בלרינה24

New member
../images/Emo7.gif

סתם רציתי לשתף... אתמול באמצע היום גיבוש השכבתי הודיעו לי שסבא שלי נפטר... הדבר היחיד שבא לי עכשיו זה לרקוד... אני יודעת שזה יעזור לי לשכוח מהכל ואני יודעת גם שהדבר שסבא שלי הכי היה רוצה שאני יעשה זה לרקוד הוא תמיד אהב איך שאני רוקדת ואמר שאני איהיה רקדנית גדולה.. תמיד שהייתי באה אליו הוא היה מפבקש ממני שאני ארקוד לו:(:(:(:(:(

../images/Emo201.gif אני מצטערת בובי!!!!!

לכי לסטודיו שלך/החדר בבית.. שימי מוזיקה על פול ווליום ותתחילי לרקוד! זה הדבר הכי משחרר בעולם!!!!

DgAniT BER

New member
../images/Emo7.gif

משתתפת בצערך..
עכשיו כל מה שנשאר לך זה ללכת לרקוד.. והוא יצפה מלמעלה.

miss dance10

New member
../images/Emo85.gifאוי.. לא לדאוג..

לכי לרקוד, זה יעזור לך.. וגם תרגישי יותר טוב!

CrazyDancer

New member
../images/Emo201.gifאויי מותק אני מצטערת..

יהי זכרו ברוך
אני מבינה אותך, גמלי היה קשה לשמוע על סבא שלי[ז"ל] שזה קרה... זה קשה.. ועצוב.. וכואב... אבל החיים ממשיכים... אז כמו שכולם אמרו- תלכי לרקוד, אני מאמינה שזה ישחרר אותך קצת.. וגם אולי ישמח אותך, כל פעם שתרקדי תזכרי בכמה שסבא שלך אהב את זה..

דנה EF

New member
ווי זמיר...

אני ממש מצטערת לשמוע!
משתתפת בצערך.. יהי זכרו ברוך..

בלרינה24

New member
תודה לכולן!!

אני אוהבת אותכן... והיה לי היום 3 שיעורי קלאסי (במקומות שונים) וזה עזר לי קצת להתגבר.והקדשתי פירואט לסבא ויצא לי טריפל!!!! (סבא באמת רוצה שאני אצליח..) אני מקווה שפעמים הבאות יצא לי טריפל כמו היום.. ושוב תודה לכולן!

moruush

New member
../images/Emo7.gif אוייי

אני משתתפת בצערך.
שלא תדעי עוד צער! תעשי רק מה שאת חושבת שיעשה לך טוב!

מורני666

New member
../images/Emo201.gif ../images/Emo60.gif

שמעי החיים לא תמיד מאירים ותזכרי תמיד שאחרי שקרה לך משהו עצוב תמיד יבוא יום שיחייך אלייך...! משתתפת בצערך...

../images/Emo20.gif וואי =/

האמת אין כל כך מה לומר לך חוץ מזה שהזמן יעשה את שלו.. ועכשיו רק כדי שתהיי עצובה כמה שפחות ומדוכאת תעשי מה שטוב לך כמה שיותר.. אני יכולה לומר לך כמו שכבר אמרו פה, שאני יודעת מה זה כשסבא נפטר.. אולי אם תסתכלי בתמונות שלך איתו, או בקלטות וידאו שלך ושל המשפחה איתו, או שתשמעי סיפורים מההורים או מסבתא שלך זה יעשה לך קצת מצברוח טוב ואולי יעלה זכרונות טובים.. זכרונו לברכה ואני מקווה (ובטוחה) שעוד מעט יהיה לך הרבה יותר קל

למעלה