משיייי

New member
../images/Emo7.gif

עד שקצת משהו השתנה כל הסוף שבוע היינו ביחד התפנקנו אחד עם השני בחיוכים והרבה חום ניסינו להחזיר את מה שאיבדנו בחודשיים האלה לבד לא הספקנו לדבר על הכל ואתמול זה קרה הרגע שכל כך לא רציתי הבחור שלי קיבל צו 8 ועכשיו הוא כבר שם וכל כך עצוב לי כל הלילה לא ישנתי אני מפחדת למרות שאמר לי לא לדאוג אבל איך אפשר אם כל מה שהולך שם ואוף אחד גדול נש תשמור על עצמך שולחת הרבה חיבוקים אוהבת אני

משיייי

New member
קשה לי אני אוכלת את עצמי

זה משגע כאילו איזה קצה ניסגר ביננו ואז פתאום לוקחים לך אותו זה מתסכל כל כך אני באמת מקווה שיהיה טוב כי אני בסרטים נוראיים וזה לא עושה לי טוב

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מקווה שיחזור במהרה יהיה טוב הלוואי ויחזור אלינו השקט במהרה

Dolphinea

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

העכביש2

New member
שיחזור בשלום...

בימים כאלה זה האיחול הכי טוב שאפשר לתת.. אחר כך אפשר לטפל בכל השאר...

../images/Emo24.gif היי מתוקה...

את בטוח משתגעת מדאגה... גם לי 2 אנשים שאכפת לי הם נסעו לשם... לצפון... אחד האקס שני ידיד כל שעליך לעשות זה להתפלל ולא רק לשלומם להאמין - לאמונה יש כוח חזק ולהיות חזקה בשבילו.... יהיה בסדר עוד תראי

Natalila

New member
מכירה את ההרגשה

של הדאגה וחוסר הודאות ואין משהו שיגידו שיכול להרגיע יכולה רק לאחל לך שהוא יגיע מהר ובשלום הביתה

משיייי

New member
תודה לכם../images/Emo24.gifתאמת שאני אחרי

2 שיחות איתו אחת בצהריים ואחת לא מזמן וכמה שהוא מנסה להרגיע אותי הוא לא מצליח נכון הוא עדיין לא עלה לצפון ולא ניכנס ל... אבל עדיין מפחדת מכל זה הוא שאל אותי אם אני רוצה לדעת לפני הפעולה או אחרי-ואמרתי לו עדיף אחרי שאדע שהכל בסדר מקווה שעניתי טוב אמרתי לו שישמור על עצמו שזה הכי חשוב בעולם ואמרנו שנהיה בקשר מקווה רק לטוב

למעלה