תודה...

לא יודעת מה קרה... לא מצליחה להפסיק לבכות.. פתאום נזכרת למה שנאתי לגור בבית הזה... הרגשה מגעילה כאן....

../images/Emo204.gif כנפיים...

מותר ורצוי לפעמים לשחרר ולפרוק רגשות, והבכי הוא אחת מהדרכים לעשות זאת. לאחר שתירגעי, נסי לבחון את כל הדברים שנזכרת בם מהנקודה החדשה שאת נמצאת בה לאחר העבודה הרבה שעשית, ובעזרת הכלים שיש בידייך בעקבות כך. הדברים עצמם לא משתנים, רק זווית הראיה וההסתכלות החדשה שונים ויכולים לשנות הרבה.נסי לעשות זאת כדי שזה לא ישוב... ואיך את היום?

איחוד!

כנראה שהדברים באמת לא משתנים... צריכה ללמוד לא לקחת הכל כל כך ללב כאן.. ולמצוא את הדרך שלי שתאפשר לנשום כאן... בנתיים שמתי לב לכמה דברים שקורים אצלי במצבים שונים כאן.. צריכה עוד לחשוב על זה קצת... בכל מקרה... תודה לך! שבוע טוב

כנפיים...

קחי את הזמן שלך ונסי לבדוק את הדברים מזווית ראיה של בדיקה וניסיון להבין את ההתנסות, יתכן ויש דברים שעלייך לעבור דווקא שם... שיהיה שבוע נפלא ורגוע

ירושלים לסופשבוע מתאים לך?../images/Emo176.gif

הילדים ישמחו ויש לי חדר אורחים ככה שתהיה לך מיטה וחצי משלך...!!! מצטערת שלמוע שכך את מרגישה,דווקא חשבתי והבנתי שכיף לחזור הביתה.... אז אני כאן בעיר הקרירה עם אויר הרים צלול כיין ממתינה למסר ממך! שבת שלום

ירושלייים...

חוזר אליך.. אל חומותייך... (חחח הדג נחש) אני דווקא מאוד אוהבת את ירושלים. עכשיו יש עוד סיבה טובה לבקר שם... יש דברים טובים בלחזור הבייתה... אבל זה גם לא פשוט כל כך.. כשחשבתי לחזור שמתי לב שיש צד בי שממש מתנגד לכך, והרגשתי שבאיזשהו מקום אני בורחת ממשהו כאן. עכשיו אני זוכרת ממה... ועכשיו אני אפילו מצליחה קצת לתת לזה מילים ולהסביר את זה (לפחות לעצמי). בקיצור.. אני תמיד אומרת שהכל לטובה ובלה בלה... אז כנראה שאני צריכה ללמוד עוד משהו.. וכנראה שאני צריכה לעשות את זה כאן... עכשיו השאלה היא מה זה ואיך עושים זאת.. טוב נו.. גם זה יגיע בסוף.. ד"ש לילדים
שבוע טוב

ת'אמת?../images/Emo196.gif

כשהיינו אצלך המפגש,לא כך כך הבנתי למה את חוזרת הביתה....וכמובן שלא העזתי לחפור,כמו שלא הבנתי עוד הרבה דברים. לעיקר הדברים:חזרת הביתה כי היית צריכה כנראה לחזור וכך גם נתנה לך היכולת לארות דברים בגילגול העיניינם לאחור ו....זהו... אז מותק!!!
תנשמי עמוק
תשמעי ריטה
תחשבי על המטרה שמקדשת את האמצעים ואני לא סתם הזמנתי,בחיי שלא...(באמא ש'לי קצת קשה להישבע...)...ותבואי קצת??? נוווווווווווו......... מה את אומרת? בנות,אני אשמח של אחת מכן תבוא.... שבוע טוב

לונה..

