TheBlackFairy

New member
מסכימה איתך לגמרי../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

על מנת לרזות צריך לאכול מסודר, כך שצום לא עוזר
.

Engle7

New member
מממ...

למען האמת גם אני הייתי מתלבטת אבל תחשבי על זה ככה... זה חזרה לפני הופעה חשובה! אני אומרת כמו קמילה וטיטאן [מצטערת עדיין לא התעדכנתי עם השמות] שאם זה באמת חשוב לך אפשר לצום עם מים... מקסימום תחפרי על זה יום כיפור שנה הבאה...

the mush

New member
זה מה שרציתי לעשות.

אבל שתבינו רק כמה שזה חשוב לאבא שלי, רק שאמרתי לו שיש חזרה ביום כיפור הוא ישר "לאלא, אין סיכוי שאת הולכת." הוא אפילו הציע להתקשר להתלונן, כי אמרתי לו שחשוב לי וכו', אבל זה יום כיפור
יום כיפור, וכל החגים, ממש חשובים לי, במיוחד שאני לא בארץ. זאת הדרך היחידה שלי להראות את הישראליות [או לפחות ת'יהדות] שלי, אז כשאני יכולה- אני רוצה. עדיין לא החלטתי

Loony Moony

New member
את יכולה לדבר עם המורה שלך

ולהסביר לה שאת צמה וכל זה.. ואז רק תסמני את הריקודים, אל תרקדי מלא יהיה טוב

1 DaNcing QueeN

New member
ממממממממ

אין כזה דבר לצום ולשתות ואין כזה דבר העיקר הכוונה חחח או שאת צמה או שלא בתחלאס עכשיו אם זה חזרה חשובה לך ואת גם ככה לא מאמינה שה' קיים אז למה את מעלה את הנושא בכלל? ניראה לי שאת יכולה לא לצום וזהו זה לא יעלה חשיבות יתר כי את במילא לא מייחסת ממש חשיבות לזה דרך אגבב...יום כיפור לא מרזה ..\= לכול החושבים לימניהם הגוף לא מעכל את זה שעדיין לא הכנסתם אוכל ולכן רק אם לא תאכלי לפחות שבוע אז הגוף יתחיל לעשות פעולות כולשיהן (ואל תשאלו אותי איזה..) וככה רק תרזי מיום שלא אוכלים ל-א מרזים וגם לא מיומיים ומשלוש... סורי אם אכזבתי כמה אנשנושים....\= שיהיה לך בהצלחה בחזרה אם תלכי אלייה ואם לא אז במופע בכלל :)

לכי לחזרה ../images/Emo13.gif

ותעשי צום ביום כיפור הבא (אני יודעת למה זה קשה לך גם אני הייתי צמה מגיל 12- הפסקתי לצום בשנה שעברה כי הגוף שלי כבר לא יכול לעמוד בצום- ויש בזה משהו מחייב אפילו אם אתה לא אדם דתי אבל החלטת). תפצי על זה שנה הבאה. אלוהים יסלח וישכח בשנה הזו

dani5451

New member
חזרה

תלכי לחזרה זה יותר חשוב מלשבת בבית ולהרעיב את עצמך.... בכלל אני לא מבינה איך צום יכול לכפר על מעשים אם עשית למישהו מעשה רע לך תעשה מעשה טוב לו או למישהו אחר מה זה עוזר לאותו הבנאדם שאתם מענה את עצמך??? לכי לחזרה ואם את כל כך מאמינה אז תחשבי בזמן שאת רוקדת על הדברים הרעים שעשית (אם זאת מטרת הצום) העיקר הכוונה.

סתיף

New member
הערה קטנה...

