amitush26

New member
../images/Emo7.gif

צומי. כי גם לי מגיע. הייתה לנו היום חזרה. בקלאסי. הריקוד שאמור להיות הכי מקסים יצא הריקוד שכרגע כולן מתפללות שהוא ירד מהמופע סופשנה. הכל התחיל כשאני הצטרפתי לקבוצה הזאת, המורה התחילה ללמד את ההתחלה של הריקוד. זה היה לפני שלושה חודשים. היה נורא נחמד, חוץ מהמורה. זו מורה ממש שמנה (מה שאומר- בלרינה היא ממש לא), שלא יודעת ללמד, וכוריאוגרפית גרועה. בקיצור, היא התעקבה שנים על ההתחלה, ואז, חשבה שבארבע שיעורים נצליח ללמוד כוריאוגרפיה, קצב (מתי להיכנס ומתי לצאת מהבמה, וזה לא שהמוזיקה מפסיקה כשאנחנו יוצאות! פשוט יש לזה זמן מסויים!) את הספירות (שבזה היא ממש גרועה.. חצי ספירה היא מלמדת כספירה וחצי וכל מיני כאלה..), ואת המיקומים (שהיא עשתה היום כשההופעה היא ביום ראשונה) והמבנים. בקיצור, בחזרה שהייתה לנו אתמול המנהלת של הסטודיו ממש צעקה עלינו. הכי קל להאשים אותנו! נכון?! ניסינו להסביר לה עד שזה הגיע לרמת צעקות שזו המורה אשמה וזה לא נכנס לה לראש! היום הייתה אמורה להיות לנו חזרה מ7 עד 8 בערב. אוקי, בעשרים דקות הראשונות סתם היינו שם ודיברנו והמורה בכלל לא עשתה כלום, אחרי זה היא התעקבה על מיקומים, ואז היא ניסתה קצת ללטש את הריקוד. בקיצור, לא היה זמן לכלום וכמה בנות (כולל אותי) בקושי יודעות את הסוף. אה! ועוד משהו! המורה שלי צעקה במיקרופון בדיוק בין מי למי אני, ובכל זאת הילדה המעצבנת שלידי- לא יודעת איפה היא! אז איפה היא תתנחל? במקום שלי! אני באה למקום שלי, מגיעה לשם והיא כזה אומרת לי תוך כדי ריקוד "לא לא עמית אי אפשר, אני פה וזהו" וכאילו מה?! WTF?! אותי מיקמו כאן! לא אותה! אז אמרתי לה: "מה?! שמו אותי כאן! היא אמרה במיקרופון שאני בין אביב לנופר!" והיא כזה: "לא, לא..." ואני מנסה להיכנס למקום שלי, והיא בקושי נותנת לי! והמנהלת מתחילה לצעוק עליי מול כולם במיקרופון שאסור לי לדבר! כאילו מה היא חושבת לעצמה?!?!?! טוב, הגיעה השעה 8, ורצו להשאיר אותנו עוד חצי שעה! אבל ההורים מחכים בחוץ! אז המנהלת עוד באה אלינו בטענות: "אתם ראיתם פעם חזרה שנגמרה בזמן?! לא! ובתור בנות רשומות כאן אתן צריכות לדען שאנחנו נאחר ולומר להורים לבוא רבע שעה עשרים שלושים דקות אחרי. הם בחוץ עכשיו? אז שיתייבשו! אבא שלי התייבש כל הזמן כשאני הייתי קטנה!" ואז היא צעקה על ילדה אחת והיא אומרת לה: "מה עשיתי?!?!?!" אז היא אומרת לה "לא לדבר עכשיו!!!" אז היא ענתה לה: "תירגעי נו מה את רוצה ממני אני בכלל לא מדברת וכולן מדברות!" -"אההההה שחף! לא עונים ככה לא רק לי, אלא גם לא לאף אחד!" -"איך עונים?" -"ככה!" -"איך ככה?!" -"שחף, תאמיני לי- אני לא מחנכת את הבנות שלי ולא את אך אחד לדבר ככה!" ככה היא המשיכה לדבר ולהציק לנו כמו דפוקה וכאילו למי אכפת ממנה ואז היא שיחררה אותנו. המופע קלאסי הולך להיות סיוט. com.סיוט

דולסה1

New member
איזה באסה!!!

