאדם שקרובה אילו. חוצמזה אני קוראת פה לפעמים כי אני אוויר... זהווו
היה לי היום מבחן בספרות

../images/Emo207.gifבאיזה פרק של השמינייה עודד

משתתף? פשוט חיפשתי מיליון פעמים בפרקים 79,80,81 ולא מצאתי את זה.

כי כבר אין מה לדבר על הפיג'מות..

הפכנו לפורום שאלונים
אבל הפורום גם הישתפר כי אנחנו יותר מגובשים מאז המיפגש, וגם הפורום פעיל מה שלא קורה בדר"כ שסידרה ניגמרת להלן אהמילדותרעותאהמ

אוי,

תקחו לדוגמא את פורום ה"פ (שליטא!!|כתר) עברה כבר כמעט שנה (וואי שנה!!!
) מאז יציאת הספר האחרון, וגם אנחנו די פורום שאלונים, אבל עדיין שורדים ונמשיך לשרוד, ויש על מה לדבר!

red mosquito

New member
אבל ג'י קי כל הזמן מפרסמת דברים

חדשים,ויש ספוילרים, ואני יודעת שאתם הספר, אבל הסרט החמישי עמד לצאת . נ.ב יש תאריך לספר 7?

למעלה