אם את אומרת שאת צמה ושומרת מסורת והכל... את מודעת לזה שגם אסור לשמוע מוזיקה?! ואני מניחה שבחזרה הזאת תהיה מוזיקה... אז אם באמת חשובה לך המסורת והיהדות אל תלכי לחזרה.. עדיף לך לשבור את הערכים שלך בשביל כמה שעות מסכנות?! ואין כזה דבר לצום אבל לשתות.. כמו שאין כזה דבר לצום אבל לשמוע מוזיקה.. או להדליק אור...אתם רוצים לצום תצומו עד הסוף או שלא תצומו בכלל.. כשאתם עושים משהו תעשו אותו עד הסוף במיוחד כשזה משהו כזה.. לא רוצים לצום?! אף אחד לא מכריח אותכם אבל זה לא נכון לחשוב שזה עיקר של כוונה...כי זה ממש לא..(כמו שאמרו למעלה..) אני מצטערת שזה בא קצת בדיליי ואולי זה לא כל כך קשור למה שאמרו לפניי אבל הייתי חייבת להגיד את זה..
..אבל אני במקומך(הילדה עם עניין החזרה..) לא הייתי הולכת אם כל כך חשובה לי הדת והמסורת... אפשר לחשוב שלא יהיו עוד חזרות...
גמר חתימה טובה..

ברור שזה הכל הכוונה..אם יתחשק לה ל

לעמוד על הראש כי זה מה שהיא חושבת שיגרום לאלוהים לסלוח לה (על מה בכלל ה-ו-א צריך לסלוח?
) שתעשה את זה. כל אחד בעל הזכויות לצום איך שבא לו, לישון איך שבא לו, לקום איך שבא לו, לאכול ולשתות איך שבא לו, להתנהג איך שבא לו..ולרקוד איך שבא לו. דיי עם הדיון המטומטם הזה. זה פשוט מעצבן לראות את התגובות שלכם שאתם קובעים עובדות. מטומטם

Engle7

New member
מצטערת אם...

הצעתי עיצבנה אותך... אבל אי אפשר "לאכול את העוגה ולהשאירה שלמה"
אז ניסיתי למצוא פיתרון יצירתי לבעיה שלמען האמת לא חשבתי להיתקל בה... אבל... בכל זאת מקווה שתמצאי את הפיתרון הטוב ביותר בשבילך ותעדכני מה עשית בסוף... שנלמד גם אנחנו אם יהיה מקרה דומה...

Engle7

New member
לא שירשרתי למקום הנכון ../images/Emo4.gif

התכוונתי להגיב לעמית... ולהוסיף למור... :S מצטערת עוד לא התרגלתי לפורום...

amitush26

New member
חחח ממש לא../images/Emo24.gif

לא עיצבנת אותי! אבל זה סתם מציק שאנשים חושבים שיש כזה דבר לצום עם שתיה

norco22

New member
אני לא מאמין שיש לך חזרה ביום כיפור

זה לא מקובל בכלל !!! וזסה גם בניגוד לחוק [אתם מוזמנים לבדוק] אני הייתי צם כרגיל ולא מגיע לחזרה, אבל כל אחד והאמונה שלו. ולכל הילדודס פה: אף אחד לא צם ביום כיפור בגלל ש"אלוהים כועס עליו"! הוצאתם את כל המשמעות האמיתית של היום הזה מהקשרו.

amitush26

New member
../images/Emo15.gifהלו הלו../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

תקרא את כל השיעור לפני שאתה קופץ... הילדה גרה בברזיל! ברזיל! בפעם הפאקינג שביעית!
ב-ר-ז-י-ל בר-זיל בבבבבבב-ררררררררר-זזזזזזזזז-ייייייי-ללללללל יופי, הבנו? מצוין. אני מקווה
וצמים ביום כיפור כסימן התאבלות על המעשים הרעים שעשינו, אנחנו כאילו מענים את עצמינו... וככה גם מבקשים סליחה. זו מצווה. מי הבוס של המצוות?
יפה! אלוהים! הסחבק שלנו מלמעלה
לא התכוונו ש"אלוהים יכעס עלינו", אבל אנחנו מתאבלים גם בשבילינו וגם בשביל שאלוהים יראה שאנחנו צמים ומתאבלים באמת על המעשים הרעים שעשינו וימחול לנו וכל השאר... קפיש? מר-קופץ-בלי-לקרוא-שום-חלק-בשירשור?

למעלה