משיייי

New member
../images/Emo7.gif

לא מפסיקה לחשוב עליו לא מצליחה להתנתק אני אוהבת אותו אני מתגעגעת אליו אני רוצה אותו והוא לא יודע מהחיים שלו יום יומיים מחזר אחרי בלי סוף אומר מילים שרק הוא ואני מבינים יום למחרת כאילו לא מכיר אותי ויורה בי משפטים ששיכים לבחורה אחרת שבגללה הכל ניגמר כל הזמן חושבת מה הוא עושה עם מי הוא נימצא למה הוא אומר לי את מה שאומר לי ואחרי זה יורה בי אני מתגעגעת אליו ולא מצליחה לצאת מזה

Barvazoom

New member
../images/Emo24.gif

חושב עליה/עידן יניב מילים: ליאור דטאוקר לחן: ליאור דטאוקר "שוב מרגיש את הפחד שוב אנחנו לא ביחד ומנסה להתגבר היא עם אחר איך היא עושה זאת בקלות אני מרגיש רק ריקנות ומנסה להתגבר היא עם אחר כל הזמן אני חושב עליה, עליה ומנסה להתגבר איך היא חודרת לתוכי בעיניה, עיניה ומנסה להתגבר מילים יוצאות מתוך הלב פשוט תדעי אני אוהב ומנסה להתגבר היא עם אחר כל הזמן אני חושב עליה, עליה ומנסה להתגבר איך היא חודרת לתוכי בעיניה, עיניה ומנסה להתגבר" הזכרת לי את השיר הזה... הוא עצב אבל שתדעי שכולנו עברנו את זה ואפילו את בוודאי בעברך. את יודעת כבר שתוכלי להתגבר ולהמשיך הלאה. אני בכל אופן שולחת לך חיבוק גדול ונשיקה! הנה בדיוק כמו אלו:
:)

העכביש2

New member
בר--ווזה!!!

למה?
אני בטוח שהכוונות טובות אבל עידן יניב - "חושב עליה"!!?!? איזה חוסר טאקט!! את רוצה לגרום פה מפח נפש לחצי פורום?!?!?!
המילים יפות... **הולך לשמוע**

Barvazoom

New member
אבל...אבל...../images/Emo9.gif

אני מצאתי בו דווקא עידוד, לפחות עבורי. מעין צרת רבים חצי נחמה? אבל אני מבקשת סליחה אם פגעתי או הורדתי מישהו לדכאון או אם גרמתי לפרוץ מלחמת כריות בככר העיר...

משיייי

New member
תאמת שהשיר הזה מקסים

ושאני שומעת אותו אני תממיד שרה אבל כן המילים שלו כרגע לא מתאימים לי בכלל ולפעמים זה עושה לי רע אבל לא עשית שום פסול ששמת אותו

דבי6

New member
שיר גדול מהחיים

אומנם עצוב ומעלה זכרונות אבל כמו שלשמוח זו הרגשה טובה כך גם עצב עושה טוב לפעמים...למרות שזה לא נשמע טוב

Dolphinea

New member
משייי חמודה ../images/Emo24.gif

קודם כל אני שולחת לך המון
ובנוסף אם את באמת רוצה להתגבר ולהמשיך הלאה ... הדרך היחידה היא לנתק ממנו את הקשר. אחרת כל פעם שתדברי או תשמעי משהו ממנו תחזיר אותך לאותו מקום ... בהצלחה

העכביש2

New member
משי ../images/Emo23.gif

את טחינת המוח כבר עשיתי לך הבוקר. מבין לליבך, לפעמים מרגיש אותו הדבר... אל תשכחי את מה שדיברנו (מעתיק מהמסן) : "כראה שעדיין לא הגיע הזמן....וכנות לעצמנו זה הדבר הכי הכי טוב.... " הזמן עושה את שלו, צריך רק להחילט מה הכיוון שלנו....

או וואה, כמה שהמצב הזה מוכר לי../images/Emo4.gif

אני גם כן עוברת עכשיו תקופה כזאת ואני מבינה לחלוטין מה את מרגישה. אני חושבת שהפתרון הכי טוב זה כמו שדולפינה הציעה- לנסות להתנתק ממנו קצת. אולי זה לא יפתור את הבעייה במאה אחוז, אבל זה בטוח יעזור קצת, זה כבר ייתן לך איזושהי התחלה ברדך להתגברות המוחלטת עליו. נסי גם להעסיק את עצמך בדברים אחרים- תיפגשי עם חברות, תצאי קצת, תטיילי, והכי טוב- צאי בחיפושים אחר מישהו חדש, זה כמעט בוודאות מה שיוריד לך אותו מהלב. יהיה בסדר, את עוד תתגברי

דבי6

New member
מבינה אותך...

תקשיבי לי תזרקי אותו תשכחי ממנו .....אני מסכימה עם עכביש אין כמו כנות לעצמך פשוט תשתחררי ממנו ותרגישי יותר טוב ....אני עוברת בדיוק אותו הדבר

למעלה