coral60

New member
לכולם!!-כולם להיכנס זה ממש דחוף!

-תודה רבה רבה רבה על כל מי שנותן מידע! זה ממש עוזר...! -מצאתי איזה אתר ושכחתי איזה כתובת שמקודש לשנאה שלהם לקלי...זה היה בטיפו אני חושבת הם חשפו תמונות שלה בעירום ואמרו שהיא בת זונה וכל מיני כאלה ושבכלל לא מגיע לה לזכות בתחרות של אמריקן איידול זה היה אתר זוועתי כמובן שהצפתי אותם בהודעות וניסתי לפתוח נגד האתר עצומה אבל מחקתי את האתר שלי ויכול להיות שאני מקימה אתר על קלי...אבל פשוט אין לי כוח לבנות אתרים...! אז אם אני ימצא את האתר אני יתן את הכתובת ונפציץ את הפורום בהודעות! כפי שידוע לי האתר עדיין פתוח!

coral60

New member
יש לי שאלה...

האם קיים מידע מתי קלי תגיע לארץ? או שהיא בכלל לא תגיע?

ת=ש=ר=ש=ר=י../images/Emo122.gif

סעמק. מה הבעיה שניה לקרוא את זה?---> הבנתי שאת חדשה בתפוז, את לא יודעת איך משתמשים בו, אז תקראי את זה,פאקינג שניה מהחיים שלך|: פעם הבאה ההודעה הזאת תימחק אם לא תשורשר כמו שצריך. וכן,אני עצבנית. יופי. בי.

coral60

New member
כנס

בסדר הבנתי..ואני מצטערת אני רגילה לפורומים אחרים...

Blue Aura

New member
*כנסי../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

חחח הולכת פה מלחמה בין קורל להדר,אבל רק הדר תוקפת
תמחקי את ההודעות,הדר.

אני נראת לך בן?

קודם כל אני בת. דבר שני, כל פעם שאת עולה לראש העמוד ולוחצת על 'הוספת הודעה' את בעצם פותחת הודעה ראשית חדשה-וזה לא צריך להיות ככה. תראי, כל פעם שאת רוצה להגיב להודעה מסויימת,את לוחצת על הוספת תגובה בהודעה הספציפית אליה את רוצה להגיב
ולא עולה למעלה ולוחצת על 'הוספת הודעה'. כל פעם שאת עושה את הטעות הזאת, אני צריכה להיכנס לניהול ולשרשר אותך,וזה מעצבן. בנוסף לזה,להודעה הראשית הספציפית הזאת, לא היה שום צורך בהודעה חדשה. את יכולה לנצל"ש את השרשור... נצל"ש-ניצול שרשור. כלומר, אם מדובר בנושא קטן ולא חשוב במיוחד שלא דורש באופן קריטי הודעה חדשה,את יכולה לשרשר לשרשור בנושא מסוים. כלומר,נגיד בהודעה הזאת: את הולכת לשרשור בנושא אחר בפורום,נגיד,סתם,השרשור שלך,וכותבת תגובה,ככה: נושא ההודעה:נצל"ש-יש לי שאלה... תוכן ההודעה:האם קיים מידע מתי קלי תגיע לארץ? או שהיא בכלל לא תגיע? ובטיחה לך שישימו לב להודעה שלך ויענו לך. משו לא ברור?

coral60

New member
איך מעלים תמונות?אני פשוט חדשה..

ולא כל כך הבנתי ניסתי דרך איזה אתר...אז בבקשה תעזרו לי

EliranMaor

New member
ותרי...ותרי...../images/Emo6.gif../images/Emo182.gif

הייתי ממליץ לך לברוח מהפורום לפני שמישהו יהרוג אותך [אהמ...הדר
] ובאמת תלמדי לשרשר :X

coral60

New member
אני לא רוצה לעזוב!

מאוד כיף פה..ואני לא ממש מכירה ת'פורום למדתי קצת כבר...

למעלה