New member
את רואה למה אני שונאת

את איפה שאת גרה?! פשוט אי אפשר לנשום! אי לכך ובהתאם לזאת, אני בעד לעשות טיול פורומי עצבני למקום קצת פחות לוהט ומחניק. אז מי באה לסאני ביונייטד סטייטס אוב אמריקה? סתם, קצת הומור... (סאני, אם את קוראת את זה - את יכולה לחזור לנשום
) עכשיו תקשיבי. אף אחד לא מכריח אותך להשאר באף מקום. תנוחי, קחי לך ת'זמן ותחליטי לאט לאט - לאן את מתקדמת מפה? איך כל זמן שאת בבית את מצמצמת את המפגעים, ואיך, בד בבד את מביאה את הישבן האשכנזי שלך חזרה למרכז?
נו, אז אני קצת בוטה. בו הו
קבלי חיבוק בגודל אוסטרליה! מתה עלייך

הישבן האשכנזי שלי???

אולי הישבן שלי אשכזני... אבל עדיין לא יצא לך לפגוש את הוריד ה"מרוקאי" אה? למזלך......
סתם סתם.... תודה לך... נראה לי שאני אלך על האפשרות השניה שלך "איך כל זמן שאת בבית את מצמצמת את המפגעים" כי לעזוב לא יקרה בקרוב... גם כי זה לא כל כך אפשרי כרגע... וגם אם אני רק יזכיר את זה לאבא הוא רוצח אותי בדם קר... וגם אם אני רוצה ללמוד מתישהו אני חייבת לחסוך וזה ממש בילתי אפשרי לעשות את זה מחוץ לבית (או שאני אלמד כאן בחינם כמעט!! אבל זה אומר להיות תקועה כאן 4 שנים... נראה כבר...) חולה עליך בחזרה!!!

לונה..

New member
רגע, רגע

על מי את מאיימת? *הלוואי שהיה פה אייקון מרים גבה* זהו, אין עוגות יותר
לא! אין! לא מוכנה! הבנתי אותי? זהו. אין שום כלום יותר, אף פעם! סתם, נשמה, עיניים, לבלב! הכל למענך, אני אפתח לך מאפיה בבית אם זה יגרום לך לחייך
יהיה טוב, אל תדאגי

S u n n y 1

New member
../images/Emo6.gif

גם אצלי חם לוהט ומחניק, אבל אין מה להגיד, מעבר לים הייאוש נעשה הרבה יותר נוח... אני כבר הצעתי שנעביר את המפגש אליי... ובינתיים אני אוכלת את הלב כשאני רואה שמתארגן עוד מפגש ואני לא אהיה... כולי געגועים וכיסופים ;) מתה עליך

S u n n y 1

New member
כנפיים

ברגעים הכי מעצבנים תעצמי את העיניים ותחשבי... ריטה... הופעה חדשה.... פארק הירקון... שורה טובה באמצע... אויר של קיץ... נכון הכל כבר נראה יותר טוב?

סאני...

את חמודה את! אני בהחלט מצפה לכך בקוצר רוח! זה הולך להיות משהו מדהים ואין ספק שזה יעשה את אותו שבוע מאוד מאושר
(אבל זה יהיה בגני התערוכה, לא פארק הירקון, לא שזה ממש משנה) מאמינות שעדיין אין לי כרטיסים???? פשוט בושה!
שבוע טוב

ישששששששששששששש!!!!!!!!!!

יש לי כרטיס!!!!!!!!!!!! איזה כיייייףףףףףףףףףףףף לייייייייייי!!!!!!! יש למה לחכות.....

לולי80

New member
יווואווווו

אני ממש ממש ממממשששששששש שמחה בשבילך מתוקונת!!! תהני... תשירי במלוא הגרון... תשחררי את הכאב דרך השירים... אומרים שזה הולך להיות מופע מרהיב ביופיו... אשמח לשמוע חוויות. פה בשבילך... נשיקות לול

S u n n y 1

New member
את מאמינה שאני לא אהיה?? ../images/Emo5.gif

אני עדיין אהיה בגולה... מקווה מאאאוד שהמופע יתארך מעל לחודש אחרת אני לא אסלח לעצמי על זה....

למעלה