../images/Emo7.gif

תגידו,גם אצלך כמעט כל העולם ואישתו נמצאים בתוך הסלולארי? אם יבקשו ממני את המספר של הילדים,אין לי מושג, גורנישט מיט גורנישט
עצוב,אבל זה המצב,לא זוכרת שום מספר בע"פ.
מוזר,פעם יכולתי לדקלם ספר טלפונים שלם בלי שום בעיה, ותמיד לכל מספר היתה לי מן טכניקה כזאת לזכור אותו. אההה,אז יש את מי להאשים, את העולם הטכנולוגי-סלולארי-גרעיני. גנבו לי את הנייד !! ותנחשו מי גנב? גם אני לא יודעת. אני רק יודעת שהוא נגנב מהחצר שלי בערב יום כיפור. עכשיו תגידו לי לא נורא,כפרת עוונות,צודקים. מה לעזאזל יש להם לעשות איתו? <אני יודעת את התשובה,אני סתם מנסה לנחם את עצמי?> עכשיו אני לא יכולה להתקשר לגנן, הוא בטח מחכה שאני אצור קשר, אין לי את המספר של האינסטלטור, אני לא יכולה להתקשר לחברה מהעבר לאחל לה מזל"ט ליומולדת, והכי נורא זה לנסוע בבוקר לעבודה בלי לפטפט במשך 40 דק <לפחות> עם מי שרק בא לי. חלק מכם יגידו "עזבי בחייך,יש לך קצת שקט". יכול להיות שאתם צודקים, אבל תבינו,קשה לי בלעדיו, עצוב לי לא לשמוע את הצליל שאני כל כך אוהבת, במיוחד בבוקר כשהוא מעיר אותי. קשה לי,קשה. וזה בכלל לא היה שום רמז לכל החברים שלי לשלוח לי את המספרים שלהם, בכלל לא.

במBי

New member
זה בטח לא ינחם אותך

אבל לנו גנבו שלשום אפניי שטח מהחצר...

יכול להיות

שהוא הגיע עם האופניים שלכם אלינו לחצר ויצא משם בחארקות? באסה הא?

בלו אייZ

New member
אוי מישל, כל כך מבינה../images/Emo24.gif

לי היתה בעיה דומה רק לא של גניבה כי אם תקלה בנייד, שדרגו, החליפו לי 3 מכשירים (של הדור ה - 3) וחלק מהזכרונות התעופפו להם אי שם...). מאז למדתי לכתוב טלפונים חשובים גם ביומן לשעת צרה. כל כך מבינה שאנחנו לא יכולים לחיות בלי המכשיר הרוטט הקטן הזה. מטורף. איך חיינו לפני 10 שנים ומעלה? עם האסימון בכיס או הטלכארט. בכל אופן, מקווה שבקרוב תרכשי לך אחד חדש ובאו ימים על תיקונם
אל תשכחי לשחזר ת'מספרים ולכתוב אותם גם אופושהו

איזה מזל

בדיוק התקשר הנגר שקבעתי איתו ליום שישי "חיכיתי לטלפון ממך,חשבת לבטל את העיסקה?" הללויה,יש לי עוד מספר לאוסף

ossh3sara

New member
תגידי,האם עשית פעם שידרוג

למכשיר אחר? אז אף פעם לא העתקת את המספרים לנייר? וזו גם עיצה שלי, העתיקי לך את המספרים לנייר ושימרי על זה בספר הטלפונים הבייתי. שיהיה לך חג שמח, למרות שאין לך נייד.

ארנבי

New member
גנבו???????????????

ראית את הגנב, מכירה אותו? או ש.. השארנו אותו.. שמה כן שמה, לאדעת איפה.. שמה ולא נעים לומר "איבדנו?!" אולי?!

לא "איבדנו" גנבו !!! קאפיש?

ישבנו בחוץ ביום כיפור. היה קצת קריר אז נכנסנו פנימה. לייטר יצאתי לשאוף אוויר מכל הברנז'ה שנחתה אצלי בבית, טיילתי לי בחצר,קצת סמול טוק עם הפיטוניות, ואז שמתי לב שמשהו חסר לי, לא זכרתי מה חסר, רק אז הבנתי שהוא נעלם. לא נורא. מי עוד לא התפקד במסרים שלי? אז קדימה...

מי שירד לו גשם לסוכה שיאכל סופגניה

...3000 קילו קלוריות בביס אחד...ושהריבה תצרוב לו בגרון כמו סחוג גולמי...

למעלה