מאז שעומר נולדה אנחנו משתמשים בבייבי סנס בהתחלה זה ממש הפחיד אותי בעיקר מסיפורים ששמעתי על כך שהבייביסנס התריע התרעות שווא. האם אתן משתמשות בבייביסנס? האם זה גורם לכן לישון בלילה טוב יותר? קרה לי כבר כמה פעמים ששכחתי לסגור אותו והוצאתי את עומר מהמיטה והתגובה של הבייביסנס נראת לי ממש באיחור (והבייביסנס תקיו). אלוהים ישמור, זה ממש ממש מפחיד. רק בריאות לכולן ולכל הקטנטנים.
אף פעם לא ישנתי הכי טוב בלילה תמיד התעוררתי כדי לראות מה איתה ולכסות אותה אבל אצלנו הבייביסנס עושה עבודה טובה ואני מאוד מרוצה ממנו אבל היום בגלל הכתבה הפחד נכנס לו שוב
20 שניות עד ההתראה הראשונה ועוד כמה שניות לתחילת הציפצופים ומלבד זאת....יש לנו ועדיין אני לא רגועה, כי נניח שהוא מצפצף, נו אז?????? האם זה מאפשר הצלה???????????? הלוואי שכן, למרות שלא שמעתי הרבה מקרים של הצלת חיים בזכותו. בכל אופן, נרשמנו לקורס עזרה ראשונה לתינוקות כבר לפני חודש וחצי בטיפת חלב ועדיין לא חזרו אלינו.
גם אני עברתי קורס עזרה ראשונה ואני מרעננת את הידע שרכשתי כל שנה,על ידי מבחן מעשי, במסגרת עבודתי (מורה לחינוך מיוחד. זה נדרש מאיתנו). וגם בעלי עבר כמה קורסים במסגרת שירותו הצבאי. חשוב מאוד שכל הורה יעבור הדרכה כזאת.
בטח שכדאי לך לעשות קורס עזרה ראשונה! איך תדעי להגיב בכל מקרה שעלול לקרות במשך החיים של התינוק-ילד-נער... אבל במקרה של מוות העריסה (חו"ח)או מצוקה אחרת כלשהי בזמן שינה שלך או שלו, איך תדעי בכלל שאת צריכה לעשות משהו, אם את לא יודעת שהתינוק בבעיה?
שאין הוכחה ליעילות של המכשירים האלו. אני לא משתמשת בבייבי סנס, אבל חזרתי להשכיב על הגב. (עד עכשיו ישנה על הבטן). היא דווקא ישנה טוב על הגב וכמובן כמובן שאני לא מרשה לעשן בבית או בסביבתן של הילדות שלי. כשאני בחוץ ומעשנים בקרבתנו, אני זזה. בעלי מעשן מחוץ לבית ואני לא נותנת לו את הקטנה עד שהוא לא מחליף בגדים ומצחצח שיניים וזה עוד לפני שקרו כל המקרים המצערים הללו. זה פשוט מגעיל אותי.