באמת ?

קודם כל מצטער לשמוע על מה שאתה עובר עם אימך! ולגבי הבחורה -אתה לא חושב על כל האנשים שתפסו את זה אישית ולהם כואב? וזה שקראת את הסיפור שלה וכאב לך בגלל שלך יש מקרה אישי של סרטן במשפחה ופתאום בעוד 3-5 חודש יתברר לך שזה היה בלוף --לא תתרגז? אני אישית חושב שחולים ולא משנה באיזה מחלה צריך לתת להם כוחות ולעודד אותם ואת בני משפחתם! ואני עדין חושב שהסיפור הזה בלוף אחד גדול והיא עושה כאב לב להרבה אנשים.! במקום לרחם עליה ולכאוב כאבה(ואני בספק אם יש מה לכאוב). מציע לך להיות חזק ולעבור עם אימא שלך את כל הטיפולים עם הרבה מאוד כח נפשי חזק, אנשים מנצחים את הסרטן וזה הוכח

קודם כל תודה על התגובה ההתחלתית

זה נחמד לדעת שיש לך לב וזה בסדר ( בלי ציניות ). לגביי העניין עצמו, אם יתגלה שהיא בילפה אז אני לא אכעס, אתה יודע למה? כי זה מאד מאד ברור שם שמשהו כואב לה ואת זה כל אחד יכול לזהות. וזה לא כאב קל, זה משהו מאד כבד לדעתי. מה שכן, אני אתאכזב, אבל לא אכעס. והכי חשוב - אנשים לא תמיד מנצחים את הסרטן.... הסרטן מנצח אותם וזו עובדה לצערי. כל אחד כואב, לכל אחד יש כאב, צריך לגלות אמפתיה, קצת, טיפה. לילה טוב ותודה.

נסיך, במקרה נתקלתי בשרשור ו...

אני ממש לא מבינה את התמימות שלך ושל שאר הקוראים. זה פעם ראשונה שאתם נתקלים בדברים כאלה ברשת?? תקרא בבקשה את השרשור הזה. מדובר באדם שהתחזה למישהו אחר, יצר קשרי חברות עם אנשים בפורום, ובסוף "הרג" את עצמו ביחד עם משפחתו. בסוף התברר כמובן שמדובר בהתחזות ורמאות, ותראה לכמה כעס זה הוביל...ולא חסרים עוד מקרים כאלו בפורומים... הסיפור של הבחורה הזאת - כ"כ קל לראות שהוא מצוץ מהאצבע. ואם באמת יתברר שזה בלוף, אני כן אכעס! אתה יודע למה? כי היא מוליכה שולל כל כך הרבה אנשים שמאמינים לה וכואבים בכאבה. הסיפור הזה מתגלגל בפורומים עכשיו, ובכל שרשור יש סקפטים, כאלה שלא מאמינים, ובצדק. יש שם יותר מדי דברים שלא מתחברים, צריך פשוט להודות בזה. גם אבא שלי נפטר מסרטן, וזה לא גורם לי בכלל להבין אותה יותר או להאמין לה. עם כל הכאב שבעניין - היא פשוט עובדת שם על כולם. אף אחד לא פגש בה במציאות, או דיבר איתה, או אימת את הדברים שהיא כתבה. אני לא מבינה איך עשרות אנשים פשוט מאמינים לה בצורה עיוורת כזאת. מהנסיון הכואב שלי עם נוכלים ברשת, אני מאוד סקפטית מטבעי כשאני רואה סיפור כזה. האינטרנט הוא מקום מחבוא מצויין לאנשים שמחפשים תשומת לב בדרכים נלוזות, והיו דברים מעולם... מעבר לזה, אין לך זכות להאשים אנשים סקפטים בחוסר אמפטיה. אם הסיפור שלה היה אמין, הייתי מרגישה צער כלפיה ואת כל הכאב שבעולם, אבל הסיפור פשוט לא אמין, מהסיבות שהביאו פה קודמיי.

