../images/Emo7.gif

מכירים את הקטע שיש לכם מצב רוח הכי טוב שבעולם.. ופתאום - בלי כל הודעה מוקדמת אתם מתרגזים משטות שעולה לכם במצב רוח? זה מה שקורה לי עכשיו.. עד אתמול הכל היה בסדר, כמה חודשים שלא הזלתי דימעה, ופתאום אתמול.. היה איזה קטע שטותי עם אמא, ועכשיו אני ממש עצובה :( העיניים ממש מבריקות לי מרוב שאגרתי שם דמעות.. שומעת שירים עצובים ויושבת לרחם על עצמי, פתאום הכל נראה שחור, כל מה שבחודשים האחרונים ראיתי באור אחר - הכל החשיך לי פתאום.. אתם לא מכירים אותי כי אני חדשה בפורום, אבל כשנכנסתי לתפוז <לפני פחות משנה> הייתי בתקופה גרועה.. נכנסתי בניק פשוט שונאת את החיים... הכל היה נראה לי אפל ושחור לא מצאתי שום סיבה לקיום שלי בעולם הזה.. בשלב מסויים נוצרה תפנית, ואני כבר לא נכנסת בניק ההוא, החלטתי שהכל בראש.. אבל אז מגיעים ימים כאלה שמחזירים אחורה.. איך מתמודדים?!

הבעיה ש..

יש מטענים מהעבר.. שלא תמיד רוצים לפתוח אותם... וזה משפיע ועולה כל פעם מחדש... כשנכנסתי לתפוז לראשונה פתחתי בלוג וברשומות הרשתי לעצמי להתפרק.. עד שיום אחד הרגשתי שחשפתי יותר מידי ופשוט מחקתי את הכל.. :( לעיתים אני מרגישה פשוט מיותרת כאן.. ותאמינו לי שזו לא הרגשה טובה בכלל.. מעריכה את הרצון שלכם לעזור אבל קשה לי להאמין שניתן לפתור משו שאני לא מוכנה לדבר עליו. זה מין משבר שאני מתמודדת עם עצמי בלי יכולת לשתפ אפ'חד.. וזה קשה.

אל תהיי עצובה../images/Emo140.gif

תדעי שאנחנו תמיד כאן כדי לדבר איתך..ואם את רוצה לדבר יש גם מסרים או מסן...אנחנו כאן כדי לעזור לך

exterior

New member
אוי מותק, אני כ"כ מבינה אותך, אין

לך מושג עד כמה....החודשים האחרונים הם התפנית שלי..ואני כ"כ מבינה מזה לשמור סודות ללא יכולת לשתף אף אחד, עדיין יש לי כמה כאלה, אבל בקרוב הפ יעלמו כליל...זו ההתקדמות שלי וההתפתחות שלי כאדם בעל משמעות בחיים האלה, אני באמת מאמינה שיש סיבה לקיום שלי כאן. תקראי לזה רוחניות או ווטאבר (עד לפני שלושה חודשים לא הייתה בחורה רציונלית ממני)... אז חמודה, אני מאמינה שאת כן אוהבת את החיים, ולפעמים יש נפילות מתח, ומותר להיות עצובים...אבל לא לשקוע בזה, זו דעתי. הנה טיפ שלי, היום הייתי אמורה לעבוד שעות על המחשב, אבל סיבות (רומנטיות בעיקר) מנעו ממני לעשות זאת. ובאיזשהו שלב, למרות הלחץ של הדד-ליין, החלטתי לא ללכת נגד הסימפטום של האי-ריכוז שלי, וויתרתי. זה נרא "התכוונות פרדוקסלית"- ללכת עם הסימפטום (גישת הזרם השלישי בפסיכולוגיה). אני פה, מכל הלב.ף אם את צריכה לדבר עם מישהו שבאמת היה (ועדיין לפעמים חוזר קמעה) במצב שלך, אני פה. אוהבת, שרון

exterior

New member
אני אהיה פה יותר מאוחר, אם תצטרכי,

אני עוד חצי שעה יוצאת עם ידיד לעשות קצת כיף, ולשכוח מהאיכסה שהיה לי היום....
, מחר יום חדש, ומחר אתן את כל כולי בעבודה, כמו שצריך. אני מאמינה בכך. מתוקה, אני כאן בשבילך :) **חיבוק ענק**

מתוקה שלי

אני מבינה כל מילה שלך וכל הרגשה.. אני יודעת שקשה לדבר על דברים לכן אם תרצי אשמח לדבר איתך בפרטי אם קשה לך לפתוח הכל פה תהיי חזקה אנחנו איתך

תודה לכולכם

באמת מחמם את הלב כל הכתפ ואוזן קשבת שלכם.. החלטתי לברוח לים.. הוא תמיד נותן לי לשפוך ולפרוק ושם אני גם לא חוששת להתבטא <הוא הרי לא יספר את זה לאפ'חד>.. מקווה שאחזור בכוחות מחודשים.. טובים יותר. שוב תודה לכם.

exterior

New member
../images/Emo25.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo141.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif

Dolphinea

New member
גם לי לפעמים יש ימים של נפילות

מתח היום למשל שפתאום אני מרגישה מאוד עצובה ומאוד לבד... אני חושבת שזה בסדר להרגיש בבאסה לפעמים זה קורה וזה טבעי. אי אפשר להיות כל הזמן בהיי אין סופי אז תרשי לעצמך לפעמים להיות קצת עצובה זה נורמלי. חשוב לדבר ולהוציא את מה שכואב ובפורום הזה יש הרבה נשמות טובות אז תרגישי בנוח לספר אני אשמח להיות אוזן קשבת ואני מאמינה שגם אחרים כאן. אני מוזמנת ליצור איתי קשר גם במסרים וגם במסנג'ר תרגישי בנוח ובינתיים קבלי המון חיזוקים ו-

Dolphinea

New member
אופס התכוונתי את מוזמנת ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

משיייי

New member
../images/Emo24.gifאומנם אני כרגע בלי

יותר מידי כוחות לעצמי אבל אני תמיד מוכנה לשמוע ולנסות לעזור לאחרים אז אם בא לך להוציא פה או במקום אחר את מוזמנת

למעלה