meitar 8

New member
../images/Emo7.gif

מה קורה לי
אני מרגישה כ"כ אבודה, מבולבלת, אני לא מוצאת את עצמי. אני לא יודעת מה עובר עליי, אבל משהו עובר ואני לא יודעת מה-זה. אני כ"כ מתגעגעת לפה.. קודם הכל היה שונה. הייתי נכנסת לפורום איזה 7 פעמים ביום, מגיבה לכל אבל ל-כ-ל הודעה, הייתי שומרת על קשר עם הרבה ילדים מפה. ועכשיו מה
אני נכנסת אולי פעם ביום, מגיבה אולי פעם בשבוע וגם זה במזל, אם יש לי כח. אני מרגישה כאילו הכל השתנה. אתם לא יודעים. אפילו הראיה שלי לגבי הראל השתנתה. אני כבר ממש ממש לא רואה בו כזמר מפורסם מכוכב נולד. אני רואה בו משהו שונה לגמרי שאני לא רוצה להגיד מה. אני חושבת על איך שהסתכלתי עליו כשראיתי אותו פעם ראשונה באודישנים ואמרתי "היי אבא בו תראה, זה הראל הבן של אבנר" ולא ממש היה לי אכפת מי-זה.. הייתי עוקבת אחרי התוכנית דיי בגללו אבל לא הייתי מטורפת עליו, התחלתי ממש לאהוב אותו לקראת הגמר, ואז אחרי הפסטיגל הערצתי אותו ואהבתי אותו כמו רובכם פה. ומאז שהוא צלצל אליי ביום הולדת שלי הכל התכפך. ברבע שעה הכל התהפך.. הבנתי שהוא בכלל לא מי שאני חושבת שהוא. אני לא יודעת מה קורה לי. אני ממש ממש מבולבלת ואבודה. אני מוצאת את עצמי חושבת עליו כ-ל היום. בבצפר, בבית, כשאני מול המחשב, כשאני באימון. אני פשוט לא מפסיקה לחשוב עליו. אני פשוט מוצאת את עצמי בוכה בגללו ואין לי מושג למה, כנראה בגלל הגעגועים. אין לכם מושג כמה שהציונים שלי ירדו בגלל כל המחשבות האלה. אני כל הזמן נזכרת איך שצחקנו ביחד, איך שהוא חיבק אותי ולא עזב, איך שהוא מדבר אליי כאילו שאני אחת מהידידות שלו. ואני ממש מצטערת להגיד לכם, כי אני לא רוצה להישמע סנובית או שחצנית ואני גם לא מנסה להתלהב. אבל יש לנו קשר מיוחד, הרבה יותר חזק ממפורסם ומעריצה. תבינו, הראל מכיר אותי מאז שנולדתי, אני חולה עליו בגיל 7 ורק בגיל 12 זה התעורר אצלי שוב. אין לכם מושג כמה שאני אוהבת את הבנאדם הזה. מצידי שלא יהיה מפורסם בכלל, אני עדיין ימשיך לאהוב אותו בדיוק כמו עכשיו אם לא יותר. אני ממש ממש ממש מצטערת שאני מזיינת לכם ת'שכל ותודה למי שקרא את הכל. הייתי חייבת לפרוק. אני אוהבת אותכם תמיד
וסליחה, אני מצטערת על הכל.. ואין לי מושג על מה אני מצטערת, אבל אני מרגישה שאני צריכה להגיד את זה מישום מה.. אוהבת..

skaatit 1

New member
מאמי...../images/Emo7.gif../images/Emo42.gif

את לא יודעת עד כמה אני מזדהה איתך...
אמנם אני לא מכירה את הראל מאז היותי קטנה אבל אני כ"כ אוהבת אותו... הוא כל החיים שלי... מאז שראיתי אותו...ששמעתי אותו בפעם הראשונה... הוא פשוט לא יוצא לי מהראש... החיים שלי כולם נהיו הראל...רק הראל והראל כל הזמן... ירדתי כמוך בלימודים..הייתי נחשבת כתלמידה כ"כ מעולה... כל המורות היו מעריכות אותי על ההשקעה והציונים... ועכשיו...ירדתי...שום השקעה הן לא מקבלות ממני... הציונים שלי ירדו באופו דרסטי... ואני לא מה שהייתי... אני מישהי אחרת...אורטל אחרת... וכולם שמים לב לזה...השתניתי...
מיתר...אני מבינה אותך... ותמיד ארצה לעזור לך... אם תרצי אני אהיה מחר מהבוקר במסן... נוכל לדבר קצת...תשפכי את הלב..זה יעזור
אני אוהבת אותך בובה
אורטל

לאו14

New member
מיתרי שלי!!../images/Emo141.gif

דבר ראשון..הקטע של זה שאת לא נכנסת הרבה.. זה פסדר..אף אחד לא כועסת..
בקשר לכל השאר.. אני יודעת שלך ולהראל יש קשר מיוחד..שאת באמת מכירה אותו ואת אוהבת אותו בצורה אולי קצת אחרת מאיתנו.. אבל אל תרגישי רע בגלל זה.. ואני אישית מעריצה כל אחת ואחת מפה על האהבה והחיבה שאתן מקרינות להראל..זה פשוט מדהים!! אני פשוט מופתעת כל פעם מחדש שאני רואה את כמות האהבה הזאת!! ואת צריכה להיות שמחה..שאת מעריצה ומעריכה מישהו שהוא כל כך קרוב אלייך!! אני בעד שתשתדלי להתגבר על המחשבות עליו כל היום..אם זה מדרדר אותך..באמת..כאילו..אני בטוחה שזה לא מה שהראל היה רוצה שיקרה.. תתעודדי נשמתי.. אוהבת אותך
לאו