טוב, את צודקת ../images/Emo140.gif

צודקת שאין לי שום זכות להאשים ספקטיות של אחרים בחוסר אמפתיה, נכון מאד , טעיתי ואני מתנצל על כך. לגביי שאר הדברים שכתבת - כל מקרה לגופו יקירתי, זה שההוא משירשור האופנועים הונה זה לא מעיד עליה שהיא גם כזו ומבחינתי אדם הוא חף מפשע עד שלא הוכח אחרת. כל מה שיש פה הן השערות בלבד. נכון שיש המון המון נוכלים באינטרנט ונכון שעובדים על אנשים תמימים בצורה מזוויעה , זה לא אומר כלום לגביה. שוב כל מקרה לגופו, לי יש את הספקות שלי אבל יחד עם זה אני לא אצא נגדה, כי אם קיים סיכוי אפילו הקלוש ביותר שהיא אכן דוברת אמת- אני לפחות אדע שאני אישית ניסיתי לתמוך בה או לפחות גיליתי אמפתיה אליה ולכאב הזה. קפיש?
לא שופט אף אחד, סורי. ליל מנוחה ושלא נדע צער , כולנו

ואני אפילו ארחיק לכת ואומר../images/Emo26.gif

שאני מאאאד מקווה שהיא לא דוברת אמת ומאד מקווה שזה לא אמיתי. כי למשול את עצמך לחולה סרטן או לכל מה שתואר שם- זה מעשה שלא יעשה. הלוואי והיא לא דוברת אמת. זהו
לילה טוב.

../images/Emo140.gif מאוד מעריכה אותך על ההבנה

ואני מקווה מאוד שהיא לא דוברת אמת, מהסיבה שאם היא משקרת אז אין לה סרטן והיא לא עומדת למות, והיא לא צריכה באמת להתמודד עם הזוועה הזאת. שנהיה בריאים כולנו

ניאו30

New member
תסלח לי,אבל זה טיעונים ממש רדודים

על הרבה דברים,ועל מקרים אמיתיים ניתן להביע סקפטיות דומה ובאותה מידה. זה שלך זה נשמע לא הגיוני,זה לא אומר שזה לא קרה... אותו כנ"ל לגביי כל המגיבים לשלילה,כאן וברשומה עצמה בכלל... בכל מקרה,כל עוד אין לך הוכחות שהסיפור הוא שקרי,אני מתייחס אליו כאמיתי ולא ההפך.ועוד בכל מקרה,אני מעדיף לטעות בצורה כזו שאולי לי תגרם קצת אי נוחות קטנה עקב זה שהיא "עבדה" עלינו,מאשר העוגמת נפש שתגרם להרבה אנשים,אבל לה בראש ובראשונה,אם זה אכן סיפור אמיתי. האם חשבת על זה?? ובכלל,מה כל כך נורא אם נתת למישהו אמפתיה והתברר שלא לצורך?? האם זה מזיק לך באיזו צורה?תאמין לי שלא...גאד,איזה עולם יש לנו
הכל נאמר "לך" אבל הכוונה לכל אלו שהסכימו עם דיעה סקפטית זו!

מאד עצוב שמשתמשים במדיה

בכדי לסחוט אמפתיה.יש כאלו שלא מפסיקים ל"הרוג" את כל המשפחה שלהם בשביל חום ואהבה שחסרה להם, שזה כבר משהו פסיכוטי לחלוטין.גם אם זה אמיתי, לא ברור לי מדוע מפנים משהו כ"כ אישי למול מדיה קרה שגם אם יכתבו בה עשרות מילות אהבה זה כ"כ לא אמיתי כמו החברים והמשפחה הקרובה. לכל אחד יש אמת משלו גם אם היא מעוותת. לעיתים אני מסתכלת בשלל גווני האמת כמו בקליידוסקופ. ויש לי תחושה כשחוזרים על אותו סיפור, או אמירה, שוב ושוב בכדי לקבל אייקונים של חיבוק, יש לי מאין פעמון פנימי שמתחיל לצלצל לי בראש: משהו כאן באמת אינו האמת וחשוד, או פשוט מוגזם המראה על אדם עם חסכים קשים

כיצד מזהים מקרה אמיתי?

