מותר לי

New member
../images/Emo7.gif

הבית שלי מסריחחח!!!
בתור אחת שלא אוהבת:
כלבים (לא משנה הגזע)
כתומים (לא משנה המיקום)
זכרים (לא משנה החיה) אלוהים העניש אותי בכלב כתום, ואם תשאלו אותי- הוא זכר למרות שידיד שלי טוען בתוקף שזו נקבה... לייצור הביסקסואלי הנ"ל קוראים דינקה... ובאמצע הנסיעה הוא (היא?) הקיאה בתוך התיק שהיתה בו... עכשיו יש לי מייפל שמקנאת בדינקה דינקה שלא אוכלת כלום ובית מסריח בטירוף... החלון פתוח, אני מתה מקור, לא מעיזה לסגור אותו... (ואם דינקה תשתין בבית זה יהיה הסוף שלה!!)

Bell23

New member
../images/Emo201.gif

קודם כל
על ה
החדש
(אני מניחה שהוא חדש, לא?) אני אמנם אוהבת כלבים וגם לא ממש מאמינה שהעובדה שהוא כתום הופכת אותו ליותר מעצבן ממה שהוא מעצם היותו כלב למרות שכלבים הם בכלל לא מעצבנים או כתומים (אלוהים אני צריכה לישון יותר..) אבל תנחומי על הצרות על הכלבלב. ואחרי כל זה: לא ברור לי עדיין למה הבית מסריח?

מותר לי

New member
בת חודש וחצי...

עדיין לא יודעת לקרוא, ולכן היא לא יודעת שבספר כתוב "שימו עיתונים על השתן של הגור והוא ישתין רק שם"... היום בבוקר יצאתי מהמקלחת עם נעליים, כל הבית שתן!! עכשיו הדלת פתוחה, נראה אם היא תדע שבספר כתוב שגורים צריכים טיול... הכי הבהיל אותי הנביחה שהיא נתנה... הייתי בטוחה שהיא הולכת להחנק ולמות עוד שניה! עד שנזכרתי... דינקה היא לא חתולה!

Bell23

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חשבתי שדינקה זכר... אם היא בת חודש וחצי, יקח לה זמן ללמוד.. בינתיים תקני הרבה אקונומיקה (בריח ריבת שזיפים או משהו בסגנון) ותפגיני סבלנות מרובה.. למה בכלל לקחת כלב אם את לא אוהבת כלבים?

מותר לי

New member
זה משהו זמני ביותר...

האפשרות השניה היתה שהיא תישאר אצל הבחור שמצא אותה ותמות מהתייבשות ותזונה לקוייה
(היא היתה ממש סמרטוט כשראיתי אותה...) והבחור, מסכן, לא מבין כלום בכלבים... רק רצה להציל אותה מהילדים שהתעללו בה... לא שאני מבינה גדולה, אבל בקיבוץ יש לה חצר להסתובב (שלא כמו בבנין קומה 200 בלי מרפסת...), ויש פה גם מישהו שמבין קצת (קצת, אבל מבין) בגורי כלבים ואמר לי מה אני יכולה לתת לה בינתיים עד שיהיה לי אוכל נורמלי יותר בשבילה...

Bell23

New member
ומה את עושה איתה אח"כ?

או שכבר התאהבת בה
והחלטת להשאיר אותה אצלך...

מותר לי

New member
ממש לא!!!../images/Emo67.gif

אני
כלב
מצאת לך מי
או להחזיר לבעלים המקורי או למסור לאימוץ (נראה לי שהבחור יבחר באפשרות השניה
)

מותר לי

New member
אהה, וגם...

יש לה עוד 5 אחים (אחיות?) שמחכים לבית... ברגע שיהיה- יאספו אותם משם (כרגע אין איפה לאחסן את כל החמישה...)

Bell23

New member
חבל שאני לא יכולה לאמץ כלב../images/Emo7.gif

ודרך אגב, איך החתולה שלך מתמודדת עם הכלב? כי אני חושבת לאמץ כלב בעתיד הרחוק (כלומר כשתהיה לי עבודה שתאפשר לי גם חיים וזמן.. טוב, בעתיד המאוד מאוד רחוק..) ואני לא יודעת איך זה יסתדר עם החתולה שלי.

מותר לי

New member
נתחיל עם זה שאם רוצים זה מסתדר!

עם הרבה עבודה וסבלנות, אבל זה יקרה! מייפל גדלה חודשיים עם כלב הגדול ממנה בשנה... חוצמזה- אתמול מייפל ודינקה קצת התכסחו (מה אני אלכלך על מייפל? נו, באמת!) אז שמתי את דינקה במקלחת ומייפל הלכה לישון איתי. כשיצאתי לעבודה השארתי את דינקה בבית ואת מייפל בחוץ (בחורה גדולה, אבל לא סומכת עליה בכל הקשור לדינקה) עכשיו הן משחקות בחצר, וזה פשוט נפלא לראות את זה!

