סופה10

New member
../images/Emo7.gif

היי פורום יקר! כן זאת סופה/כרמית איך שתרצו תקראו לי... אני כאן כדי לשפוך את אשר על ליבי ולנסות להבין מה קרה איפה טעיתי. אז כפי שאתן יודעות אני ללא חבר ויש את האקס מרחוק... אז מאז שנפרדנו(בטוב יחסית) הוא היה מתקשר מידי פעם וזה היה מצד אחד מפריע לי כי למה הוא מתקשר(הוא מתגעגע כך אמר) מצד שני לפעמים היה לי נחמד לשמוע את קולו... אבל הכל היה טוב עד עכשיו עד שנודע לו שאני עוזבת את העיר הוא החליט שהוא זקוק למיטה שלו ולשמיכות(נכון זה שלו) אבל הוא יודע שאין לי אפשרות כרגע לקנות הוא יודע שעכשיו עוד מעט חורף למה ככה? למה הוא לא יכול לחכות עד סוף החוזה ואז אתן לו בכיף נכון יש לי ספה בסלון ואני אסע לקחת מאימי שמיכה חמה אבל בכל זאת למה? לא אכפת לך מהבחורה שהיית איתה? זאת שנתנה לך את ליבה? זאת שנסעה איתך בלילה מאוחר לבית החולים כשסבלת מכאבים עזים ואח"כ בבוקר היא נסעה לעבודה ללא שינה? ועוד הרבה דברים שאין טעם לעלות כאן בכלל.... הרי אם אני הייתי הגבר מעולם לא הייתי חושבת לקחת לה את "המיטה"(3 מזרונים זוגיים עבים) ושמיכות לקראת החורף? לא יודעת מה השתנה בו התקשרתי אליו אחרי שסיימתי את העבודה ואמרתי לו שיבוא לקחת ושרק ידע שאני לא יודעת מי הוא... זה לא הגבר שהכרתי וביקשתי ממנו בקשה אחת אחרונה שהוא לא יבוא לקחת את הדברים מצידי שישלח את אחיו אני כבר לא רוצה לראות אותו יותר זה כל הזמן אותי שובר כל הדברים שלו.... מה קרה לאדם שהכרתי? איפה האדם שכיבדתי?זה שאמר "אני איתך עד הסוף"? אולי זאת אני? אולי אני עשיתי משהו רע? תגידו לי אני טעיתי?אני לא בסדר?

Barvazoom

New member
סופהל'ה-כרמיתי!../images/Emo24.gifו../images/Emo25.gif

תקשיבי יקרה שלי, מיטה זוגית על כל שכבותיה המוחשיים והנפשיים לא שווה את זה. תתחילי ממיטה חדשה, מקום חדש, שמיכה משלך עם אנרגיות אחרות.. נשמע מצחיק אבל אני ממש לא צוחקת. אני אישית העפתי ה כ ל כולל ה כ ל מהאקס האחרון - כולל המתנות שהוא נתן לי... לא רציתי שום דבר שיזכיר אותו ויתן לי תחושה לא טובה. אז את לא צריכה לעשות כמוני אבל נקרתה ההזדמנות בפתחך - תני לו ללכת עם המיטה ועם השמיכה ושלא יחזור כי אולי הוא באמת לא מי שהכרת סופהל'ה יקרה שלי. את בחורה מדהימה בחיי... קחי ממני כל מחשבה טובה שיש לי היום, שלך באהבה.

סופה10

New member
../images/Emo31.gif

עדיף קודם שאעבור דירה ואז יהיה לי יותר קל לחפש! תודה!

טל205

New member
הבדל חשיבה

אפשר לזהות הבדל בחשיבה של כרמית שהיא נובעת מהרגש וחשיבה של בר שהיא מחוץ לרגש... כרמית,גם אני זרקתי הכל.. לא רוצה להיזכר בדברים.. קחי יוזמה לדף חדש, תני לו את שלו(וכמובן שהוא מתנהג בחוסר אנושיות)ותתחילי את חייך מחדש. מקווה שעם ההתחלה החדשה יבוא גם האביר על הסוס הלבן...

gilad269

New member
לא

את לא טעית. באופן אישי אני חושב שעדיף להתחיל עם התחלה נקיה ואת הדברים של האקס להעיף. כן,אני יודע המצב הכלכלי לא טוב,אבל במקרה כזה עדיף ללכת ולקנות מאשר להשאר עם הדברים שלו. לי נראה מוזר שהתקשר כדי לקחת תשמיכה.חס וחלילה תקחי דברים שלו. אני לא חושב שזה שדברתם מדי פעם הוא לטובה. כנראה שהוא כבר לא זוכר כמה נתת מעצמך בשבילו,וחבל. עשית נכון שאמרת שלא יבוא,ותזרקי את כל הדברים שלו ותתחילי מההתחלה. עזבי אותו.אל תחשבי מה קרה לו. זאת לא את.זה הוא שהשתנה. לא עשית שום דבר רע.חבל שלא נתת לו תדברים שלו מההתחלה. תתחילי בדרך חדשה,ואת הכי בסדר

סופה10

New member
../images/Emo51.gif

תודה לך גלעד! צודק! הוא לא רצה לקחת את הדברים מההתחלה כמה שביקשתי ממנו הוא אמר תשאירי לך. אני מבינה שזה בכלל הייתה טעות שלי כי הרבה זיכרון יש בבית ממנו. וזו לא רק מיטה זה בגדים ודברים אישיים. תודה!

gilad269

New member
בשמחה

עשית מה שחשבת אז לנכון.את לא יכולה הלאשים את עצמך. זה שיש הרבה זכרון ממנו בבית גורם לאיזה בעיה שרוצים להתחיל מחדש. אם את רוצה,את תמיד יכולה לפנות במסר. אני מקווה שאת מרגישה טוב יותר

Dolphinea

New member
סופונת חמודונת ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

חמודה זו לא אשמתך אנשים משתנים... ואחרי תקופה שוכחים את הכל... תאמיני לי הוא עושה לך טובה ענקית שהוא לוקח את הדברים שלו תתארי לך שהיית צריכה לסחוב את הכל בעצמך
היקום עוזר לך לפתוח דף חדש אז תזרמי עם זה אמנם זה קשה אבל הגיע הזמן להמשיך הלאה
שיהיה לך יום מקסים

למעלה