קודם כל זאת לא הפעם הראשונה שאני נתקל בסיפורי סבתא! וזה יכול להיות גם אחד מהמסנג"ר! אני אתן לכם דוגמא קטנה מפורום בלוג tv תפוז בחורה בניק אורטל הרגה את כל המשפחה שלה ועשתה מעצמה חולה סופנית.. הרבה אנשים האמינו והרבה לא! אלה שלא האימנו קלטו דברים לא הגיונים והם אלה שהפילו אותה! יודעים איך קלטו משהו לא הגיוני?? הבחורה סדרתית שנה שעברה הרגה את אימא שלה באישזהו סיפור בכך שאימא שלה חולת סרטן..והעלו את ההודעה לפורום לאותו שרשור שבה הרגה כמה אנשים ועשתה עצמה חולה סופנית! רק אחרי שהעלו -היא פריסמה הודעת התנצלות והנה הקישורים ההתנצלות של אורטל-(בייבי לאב) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=912&msgid=64500314&archive=1 השרשור של "הסבל" של אורטל ושימו לב משהו לשרשור יש שם כמה גולשים אמינים אחת שטענה שהיא דיברה עם "האח" של אורטלוש ואחרי זה רשמה למה היא לא עונה! ויש שם אחת בניק של lonarosa היא ברירה את זה ושמה לב לכמה דברים לא הגיונים והצליחה להפיל את אורטולוש השקרנית-שגרמה להרבה אנשים כאב לב. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=912&msgid=63879180&archive=1 ושימו לב לעוד דבר אחד כולם ירדו על לונה רוסה שאין לה לב מזכיר לכם משהו?? אולי כמה אנשים שירדו עלי -שאין לי לב! המטרה של לונה רוסה לוודאות אם אכן קרה כזה דבר מצטער ונורא שגרם להרבה גולשים צער רב,והם אלה שהכירו אותה דרך המחשב. המטרה שלי-להעיף את הצער"הוירטאולי" של אותה גולשת שגורמת לצער רב לאנשים שיודעים מה זה מחלת סרטן,או אונס! ואחד הדברים המוזרים שהיו -היא רביעית במשפחה הראשונים שלישיה! כל אחד יודע כמה זה קשה לגדל שלישיה בבת אחת! ומה להורים שלה היה זמן להביא עוד 9 ילדים אחרי השלישיה??? סלחו לי מאוד -אני עדין חושב שהסיפור הזה שקר! וקבלו את ביבי לאב--ניצולת "סרטן השד" מצורף צילום! ואיך נדע אמת בחופשת הקיץ של התלמידים קראתי הודעה של נערה בעילום שם בפורום בלוג טי וי חברתי היא רשמה הודעה לאלין של הים! רשמה כמה שהיא מחוזק בגללה,והיא רשמה שם על החיים שלה ועל זה שהיה לה נסיון התאבדות,והיא מטופלת אצל פסכאאטרית,וביום הולדת שלה נתנו לה מכות בכיתה,והיא מאוד רוצה לעבור בית ספר.---הרבה דברים הגיונים היו בסיפור שלה! יום אחד היא רשמה בניק המקורי שלה -והיא לא שמה לב שזיהו אותה!! היא גם קיבלה חיזוקים מהנהלת הצאט וכל הגולשים! זה היה סיפור אמיתי -ולא סיפור צומי כמו שקראתם בבלוגים!והנערה מצאה גם חברים בבלוג טי וי! אני אנסה לחפש את ההודעה שלה!-כדי שתראו איזה הבדל יש בין שקרים לבין אמת!

ושימו לב להודעת התנצלות שלה

לפני שגילו לה את המחלה-אבא שלה נהרג בשוד והיא נשארה את האימא שלה! היא לא רשמה שנה שעברה -שאימא שלה מתה מסרטן????--->>כאן הפילה עצמה שנית! ואני רק מחכה שאותה בלוגיסטית "חולת סרטן" נאנסת" תפיל את עצמה...אך אני מחכה ליום הזה--באותו יום אני אשאל אותה מה זה גרם לה שהיא עושה כאב לב לגולשות שעברו אונס, או גולשים חולי סרטן--ותאמינו לי היום הזה יגיע!

