danduuu

New member
../images/Emo7.gif

טוב אני יודעת שזה לא המקום לדבר על זה...ואני יודעת שזה לא קשור לפורום אבל אני יודעת שיש כאן הרבה ילדים שעברו או עוברים את הקטע של נמאס מהחיים ולחתוך ת'ורידים.. היום זה קרה לי פעם ראשונה יענו לא ממש עשיתי משו רציני יש לי רק חתכים קטנים ויותר נפיחות ואדמומיות..למרות שזה דווקא לא מפריע לי לשעות משו רציני ולסיים ת'חיים האלו.. עכשיו רציתי להתייעץ אם מישו כאן עשה כבר משהו דומה או מרגיש ככה מה כדאי לי לעשות? לקחת את זה לכיוון הרע או שלמישהו יש פיתרון...?

inbal287

New member
טריגר מעליי../images/Emo18.gif

דנה הקשיבי, את לא צריכה להגיע למצב הזה של לפגוע בעצמך. אני יודעת שיש נקודות בחיים שמרגישים שאין טעם להמשיך ושאם תעופי מהעולם הזה אז כל הבעיות יפתרו. אבל זה לא, זה באמת לא. יש דרכים הרבה יותר טובות להתמודד עם המצבים האלה, ואני מוכנה לעזור לך בזה. שלחתי לך מסר עם המספר שלי כדי לדבר. כמו כן, יש את סה"ר. שם תוכלי לפרוק את מה שיושב לך על הלב ולקבל עידוד, תמיכה ועזרה.

JosT Me

New member
../images/Emo10.gif

אומממ.. גם אני עושה את זה.. אבל כבר הפסקתי עם זה.. רק כשממש אני מרגישה רע אז אני חותכת אבל בכללי זה ממש לא טוב ואני יודעת את זה אבל בשבילי זה כבר מאוחר מידי.. בלעע.. זה כאילו התמכרתי לזה.. אז.. אמממ.. כדי לך להפסיק עם זה... זה עושה צלקות... אני אומרת מניסיון לי יש הרבה.. לא כדאי לך להתחיל עם זה!... לא משנה מה קרה.. אסורק לעשות את זה... אם תרצי לדבר איתי אז.. אמממ.. אני אשמח לעזור לך.. נתגבר ביחד... נמנמנמ.. אממ.. אני אביא לך את המסנג'ר שלי ואם תרצי נוכל להמשיך לדבר שם.. אומממ.. תפסיקי עם זה... כדאי לך... [email protected]

../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif

דנה - תפסיקי עם זה! אני ממש רצינית!! עברתי את זה לפני כמה זמן וגם ניסיתי להתאבד, והבנתי שזה פשוט לא שווה את זה...זה לא הפתרון! אני ממש אוהבת אותך ואני לא רוצה שיקרה לך משהו רע, אז בבקשה תפסיקי! אם את רוצה לדבר אז אני פה בשבילך
.

Sim§ MaN

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo189.gif

אני חושב שאת צריכה להפסיק עם זה. ולפנות לעזרה נפשית, פסיכולוג יכול לעזור לך או אפילו עזרה טלפונית כמו שענבל הציעה. לא יעזור לך שתפגעי בעצמך, כי את רק תאכיבי לעצמך פיזית וזה לא ממש יעזור לך נפשית. תנסי לחשוב על הדברים הטובים, ולנסות לשכוח את הדברים הרעים. גם אם קשה, תתפאקי ותחזיקי מעמד. זה יעבור בסופו של דבר. לא שווה לסיים חיים שלמים שעוד עומדים בפנייך.

Love Bem

New member
../images/Emo205.gifאני אומרת לך../images/Emo201.gif

מנסיון אני הגעתי עם זה למיון ולפסיכטר ולמה שאת לא רוצה הכאב לא שווה את אף אחד לא יודע מה קורה אחרי שמתים ועם מתים אי אפשר לחזור
ואת לא רוצה לעשות את זה להורים שלך באמת שאת לא רוצה לא נגיע לנושא הזה קחי את המסן שלי עם יש לך או אין [email protected] עם את רוצה את הטלפון תשלחי לי מסר שום דבר או אף אחד לא שווה שתבכי בגללו גם לא ההורים אגב את עדיין לא היתחתנת אז תחקי קצת

danduuu

New member
וואי תודה לכולכם../images/Emo99.gif../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif

עזרתם לי המון ואני אוהבת אותכם אני מזה שמחה שיש את הפורום הזה עם אנשים כאלו מדהימים!! וענבלירונוש תודה על השיחת טלפון עשית לי את היום תודה תודה תודה תודה אני אוהבת אותך נוראאא

