orberman

New member
../images/Emo7.gif

אני רוצה את הבובות של דאפק פונקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק שמישהו יקנה לי זה עולה שמה רק 300 שקל מה אכפת לכםםםם כולה 55 יורו בקשהההההההה את המשלוח אני ישלםםםםםםםם פליז פליז אני רוצה הבובות האלה מהסרטטטטטטט בבקשההההההה http://www.daftpunk.com/5555/index.html *תרומות יתקבלו בברכה, תודה

MULAN30

New member
נידמה לך

שלאנשים יש כסף להוציא על בובות? רד לעם ולמציאות בן אדם.

NeTa141

New member
חחחחח

מה כבר תעשה איתם?? תלביש אותם ותסרק אותם?? אני רוצה 6278063785263876872678536875684978657349576934768597 דולר!!

NeTa141

New member
רוצה את הבובות ברבי של אחותי???

חח היא מתעללת בהם קשות.. הם צריכות בית חדש... בית חם ואוהב חיחיח

opsis

New member
דיי כבר נשבר הזין ממך יערסית מגעילה

כל פעם רבה עם אנשים ומלכלכת את דפי הפורום לכי ללקק לאיזה אמן או יוצר ולעשות לו חי חי חי חי חי כמו פחחחחחחחחחחח מכוערת מגעילה בלי נשמה שונאים אותך פה את הבחורה הכי שנואה בפורום הזה ולא יעזור בית דין אפילו אם המנהלים יחסמו אותי על זה כולם יודעים פה שאני צודק ב 100000 אחוז ונשבר לכולם ממך אז תעשי טובה ותתנדפי מפה כל בחורה שמגיעה לכאן את גורמת לה שתעזוב את הפורום המצויין הזה אז לכי לעזעזל ויש לך כאן כל כך הרבה שונאים ואויבים בפורום כך שלעולם לא תדעי מי זה רעת לב מכוערת כמו הלב שלך ..

cosmomis

New member
????????

מה אתה רוצה מאיפה באת פתאום ולמה אתה אומר את כל זה אז בוא אני יתקן לך את כל התגובה : היא לא ערסית ולא מגעילה, היא לא פרוצה ולא משהו בכל בסגנון, היא לא מכוערת, לא מגעילה, אף אחד לא שונא אותה פה, ואתה בכלל אל צודק, ולאף אחד לא נשבר ממנה, והיא לא תלך מפה, והיא לא גורמת לאף אחת לעזוב. ואתה תהיה בשקט מה אתה רוצה ?! גליה פה מבין הנערצות של הפורום מה אתה מקנא או משהו? האמת חבל בכלל לא להגיב לך אבל חבל עכשיו למחוק את כל ההודעה שלי חח לא חבל?! ואם תגיב גם לי ותתחיל לקלל גם אותי אז יהה לך סתם כי זה לא מעניין אז יודע מה אני מגרש אותך מפה חח ! לך לך לך לך ביי אולי אתה בעצם נחמד אבל אתה לא צריך להביע דעה על מה שאתה חושב על אנשים אם אתה שונא את גליה אז תשנא אותה וזהו אז אל תתיחס אליה אתה לא צריך להגיד מה אתה חושב פה ואני מזכיר פה זה פורום טראנס לא מריבות (למרות שאני מפציץ פה בספאם חח)

opsis

New member
...................................

מי שגולש כאן פחות מחצי שנה שלא יגיב בכלל, מי שצריך לדעת למה אני מתכון יודע.

MULAN30

New member
דיי דיי

אני לא מסכימה! מספיק לקלל פה! אין קללות בפורום הזה.. כל אחד עשה טעות פעם... גלייה היא משלנו ואני מבקשת שיהיה פה אחווה ולא שכונה! שאף אחד יותר לא ימשיך את השירשור הזה לכיוון מריבה! להפסיק פה.

THE BLACK MAMBA

New member
///////////////////////////////////

שמע מר בחור זה לא מתאיםעל דפי הפורום מי שלא תהיה תעבור למסרים ..

opsis

New member
?

תפסיקו לפחד ממנה ומהתגובות הילדותיות שלה, הגיע זמן שזה יפסק אני את שלי אמרתי, אז עשו טובה ואל תתחסדו במיוחד לא ממבה ודולפינית ..

siv honey

New member
חמוד

אף אחד לא מפחד מאף אחד.. אבל מריבות זה לא לעניין על גבי הפורום. נקודה. תתבגר.

opsis

New member
>>?<<

את צודקת אבל "לא בא לי בטוב בכלל" מה שהיא רשמה לה .

למעלה