Bell23

New member
שמת כלב במקלחת???

והיא לא ייללה לך ושרטה את הדלת? אני מבינה שצריך להפריד בינהם כשיש צריך אבל המקלחת נראית לי כמו שטח מאוד מוגבל לכלבה.. וזאת בדיוק הסיבה שאני מפחדת לקחת גם כלב. ועוד חתול (ראי את ההודעה שלי לפני בובה) - מה שאני משערת יקרה קודם.. יש לך תמונה של דינקה ומייפל?

מותר לי

New member
כלב... גורה בת חודש-חודשיים!!!

ברור שאם הייתי שמה כלב בוגר הוא היה מיילל ושורט את הדלת!! השטח של המקלחת גדול ביחס לכלבה שהגודל שלה הוא בערך חצי ממייפל (שגם היא קטנה ביחס לחתולים), והיא בקושי הולכת (הולכת, אבל מאד לאט ומתעייפת מאד מהר, ולא מגיעה לשום דבר שיותר גבוה מהרצפה) יש לי תמונה של מייפל, אין לי תמונה של שתיהן (ככה זה עם פילם וכלבה שהגיעה אתמול
)

זה לא בלתי מציאותי

גם קיפי יעיד שאצלו הבנות לא הסתדרו בהתחלה והיום הן צמד חמד, כמו שני השחורים שלי.

Bell23

New member
אני שמחה לשמוע!

אבל אם לומר את האמת זה קצת יותר מציאותי שאני אקח עוד חתול לפני שאני אקח גם כלב.. מעניין איך זה יסתדר... אנאבל שלי מאוד רכושנית בקשר אלי ואני לא יודעת איך היא תאהב לחלוק אותי עם עוד חתול... אבל אני מחזיקה אצבעות..

אז כדאי שתשמעי את הסיפור המלא:

בראשית היו למשפחה שני חתולים סיאמים מקסימים שחיו באהבה ובהרמוניה. עברו שנים, ויום אחד כאשר הבת (הבובה) טיילה להנאתה במושב קפץ עליה גור כלבים חמוד שננטש, וליווה אותה עד הבית. בערב כשהיא הלכה להוריד כביסה היא גילתה שהכלב נשאר בחצר, מצונף בפינה שקטה ונראה על סף התייבשות. אחרי שהואכל והושקה ולא אותר למי הוא שייך, הוחלט ברוב קולות להשאיר את הכלב אצלנו וטוב שכך, החתולים היו בבית הכלב בחוץ והכל היה אחלה. עברו עוד 3 שנים וחתולת רחוב התנחלה בחניה של המשפחה והמליטה 3 חתלתולים. בני המשפחה דאגו לחתולה לאוכל והחליטו לשמור את הגורים לכשיגמלו, כדי שיהיה יותר שמח וכדי שיטפלו באוכלוסיית המזיקים שבחצר. הכלב גילה התעניינות בחתלתולים החדשים שמצידם נבהלו כל פעם מחדש, אבל לא לאורך זמן: חתלתול חדש שחור פרווה הצטרף למשפחה אחרי שנמצא נטוש וערך לכלב סדרת חינוך. הם נהיו חברים והכלב התחיל לגלות יותר סבלנות לחתולים האחרים, עד שנהיה חבר של כולם - מלבד זוג הסיאמים שכנראה היו מבוגרים מדי להסתגל לשינויים, אבל ריבים של ממש כבר אין.

Bell23

New member
כמה חתולים יש לכם כבר../images/Emo2.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

סיפור משעשע ביותר!!! אמן עלי כל כך הרבה חיות.. הבעיה היא שאני מן הסתם לא אגור בבית עם גינה כך שלא אוכל להפריד בין היצורים המתקוטטים.. ואני לא רוצה שאנאבל תסבול מהצורך שלי בגידול חתולים נוספים... וכלב בנוסף... אוף! התלבטות!

עוד חתול אחד דווקא יעשה לה טוב

לדעתי ומהנסיון שלי, ככה לא יהיה לה משעמם כשאת לא בבית. לשאלתך, להורים שלי יש בבית (לצערי לא יכולתי לקחת אף אחד איתי) 6 חתולים שכשעיקרון רק שני המבוגרים ישנים בבית והשאר בחצר, אבל נכנסים הביתה בשעות היום.

מותר לי

New member
בל...

אולי בהתחלה יהיו קצת ריבים, אבל אח"כ תהיה לה חברה! וזה לא משנה אם כלב או חתול, בסוף מתרגלים! ובבית של ההורים מסתובב סיפור דומה וכיום- 2 כלבות ו-9 חתולים חיים באושר עד עצם היום הזה! (פיצי, פיצקי, לאקי, שחורי, אריק, טייקר, נטשה, קצי, דפי, ובנוסף ארחו את מייפל לאחר העיקור!)

למעלה