SUNSHINE88

New member
../images/Emo23.gif הרבה מאיתנו עברו את זה

כן, גם אני. ואני מבין את הצורך הזה. אבל תכלס, זה מוביל לאן שהוא, חוץ מהעובדה שכל הגוף מלא צלקות? זה גורם לך להבין דברים? זה נותן לך את התשובות שאת מחפשת? לא. אני למשל, העדפתי להפסיק עם זה ולפנות לטיפול מקצועי. להגיד לך שהפסקתי לגמרי, אני לא יכול, מדי פעם יש את הנפילות החזקות. אבל תשתדלי להפחית בזה, תמצאי משהו אחר שגורם לך פורקן נפשי. ויצא לי לדבר על זה עם אמא שלי לפני יומיים. תכלס, למה לסיים את החיים? הרי אנחנו חיים אותם מסיבה מסויימת. עוד לא עשית מאית מהחיים. ואני מודע לזה שזה נדוש. אבל תכלס, תחשבי מה עדיף, לוותר בגלל שעה, יום, חודש או שנה של כאב. או להילחם ולהרוויח חיים שלמים של אושר, שמחה, הנאה ואהבה? אני בטוח שאת חזקה בשביל להילחם בתקופה הזאת. ואם את מרגישה שאת מתפרקת, נופלת, באמת שיש פה אנשים שישמחו לעזור לך. 173107437 אם את מעוניינת לדבר ולהעזר

Elpar

New member
אף פעם לא הבנתי את הצורך לזה...

הרגשתי לפעמים שהחיים חרא ולא שווים כלום, אבל מצד שני אני אדם שחושב הרבה לפני כל מעשה (בד"כ) אז לא חתכתי כלום אף פעם... אבל כן לקחתי מספריים ועשיתי סתם סימנים לבנים על היד P: אף פעם לא חתכים אמיתיים, זה נראה לי דבר מטומטם ואני לא רואה איך זה מקל על הכאב... אין בזה היגיון!!! מי שעושה את זה צריך להפסיק ומהר! לבריאותו ולחייו! לפני שזה ישתלט עליו! וזה יכול לקרות!

SUNSHINE88

New member
../images/Emo23.gif תשמעי..

אני למשל מצאתי בזה פיתרון. כי כשהתחלתי לחתוך, לא היה לי עם מי לדבר, לא היה למי לפנות. ובשלב מסויים כלשהו אתה חי את זה. זה מעגל שנורא קשה לצאת ממנו. ואז אתה מוצא את עצמך מקיף אותך באנשים כאלו כדי לא להיות שונה. ואז ככה.. ואז ככה.. וכל עיניין מוביל לאחר. מה שבעצם זה נורא פסיכולוגי.. כי כן, יש בזה פורקן כלשהו. כי כאב פיזי עדיף על נפשי. הרבה יותר קל להתמודד עם הפיזי. וזה שאף פעם לא חתכת, רק עושה אותך גדולה מהחיים. |סוגד|

קרניjack

New member
יש אנשים שפוגעים בעצמם אחרת

לא שאני חס וחלילה מציעה דרכים לגיוון, אבל יש לי חברה שהייתה מאושפזת שנתיים עם הפסקה באמצע כי היו לה הפרעות אכילה קשות. לכל אחד יש את השלב הזה בחיים, אבל כל אחד הוא שונה ולוקח את זה אחרת....

Elpar

New member
מספר דברים יש ל להגיב

1. יכול הליות שאני לא ראיתי את ההיגיון בלחתוך את עצמך, אני אישית לא מעדיף אף כאב, לא פיזי ולא נפשי כיוון שלדעתי שניהם יכולים להגיע לרמות שוות במצב כלשהו, שניהם מכאיבים מספיק ורק צריך לדעת כיצד להתמודד עימם. 2. אין על מה לסגוד... החיים שלי לא כאלה נוראים כנראה P: לפחות לדעתי... 3. אני בן...

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif אני בטוחה שאת מרגישה

יותר טוב עכשיו... זה פשוט לא הפתרון. פשוט לא. החיים משחקים איתנו, לחתוך זה להפסיד במשחק (או כל נטיית התאבדות שהיא). צריך לדעת להתמודד עם דברים. נכון שיש רגעים קשים בחיים, אבל לא הכל רע בהם. יש רגעים דיי נחמדים וחבל להפסיד אותם. מי אמר שזה בכלל פותר הכל? ולמה לגרום סבל לעצמך ולאנשים שכן אוהבים אותך? בקיצור, מקווה שהכל בסדר עכשיו, כי אח"כ קשה לצאת מזה- כמו שהרוב אמרו כאן.

inbal287

New member
../images/Emo18.gifחבר'ה,

בבקשה תסמנו הודעות שמכילות טריגרים כך - (ט).

קרניjack

New member
../images/Emo201.gif לא כיוון רע ולא ארגזים

תדעי שתמיד יש אנשים שאוהבים אותך, ושבאמת אכפת להם ממך, אפילו אם את הכי שונאת אותם עכשיו, או שכבר את לא רואה שום דבר חדש באופק, אבל תני לזמן לעשות את שלו, ותתחילי לראות שדברים יסתדרו
אולי הכי קשה שבעולם, ואולי המילים האלה הן עכשיו חסרות משמעות אבל תראי שיהיה יותר טוב.... אם תפגעי בעצמך לא יפתר כלום, ותמיד את יכולה לקבל עזרה, אין ממה להתבייש:)

למעלה