the mush

New member
../images/Emo7.gif

מה עושים כשחזרה [הכי חשוב
] נופלת בול- על יום כיפור
אבא שלי לא מבין את החשיבות של החזרה הזאתי, זאת החזרה היחידה שיש לנו בתאטרון לפני ההופעה. מצד שני, אני אמות שמה. לרקוד וצום- לא הולכים ביחד. וחוץ מזה, אני אומנם לא דתיה, אבל שומרת מסורת. לא יודעת מה לעשות
תעזרו לי

חזרה..את לא תשכחי שלא הגעת ותצטערי

על זה..לא יקרה כלום אם תצומי עם שתיה
זה גם משו
או פרי..העיקר הכוונה לא?

amitush26

New member
ואייייייייייייייייייי../images/Emo46.gif

לא כועסת עלייך רותם, אבל אני לא יכולה לשמוע את זה יותר! א-י-ן כזה דבר "לצום עם שתייה"!!! או שצמים או שלא! זה כמו להגיד "אני לא אוכלת ולא שותה אבל עם שתייה".... כאילו- אלוהים לא יחשיב לכם את זה אם תשתו!
רדו מהרעיון! |נושמת-נושפת-נושמת-נושפת| זהו

מה?../images/Emo6.gifאני לא צמה כי מעניין אותי יום

כיפור..לא באמת מעניין אותי שאלוהים (שאני גם לא בטוחה שהוא קיים) יסלח לי כי אני צמה או לא, פשוט..זה לא לאכול יומיים=מרזה
הבנת למה אני רוצה לצום? וכן, שתיה לצורך שלי מתאימה-מים זה לא משמין, דיאט קולה גם לא.

רותם את כל כך צודקת!!!

גם אני לא צמה בגלל אלוהים....יש אנשים שמאמינים שאם הם עשו משהו או פגעו במישהו צום יעזור כדי לשפר את רגשות האשם וזה כל כך לא נכון!!!! גם אני צמה בגלל שאני רוצה קצת לרזות(מה יש?? זה לא אומר שאני הופכת לאנורקסית או משהו) וזה גם כיף!!! לא יודעת מה אתכם, אבל אני נהנת מזה!!

כל הקטע של לצום זה להראות חרטה

וצום לא אמור להיות כייף.. אני מצטערת אבל אתן ממש לא בסדר אל תעשו את זה לעצמכןןןןןן אוח

ככה אנחנו רוצות ומאמינות../images/Emo6.gifמה הבעיה

? אם אני ארצה לצום כל השנה אני יכולה-פשוט זה כל יותר שכל כך הרבה אנשים לא אוכלים גם..אני הכי בסדר שיש.. את לא בסדר על זה שאת אפילו מעיזה להגיד לי שזה לא בסדר
..

amitush26

New member
לדעתי את מתעצבנת כי../images/Emo27.gif

כי יותר מדי אנשים אומרים לך את אותו הדבר. תתחילי לחשוב למה.

וואי סליחה זה שטויות

את יכולה להרזות בככך הרבה דרכים למה להרעיב את עצמך?? ודיאט קולה זה ממש לא מרזה זה ה=כ=י פוגע בגוף מבחינה בריאותית מכל המשקאות..כולל קולה עצמה... זה פסדר להיות רזה אבל עדיף להיות בריאה מאשר רזה... עוד כמה זמן את תרגישי בבעיות בגלל כל הדברים שאת עושה לעצמך ואת מזה תתחרטי...כולל בגלל שתית דיאט קולה שהיא כביכול "מרזה"....סליחה אבל זה בולשיט

אני לא מרעיבה את עצמי../images/Emo70.gif אני צ-מ-ה

בגלל צרכים שונים
אני לא צמה כל השנה, (אם הייתי יכולה זה היה חביב) אני צמה יומיים, כמו כולם
כי אני רוצה, מה כל מי שצם מרעיב את עצמו? ודיאט קולה פוגעת- אבל אני מכורה מה אני אעשה..וזה לא משמין..

מרנינית

New member
צודקת...

רק שתדעו משקאות מוגזים (ובפרט,דיאט קולה) זה ממש ממש ממש לא וטוב לרקדנים!

dani5451

New member
ממש לא נכון!!!

גם אני חשבתי ככה אבל עד שהרופאה אצלינו אמרה שזו ממש טעות לחשוב ככה צום לא מרזה בכלל להפך הוא משמין ופוגע לך בתזונה! א. אוכלים הרבה לפני הצום אוכלים הרבה אחרי הצום מה שמשמין וגם אחרי שאת לא אוכלת יומיים הגוף שלך נפגע בתזונה ואת מעלה יותר קלוריול אח"כ ב. זה סתם פוגע לך בסדר של הארוחות אם את צמה כדאי שתצומו בגלל שאת מאמינה ואם לא אל תצומי אני לא מאמינה ולא צמה נכון שפעם צמתי פעם אחת אבל זה היה סתם בשביל האתגר לראות אם אני מסוגלת....

כשצמים יומיים (או יום? או 3?) זה ממ

ממש לא מזיק..זה "מנקה" את הגוף...כל אחד צריך הפסקה, מנוחה מתישהוא... גם הגוף צריך את ההפסקה שלו..לא חייב, אבל זה "מנקה" אותו.. ואני לא אוכלת הרבה לפני הצום, בשביל זה אני שותה- כדי למלא את עצמי כצריך..וגם לא אחרי

Engle7

New member
לדעתי...

לצום יום וחצי זה באמת לא מזיק אבל להפוך להרגל זה מזיק מאוד! רותם... מדאיגה קצת העובדה שאת חושבת על צום ביום כיפור בתור התחמקות משאלות "מיותרת". תחשבי על זה... נראה לך נורמלי שבנאדם לא יאמין בצום יום כיפור כעל חרטה על מעשים רעים אלא יקח את זה לכיוון של הרזיה?
גמר חתימה טובה וצום קל למי שצם =]

אני לא בנאדם מאמין..אני לא מאמינה ב

בכל מה שקשור לדת, ואני גם לא כל כך מאמינה באלוהים..
אבל זה נראה לי הרבה יותר קל לצום כשחצי בית לא אוכל, מאשר במצב רגיל שכולם אוכלים ויש הרבהה אוכל בבית..

למעלה