פרח75

New member
../images/Emo7.gif

בנות, אני מרגישה צורך עצום לשתף ולקבל איזה חיבוק. אני במצב נפשי ממש לא טוב. לפני שבוע בדיוק גיליתי שאני בהריון. בימים הראשונים הייתי בהיי. הרגשתי מצוין. פתאום מאתמול אני בהתקפי חרדה שחבל על הזמן. אני משלשלת, יש לי בחילות, לחץ בחזה. אני ממש מבוהלת מהכל. לא יודעת מה לעשות כדי לעזור לעצמי. ה-צ-י-ל-ו!!!! למה זה קורה רק לי? למה אני כל כך חלשה שלא יודעת להתמודד עם כלום?

למה שלא תמשיכי להיות מאושרת?

מה כל כך מטריד אותך? אני לא קרובה ללהיות בהיריון אך תשתפי אולי זה יקל :)

פרח לפרח...../images/Emo140.gif

בוקר אור וחג שמח. אחרי עלייה גבוהה מדי,לעיתים קרובות מגיעה נפילה, בעיקר אם אינך מאוזנת. הדברים מוסברים בדרך אנרגטית אך גם במישור הפיזי קל לראות שאם קיימים דברים שאינם פתורים, הם חוזרים ומציקים כשהגוף נחלש מסיבה כזו או אחרת. אזון היא מילת מפתח חשובה מאוד במצבנו הנפשי וצריך ללמוד להגיע אליו, זה לא משהו שניתן לעשות ברגע, זה משהו שעושים בלמידה ממשית ע"י עבודה פנימית ומודעות. בנוסף, בל נשכח שאת בהריון והגוף מתחיל לעבור שינויים הורמונליים לא מעטים וגם תפיסה אחרת של הדברים. את ודאי מתעסקת לא מעט עם איך ומה יהיה, פחדים וחרדות שהם טבעיים כמעט כמו כל אם בתחילת דרכה, ואפילו אמהות שאינן חסרות אם, כך שיש כרגע דברים רבים בחייך המצריכים את הזמן ואת העבודה הפנימית. ומכיון שהחיבור בין הנפש לגוף הוא הדוק, הרי שאין ספק שמערכת אחת משפיעה מיידית על השנייה - מחשבה יוצרת מציאות! הדברים דורשים זמן, אל תאיצי בעצמך, אנרגיות שוקעות, חלק מהדברים נקלטים ומתאזנים גם מעצמם, רק צריך סבלנות וקבלה, הרשי לעצמך את התחושות, לפעמים צריל לפרוק מתח או פחדים וזו גם דרך. וללא קשר, גשי לרופא והתייעצי. בדקי שהדברים מבחינה פיזית אינם מצריכים טיפול כלשהו, ונסי לחפש לך דברים שאת אוהבת לעשות, נסי להתחבר לחלק החיובי של ההריון ולשמחה שבדרכך החדשה הקורמת עור וגידים, הילד שבדרך, המשפחה שאת יוצרת ועוד... כל מה שתוכלי למצוא ועושה לך טוב. גם ימים אלו של החג לא מוסיפים ודאי להרגשה הכללית ולכן, תני לדברים את הזמן שלהם חפשי לך מקור שמחה והחליטי לשנות את מצב רוחך לפחות... מחבקת אותך ובטוחה שעוד תראי ימים יפים יותר

שולחת לך ../images/Emo201.gif ענקי...

וקראתי את ההודעה שלך לגבי בדיקת הדופק, אין שום סיבה שיהיה משהו לא בסדר.למרות החששות והפחדים, תנסי לחשוב חיובי ולהנות מהבוטן שיש לך בבטן

Darkmatter

New member
בוביק!!!!!!!!!! ../images/Emo23.gif

אוי מותק... אני מבינה אותך שאת לחוצה... זה מאוד מלחיץ הריון ראשון וגם בלי אמא. צריך לשנות הרגלי חיים, להסתכל על דברים אחרת, להיות אמא בעצמך... תהיי בטוחה שזה לא קורה רק לך. ואת חזקה יותר ממה שאת חושבת... אני איתך!! כ"כ איתך!!! קבלי ים של
!!! ואם את רוצה משהו, כל דבר, אני פה...
אוהבת!!

למעלה