דיי אני לא מאמינה שהם לא שמים לב מי באמת עושה בעיות ומי לא, שז"ר זה סטודיו אחראי , איך הם לא שמו לב שלא מתקדמים איתכם לשום מקום?!?!

amitush26

New member
|פטריה|זו קרן הסתומה../images/Emo46.gif

והמורה לקלאסי... גרררררררררררררר

sapirush 100

New member
היה שיעור נורא!

גמני הייתי שם... והייתי ממש עיפה כאילו אני ממש כמעט התעלפתי שם! התחילתי להתוכח עם הדובה הגדולה (
) שאיפה שאנחנו עומדות ("מעוין" ענקי ריק שתופס חצי במה!!) נמצא בדיוק איפה שעומדות בנות ואז אין לנו דרך להיכנס! והיא כזה אומרת לא נורא.. יהיה בסדר ! מה זה יהיה בסדר?!?!? יום ראשון הופעה!! תתאפסי יא דבה אלוהים!!!!

amitush26

New member
אני=שונאת=אותה

שלחתי SMS למנהלת. "את עדין מרשה לצאת מהריקוד בקלאסי? אני מאוד מתלבטת. עמית *** (השמשפחה שלי
)" "לא"

דולסה1

New member
כאילו מה היא תכריח אותך

להשתתף?!?!? תגידי לה שכולן חושבות שהריקוד יצא זוועה ואתן לא מוכנות להופיע איתו , אם כל הבנות לא ירצו אין לה שום סיכוי!!

amitush26

New member
אין לי סיכוי...

גם עם כולן אין לי. ולא, אני לא הולכת לכתוב לה כזה דבר בSMS

Mr GK

New member
לא חייבים טיווח של המורה

קחי את הבחורה שנכנסת לך למיקום ודברי איתה, תסבירי לה שהיא נכנסת לך למיקום וזה יוצר בלאגן במיקומים הקבוצתיים, לא מתאים לכניסות\יציאות שלכן וכו'. אם היא עושה בעיות, אפשר שנייה לקחת את כל הקבוצה ולבקש מהן לרגע להסתדר במיקומים, ואז להסביר לה. אם גם זה לא עוזר (או לא אפשרי, כי הבנות לא מסכימות להסתדר לשנייה וחצי) באים למורה ואומרים לה שיש בעייה עם המיקומים (לא לבוא ולהגיד "זאת וזאת טפסה לי את המקום!"), לבוא ולבקש ממנה להעמיד את הבנות במיקומים של ריקוד X בקטע Y (הכוונה היא כמובן לקטע הבעייתי, ואם זה כל הריקוד - אז כל הריקוד) ואז לגרום לסוררת הקטנה להבין איפה המקום שלה. (רצוי באותו הזמן לציין בפניה שכדאי שתשים לב באיזה שורה היא, מי מימינה ומשמאלה, וכו' - רק לדאוג לא לעשות את זה יותר מדי ברעש, כדי לא ליצור מהומה...). את לא רוצה לרקוד? לא צריך. אבל לא חבל? לא תמיד כל הריקודים מדהימים וכיפיים, לפעמים גם רוקדים כי חייבים. וחוצמזה, כשעולים על הבמה זה תמיד אחרת. תחשבי על זה.

amitush26

New member
חח...

הבעיה היא עם הילדה, לא עם המורה (לשם שינוי). היא סתם דפוקה.. היום דברתי אתה והבהרתי לה שאם היא לא יודעת איפה היא היא לא מתנחלת במקומות של אחרים

../images/Emo4.gifנשמע כאילו 2 המורות האלה מתנהגות

זוועה...תתלוננו עליהן בפני המנהלת מחול (קרן רייס? כן?
)..זה ממש לא בסדר מצידן
ואם המורה הזאת של הבלט לא יודעת ללמד, למה היא שם? הסיפור הזה עושה רושם של משו מסריח..איך נותנים לכזאת מורה ללמד?

amitush26

New member
אממ

זה לא שתי מורות, זה המורה והמנהלת (כן, המנהלת זו קרן
) אני לא יכולה להתלונן לקרן נגד...ה

למעלה