../images/Emo7.gif

היום קמתי בבוקר וגיליתי ש... אני כבר יותר לא בן 23... נראה לי שאני אייסד פורום שיקרא "רווקים ורווקות - גיל הזהב". אמא'לה, 24 נשמע לי פתאום יותר מדי...

העכביש2

New member
זה אומר ש.....

היה לך יומהולדת אתמול???????? יש לך יומהולדת היום?????????
מזל טוב הרצגובינה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני רוצה להגיד לך שאתה אחלה בחור (מהכרותי השיטחית איתך כאן בפורום), ואני רוצה לאחל לך כל טוב בשנה הקרובה ועד 120 לפחות!! שתזכה להיות שמח ולעשות דברים שאתה אוהב. ושהבעסות (שכנראה יהיו) יעברו מהר!! אוהב אותך!! מזל טוב גבר!! (ואין לך מה להיות עצוב. אנחנו גודלים וזה חלק מהחיים. אני כמעט בגיל שלך אבל לא ממש מבואס מהבחינה הזאת. אני יודע שלכל גיל יש את הייחודיות שלו. באמת)

Dolphinea

New member
איזה צוציק ../images/Emo8.gif המון מזל-טוב ../images/Emo65.gif

בתור מישהי שגדולה ממך ב... 6 שנים.... זה לא הגיל זה רק התרגיל סתם... הכל עניין של גישה אין לך על מה להתבאס, באמת...
ועוד מחשבה קטנה... במאה שעברה תוחלת החיים היתה עד גיל 45 ...

Barvazoom

New member
וועי זמיר... ../images/Emo6.gif

קשיש? בן 24.... מה אומר? שיהיה לך המון מזל טוב איש, תהנה, תבלה, תשתה מיץ תפוחים (הצלול...כי זה טעים), תאכל גלידה עם פירות וגם עם שוקולד, תזכור לאהוב, לחשוב, לקרוא והכי חשוב: לפעמים, תשב סתם בבית ותבהה כי זה הכי כיף..

michalka

New member
מזל טוב...

אני עוד מעט בת 27 - ועדיין לבד פחד אלוהים !!!!!!!!!!!!

vanna

New member
../images/Emo65.gif

טוב לדעת שאני לא הקשישה היחידה כאן המון מזל טוב שיהיה לך עד 120

בת מלכה

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo42.gifקולולולולולו../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif

יומולדת שמייח
יקירי, 24 זה כלום! בשבוע הבא אני בת... 30! אז אחרי שעודדתי אותך קלות, כל מה שנשאר לי הוא לאחל לך אושר בריאות טיולים כיפיים אוכל טוב מוזיקה משגעת חברה מטריפה שתקרע את העולם (ותהפוך אותו למגרש המשחקים הפרטי שלך, כמוני) שתראה את הצדדים הטובים תמיד סקס טוב שכל שנה יתגשמו לך לפחות 2 חלומות גדולים (ועוד עשרות קטנים וקטנטנים) והכי חשוב - אהבה

gilad269

New member
מזל טוב איש

הרבה אושר ועושר בריאות הצלחה בחיים וגם באהבה

למעלה