light angel

New member
../images/Emo7.gif

אוי אוי אוי... עכשיו סיימתי את הספר השישי. עלי לציין שזו אחת הפעמים היחידות שזכורות לי בחיים שבכיתי מספר, והראשון מסדרת הארי פוטר. כמה טראגי. השתתפתי בפורום הזה הרבה לפני חצי שנה, ואחר כך עזבתי כדי לא להיתקל בספויילרים. ובכן, הנה אני כאן שוב. אני זוכרת שמות ספורים בלבד ממי שהיה כאן קודם, ובכל מקרה לא נתקלתי בשום כינוי שאני מכירה, אבל מה זה משנה. אני שמחה לחזור! חבל רק שזה קורה בנסיבות כה עגומות...

גם אני פעם ראשונה בכיתי מספר../images/Emo7.gif

זו פעם שנייה שאני קוראת את הספר ורק נזכרתי במה שקראתי בפעם הראשונה,כי עוד לא הגעתי לזה,ובכיתי
ו..אני לא כל כך פה בפורום,לפעמים אני קוראת הודעות אבל..ברוכה השבה

E u r o s t a r

New member
אני היחידי שלא בכה בגלל הספר../images/Emo35.gif

כי מה שקרה שם היה כזה שקוף מרוב כל השמועות מסביב ואחרי שהיא רצחה את סריוס שעל זה הייתי בדיכי חודש וחצי ולא רציתי לקרוא תספר כדי לא להגיע לשם.. (כן כן גילו לי את זה טרם הגעתי לפרק.. נסעתי עם חברים באוטובוס ופתאום אני שומע אותם מדברים על זה...) וזה היה כזה נורא והייתי בשוק...כאילו איך??? המסכן רק השתחרר וכבר הוא מת

Marth Darunia

New member
לא

גם אני לא בכיתי, וגם לא נכנסתי לדיכאון, לא מהספר הזה ולא מהספר הקודם. התבאסתי קצת שסיריוס מת, וזהו

light angel

New member
גם אלי הגיעו שמועות ../images/Emo58.gif

ולא בכיתי מהמוות עצמו, לזה פחות או יותר הייתי מוכנה, אלא מתיאורי ההלוויה וכאלה... מהידיעה שהוא לא יחזור אלינו...
וגם מזה שפוקס עזב, אוף. איזה סיום מדכא. אגב, אני מעדיפה בהרבה את תיאורי שנות הלימודים בהוגוורטס מאשר ספר שלם על מסעותיו של הארי בעולם בחיפוש אחר הורקרוקסים. אבל נקווה שזה יהיה פחות רע ממה שאני מתארת לעצמי כרגע.

אני לא בכיתי מהספר. ניעו~

אמנם זו היתה חתיכת מכה, אבל לא בכיתי כי א. ספיילרו לי את הספר כמה בני... אממ... שכחו מזה, וב. כי זה היה די שקוף בכל מקרה. הפעם הראשונה שבכיתי מספר היתה בספר "פנג הלבן", באמת מרגש. ניעו~

KereN THE AngeL

New member
וולקאם באק../images/Emo8.gif

גמאני עזבתי לפני שהשישי יצא... ואגב, אני קרן, בת 15 מת"א
תהני לך

black robe

New member
ברוכה השבה../images/Emo9.gif../images/Emo58.gif../images/Emo63.gif

אני נטלי
וכן, גמאני בכיתי מהספר השישי ולמען האמת גם מהחמישי... זה היה כלכך עצוב... במיוחד בהלוויה

למעלה