../images/Emo7.gif
תגידו,גם אצלך כמעט כל העולם ואישתו נמצאים בתוך הסלולארי? אם יבקשו ממני את המספר של הילדים,אין לי מושג, גורנישט מיט גורנישט
עצוב,אבל זה המצב,לא זוכרת שום מספר בע"פ.
מוזר,פעם יכולתי לדקלם ספר טלפונים שלם בלי שום בעיה, ותמיד לכל מספר היתה לי מן טכניקה כזאת לזכור אותו. אההה,אז יש את מי להאשים, את העולם הטכנולוגי-סלולארי-גרעיני. גנבו לי את הנייד !! ותנחשו מי גנב? גם אני לא יודעת. אני רק יודעת שהוא נגנב מהחצר שלי בערב יום כיפור. עכשיו תגידו לי לא נורא,כפרת עוונות,צודקים. מה לעזאזל יש להם לעשות איתו? <אני יודעת את התשובה,אני סתם מנסה לנחם את עצמי?> עכשיו אני לא יכולה להתקשר לגנן, הוא בטח מחכה שאני אצור קשר, אין לי את המספר של האינסטלטור, אני לא יכולה להתקשר לחברה מהעבר לאחל לה מזל"ט ליומולדת, והכי נורא זה לנסוע בבוקר לעבודה בלי לפטפט במשך 40 דק <לפחות> עם מי שרק בא לי. חלק מכם יגידו "עזבי בחייך,יש לך קצת שקט". יכול להיות שאתם צודקים, אבל תבינו,קשה לי בלעדיו, עצוב לי לא לשמוע את הצליל שאני כל כך אוהבת, במיוחד בבוקר כשהוא מעיר אותי. קשה לי,קשה. וזה בכלל לא היה שום רמז לכל החברים שלי לשלוח לי את המספרים שלהם, בכלל לא.
תגידו,גם אצלך כמעט כל העולם ואישתו נמצאים בתוך הסלולארי? אם יבקשו ממני את המספר של הילדים,אין לי מושג, גורנישט מיט גורנישט