ניאו30

New member
טוב,עכשיו זה כבר חולני ../images/Emo5.gif

"...ואני רק מחכה שאותה בלוגיסטית "חולת סרטן" נאנסת" תפיל את עצמה... אך אני מחכה ליום הזה--...". בא לי להקיא
...בעעעעע

זה חולני??ומה את אומרת

על אלה שקוראים את הסיפור שלה ונכנסים לדיכאון?? זה לא חולני??והסיפור שלה בכלל לא אמיתי!

ניאו30

New member
האמת?לא הבנתי כלום ממה ששלחת

איך הגעת ממה ששלחת,שבכלל לא ברור לי מה זה,למקרה המדובר באותו בלוג? מדובר בכינויים אחרים,בסיפורים אחרים...הצלחת לבלבל אותי! אז,ראשית זו לא הוכחה לאי-אמיתות הסיפור. שנית,גם אם זה יתברר ככזה,זה לא משנה בעיניי דבר! כמו שכתבתי,הנזק שיגרם לי כתוצאה מכך הוא מינימלי ובטל בשישים לעומת הנזק שיכול להיות במקרה והסיפור נכון.לכן,אני תמיד אעדיף(מתוך בחירה!) להאמין באנשים מתוך אפשרות להיפגע מאשר לא לתת אמון באף אחד ולפגוע! שלישית,את=אתה...אני גבר.

טוב אז כך!

בייבי לאב--קוראים לה אורטל כנס לקישור השני הקישור של "האח" של אורטל וקרא מה הוא רשם ה"אח" של אורטל זאת אורטל עצמה(בייב לאב באנגלית) אחרי שהצליחו להפיל אותה היא רשמה הודעת התנצלות -זה הקישור הרראשון ששמתי -ובהודעה היא ממשיכה את השקרים שלה שאבא שלה נהרג בשוד והיא נשארה עם אימא שלה ,ולפני שנה היא רשמה שאימא שלה חולת סרטן ומתה!?? איך היא נשארה עם אימא שלה? ויש תצלום שלה שהיא מודיעה לכולם שהיא חול סרטן השד והבריאה מהמחלה.. בקיצור היא שקרנית סדרתית שאוהבת לעשות כאב לב ולקבל צומי! ויש לי הרגשה שאותה בלוגסיטית היא אותה אחת-אורטל(בייבי לאב)

ניאו30

New member
"ויש לי הרגשה"...אוקיי,הבנתי...

בקיצור,אתה לא יודע כלוםבוודאות(כולל על "בייבי-לאב,שכן אני מניח שאתה לא מכיר אותה אישית,נכון?רק מההודעות שלה בתפוז),אבל החלטת שכן,ושהסיפור מהבלוג שקרי.זכותך כמובן.אני בוחר אחרת. בכל מקרה,אני לא מעוניין להיגרר אחרי ויכוח חסר תוכלת שכזה,אז אסיים בזאת.

בייבי לאב--לשעבר אורטלוש18

הכרתי אותה גם מהצאט שנה שעברה ויצא לנו לדבר ... והרבה מכירים אותה שם! פשוט חבל לי שאנשים לוקחים כל סיפור פנטזיונרי ללב שלהם כי יש משהו דומה בסיפור שלה למקרים אצלהם בחיים האמיתיים!

ניאו30

New member
הערה אחרונה שלי וזהו...

להכיר מישהו זה לא להכיר אותו מהצ'אט...להכיר מישהו זה להכיר אותו מהחיים האמיתיים שלו/ה.

לא אני החלטתי שהסיפור שלה שקרי

אנשים שיודעים את מספר הטלפון שלה ומכירים אותה.. תראה מה הניק שהפיל אותה מהסיפור השקרי שלה.. וזאת הודעה אחרונה שלי בהחלט נקווה שכולם למדו כיצד להזהר מאנשים "צומי" וכיצד לזהות סיפור חיים אמיתי!

מצאתי את הסיפור האמיתי!

מי שהיה בפורום בלוג טי וי בקיץ מכיר את הסיפור! ושימו לב אף אחד לא רשם עליה בשרשור -שהיא משקרת! יודעים למה? התחושה שיש כאן נערה שסובלת נפשית היא אמתית וגם הסיפור שלה! לא יודע איך לעשות קישור להודעה של אלין שמתי קישור לדף נקווה שזה יצא

למעלה