מיתר'וש!!../images/Emo15.gif

אני לא יודעת מה להגיד לך... רק אל תיהי עצובה.. אני שמחה בשבילך שיש לך איתו קשר חזק! אבל אני מקווה שזה יסתדר ושתבואי אלינו ותכתבי לנו דברים משמחים... אוהבת, לינוי

אורטלושששש

מאמי לא ירדת בלימודים יש לך ציונים הכי טובים בכיתה... (חוץ ממירב) חחח מתוקונת שילייייי דברי איתי במסנ החדש [email protected]אני אוהבת אותך הרבהה הרבההה

להלהלהלה קראו בפנים

מה קורה??? יפה שיליייי געגתי אלייך הרבה הרבהההההההההה דיברתי עם מורג.... איך היה בליל הסדר בובה????

skaatit 1

New member
חחח...גמאני התגעגעתי../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

היה מעולה בליל סדר...יש לי מלא מה לספר

skaatit 1

New member
חחחח...כפרעלייך בת-אל../images/Emo99.gif../images/Emo42.gif

ירדתי ועוד איך בציונים
את לא יודעת עד כמה....=/=/=/ חחח...אני אדבר איתך נשמה

i love skat

New member
יפההההה../images/Emo187.gif

אני מבינה אותך, ואת ההרגשה שלך, אני מצליחה להרגיש את זה.. אבל אני לא יודעת מה להגיד לך על זה..
בקשר לפורום-אין בעיה שאת לא נכנסת[למרות שאת חסרה מאוד], תיכנסי מתי שנוח לך.. למרות שאני מקווה בשבילך שתתחילי להיכנס יותר..
יפתי, אני מקווה שיהיה לך יותר טוב ושיסתדרו לך הדברים בראש.. ונתראה..

meitar 8

New member
תודה מתוקות!! אני כ"כ אוהבת אתכם!!

אין לכם מושג כמה!!! באמת שאני אוהבת אותכם מאוד מאוד מאוד מאוד!!! אתן חברות פשוט מ-ד-ה-י-מ-ו-ת! קשה להאמין שנוצרו כאלה חברויות אמיתיות בגלל פורום!! באמת.. זה מאוד מרגש.. ואביבוש.. נתראה! אני כבר מחכה לזה! =]

skaatit 1

New member
תמיד נשמח לעזור לך מדהימונת../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

I LOVE YOU

i love skat

New member
יפיפיה..../images/Emo9.gif../images/Emo187.gif

מצטערת שזה היה כ"כ מההייר..
באמת שרציתי להישאר עוד..
אני מבטיחה לך שפעם הבאה אני אהיה איתך הרבההה...
אוהבתותך המווווןןןןןןןןן

0o0o loren o0o0

New member
מיתרר

אני מבינה אותך, תאמיני לי שכן.. אבל יש לך כאן את כולנו, וראית איזה תגובות נתנו לך פה, וזה כי אוהבים אותך.. ומה בדיוק הוא אמר לך בטלפון ביומולדת שלך אם אפשר לשאול?! אוהבבת אותך- -לורן-

קראתי וכול מילה שאת אומרת ...../images/Emo26.gif

אני מבינה אותךךךךךךךךךךך ואני גם ליפעמים מרגישה ככה. לא ניראלי שירדתי בגלל זה בלימודים (((בגלל סיבות אחרות אולי))) ואני לא מכירה אותו אישית. .... אבל אני חושבת שגם לי זה ככה. אבל יש פעמים שאני שומעת אותו וכולי אושר
כמו ביום הזה שהיה מלא גשם שאני שונאת ... ((קור)) ואז היה ת'שיר שלו ברדיו. ויש מצבים שלחשוב עליו זה משמח .... אני מקווה שאת מבינה מה אני אומרת... נסי להיסתקל על זה בצורה של :"איזה בן אדם מקסים?!". מקווה שעזרתי ..... ומאמי חבל שאת יורדת בגלל זה בלימודים............ חיבוקי ענקייייייייייייייייייייייייייייייייייי
-קרן-

מיתרי

אני מבין אותך כי את קרובה להראל ואת אוהבת אותו מאוד.. אם את צריכה עזרה בכל דבר מאמי אני ישמח לעזור לך !!
ואם את צריכה לדבר אני ישמח להקשיב
רק אל תיהיי עצובה מאמי אוהב אותך

meitar 8

New member
תודה רבה מאמי!

גם אני אוהבת אותך רועיקוש!!!! מאוד מאוד! מואההה

מותק... ../images/Emo60.gif

מצד אחד מאוד מצער לי לקרא את ההודעה שלך.. ולשמוע כמה קשה לך.. אבל מצד שני כל כך יפה לראות כמה חום יש כאן בין הפורומיסטים.. וזה דבר שממש לא מובן מאליו. תראי כמה חום ודאגה את מקבלת..
אני מקווה שזה כבר גורם לך להרגיש טוב יותר. איך את עכשיו? הצלחנו לגרום לך לתחושת הקלה...? איכשהו?

למעלה