Natalila

New member
../images/Emo7.gif

מה אני אמורה להרגיש אחרי שפגשתי בו אתמול במועדון וכל מה שרציתי זה לחבק אותו חזק חזק
כל הזמן העיינים חיפשו רק אותו למרות שאני ציוויתי עליהם להפסיק... ואז.. ראיתי אותו נהנה לו ורוקד לו עם בנות אחרות.. למה זה קורה לי
איך אני אמורה להרגיש
כי אני מרגישה זוועה

העכביש2

New member
כעיקרון....

את בטח כבר יודעת אבל אני אגיד בכל זאת: את צריכה לעשות חושבים טוב טוב ולהיות ריאלית (כמה שאני לא סובל את המילה הזאת, אין ברירה): אם אין סיכויי שתהיו ביחד, אם זה לא מסתדר מכל סיבה שהיא -- חייבים להתנתק! עכשיו! תיכף ומיד! ללא רחמים! לגבי זה שפגשת אותו אתמול במסיבה -- נגד זה אין מה לעשות, תהיי טיפה עצובה, תעשי סוויצ' ותחזרי לחיים, החיים בהם יש הרבה אנשים, החיים בהם קורים הרבה דברים, ולא חסר במה להתעסק בלי עין הרע
עצב הוא חלק מהחיים, אבל אנחנו יכולים לשנות את מצבנו בהחלטה קטנה אחת... תרגישי טוב נטלי...

Natalila

New member
כן אתה צודק

אם החלטנו להיפרד אז להתנתק וככה עשינו.. אבל אתמול נפגשנו.. וזה קרה..
אחרי שנתיים וחצי של אהבה מטורפת.. כל כך התגעגעתי אליו.. לחיבוק שלו אוף.. תודה לכולם על התמיכה

gilad269

New member
זה לא אומר כלום

זה שרוקד עם אחרות,זה לא אומר כלום.אם עדיין את רוצה אותה,אז אל תוותרי.אולי תקחי אותו לפינה לבד ותגידי לו את אשר על ליבך

נרקי

New member
אייף../images/Emo201.gif

הכי באסה לראות את האחד שאת אוהבת רוקדת עם אחרות <כן קרה לי גם
> אבל אני התגברתי על זה איכשהו. אם קשה לך דברי איתו אולי זה יעזור

CHIKOLULU

New member
מקווה שתביני..

לא צריך יותר מידי לדעת מה בינו לבינה. צריך לדעת מה עושים עם מה שקורה בינו לבינה. לכל אחד/ת יש הבזק מהיר של מחשבה ,שמשקף לו את מה שיהיה בסוף. את מה שיהיה בסוף לגבי כל התרחשות בינו לבינה. השאלה היא ,מה עושים עם פיסת מידע קטנה מול כל הצרכים שלנו מבן/בת הזוג. התפשרות היא טובה ,אם היא לא גורפת ,או מוחקת קו מהאישיות שלנו. אבל יש פתרון מקדים ,ומובן מאוד. לפני שאתה "בינו לבינה" ,תהיה "בינך לבינך".

Dolphinea

New member
באמת מבאס... שולחת לך../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

זה מאוד הגיוני שתרגישי ככה... זה לא דבר פשוט... אבל תהיי חזקה... עם הזמן זה יהיה יותר ויותר קל

האפל

New member
הזמן מרפא כל חולי

זה ברור ומובן שכך את מרגישה... אבל כמו שרבים וטובים ממני אמרו לעיל אני אוסיף ואגיד, קחי את הזמן, נכון שזה כואב אבל אין ברירה...דרכיכם נפרדו ואולי לטובה, אומרים שדלת אחת נסגרת השניה נפתחת... תני לזה זמן....

למעלה