אכלת פלפל שתה מיץ חחח
ב בוואריה New member 16/10/05 #17 אוףףףףף איזה בעסה! אני לא יודעת באיזה חברה את אבל בפלאפון יש שרות כזה שאת יכולה לשמור את כל הזכרונות שלך באתר של פלאפון ואז אם נגנב או אובד את יכולה להוריד את זה מהאתר ולטעון מחדש (או משו כזה) זה גם משמש כחיוג קולי אני מאמינה שיש את זה לכל החברות שווה לבדוק
אוףףףףף איזה בעסה! אני לא יודעת באיזה חברה את אבל בפלאפון יש שרות כזה שאת יכולה לשמור את כל הזכרונות שלך באתר של פלאפון ואז אם נגנב או אובד את יכולה להוריד את זה מהאתר ולטעון מחדש (או משו כזה) זה גם משמש כחיוג קולי אני מאמינה שיש את זה לכל החברות שווה לבדוק
M m i c h a l i New member 16/10/05 #18 כמובן שזה מאוחר מדי עכשיו אבל לפעם הבאה... כשבאים לתיקון או שידרוג בכל מרכז שירות יש אפשרות להדפיס על דף את כל הזיכרון עם כל המספרים לא נעים מישל...
כמובן שזה מאוחר מדי עכשיו אבל לפעם הבאה... כשבאים לתיקון או שידרוג בכל מרכז שירות יש אפשרות להדפיס על דף את כל הזיכרון עם כל המספרים לא נעים מישל...
ח חבר של קבע New member 16/10/05 #19 נשבע לך שזה לא אני... ../images/Emo8.gif ובכל זאת... עם שניים מהמספרים החשובים שאת צריכה יש לי תחושה שאני אוכל לעזור לך, רק תבקשי. את שאר המספרים... את לא צריכה. נקודה. חבר של קבע
נשבע לך שזה לא אני... ../images/Emo8.gif ובכל זאת... עם שניים מהמספרים החשובים שאת צריכה יש לי תחושה שאני אוכל לעזור לך, רק תבקשי. את שאר המספרים... את לא צריכה. נקודה. חבר של קבע
ד ד ו ר י ן New member 16/10/05 #20 באסה ברמות... כ"כ מבינה אותך... אני הייתי ללא הנייד שלי שבועיים... כמעט התחרפנתי... אבל לשחזר שיחזרתי ממש במהירות את כל המספרים...
באסה ברמות... כ"כ מבינה אותך... אני הייתי ללא הנייד שלי שבועיים... כמעט התחרפנתי... אבל לשחזר שיחזרתי ממש במהירות את כל המספרים...
G giulietta New member 16/10/05 #26 חחחחחחח באמת באסה... מזכיר לי שבאתי לארץ עם הפלאפון ההולנדי... איך הרגשתי אבודה וחוצמזה, בדיוק אתמול, האישלי עשה לי גיבוי באאוטלוק לכל המספרים. זה מה שאני ממליצה לך!
חחחחחחח באמת באסה... מזכיר לי שבאתי לארץ עם הפלאפון ההולנדי... איך הרגשתי אבודה וחוצמזה, בדיוק אתמול, האישלי עשה לי גיבוי באאוטלוק לכל המספרים. זה מה שאני ממליצה לך!
N noati New member 16/10/05 #25 אוףףףףףףף מרגיז!! אבל כדי לקבל גלידה או מידע בענין את תמיד יכולה לדפוק בדלת
א אנסטלטור New member 16/10/05 #27 אותי לא תאבדי... קודם כל קחי את המספר, תשאירי הודעה, אבוא להציץ, תראי לי ת'חריץ 052-8456645 כמובן להשאיר הודעה, אני לא עובד 24 שעות. אח"כ אביא את המספר של הגנן.
אותי לא תאבדי... קודם כל קחי את המספר, תשאירי הודעה, אבוא להציץ, תראי לי ת'חריץ 052-8456645 כמובן להשאיר הודעה, אני לא עובד 24 שעות. אח"כ אביא את המספר של הגנן.