Oיון

New member
../images/Emo7.gif

היה אסור לי לקום מהמיטה היום...
כלבה אמיצה שלי... קשה לי לומר לך שלום, קשה לי לתת לך ללכת.. קשה לי לחשוב שמחר אחזור לבית ריק, שלא תחכי לי שם... אני יודעת שכואב לך, ואני יודעת שהיה לך לא קל.. אבל החזקת בפנים.. ולא התלוננת.. אני אוהבת אותך כלבה שלי, כמו שלא חשבתי שאוהב לעולם, שומרת עליך גם שאת שם למעלה, כמו שאת שמרת עליי.. לזכרך, ולא אשכחך, כי היית לי לחברת אמת.. מתגעגעת ולא מפסיקה לדמוע- בגללך.. אוהבים אותך מכל הלב כלבה אמיצה שלנו.. תודה שהיית את, ותודה שהיית רק שלנו.. לזכרך.. 2004-2005... (ולמי שלא הבין, המצב של הכלבה שלי הדרדר לפני שעה והיא הורדמה..)

Tully Is Here

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo107.gif ../images/Emo7.gif

תחזיקי מעמד סיווני בוכה איתך

../images/Emo107.gifאוי סיווני זה קשה

מצטערת לשמוע לפני כמה שנים גם אנחנו נאלצנו להרדים כלבה שהייתה חולה אחרי שבעלי גידל אותה 11 שנים זה קשה אני יודעת תנסי בימים הקרובים לעשות לעצמך טוב לפנק את עצמך, אפילו בארוחה טובה, בבגד, במספרה משהו שיעשה לך טוב בימים האלה ככה לפחות אנחנו עשינו באדי

סיון מצטערת לשמוע

מה שקרה לכלבתך כואב לשמוע דברים כאלה. תהיה חזקה חמודה אם את צריכה משהו אני פה. ר"ג.

s h i r k u s h

New member
../images/Emo7.gif

לפני שבע שנים הייתה לי ארנבת שקיבלתי לבת מצווה והיא נפטרה במפתיע, זה היה יום לפני שסבי נפטר, שני האירועים העצובים האלה נחקקו בזכרוני לעד. אני יודעת כמה זה קשה להיפרד לתמיד מייצור שליווה אותך, קשה לי מאוד לכתוב ולחשוב על זה שעוד כמה שנים אני אאלץ להיפרד מהתינוק שלי- מג'סי, הוא מלווה אותי ברגעי העצב שלי, תמיד כשרואה אותי עצובה בא להתחנף אליי ומצחיק אותי, הוא ממש התינוק הקטן שלי ולא יודעת מה אעשה כשהוא ימות

Oיון

New member
תסלחו לי שאני בקושי כותבת..

עצוב לי נורא, אני לא מוצאת את המילים בימים האלו.. זה אומנם מוזר להתאבל על כלב, אבל מבחינתי היא היתה חלק בלתי נפרד מהמשפחה הקטנה שלנו..

|../images/Emo24.gif כל כך מבינה אותך ומצטערת

בשבילך. זה בכלל לא מוזר. זה הדבר הכי טבעי ויפה להתאבל על בן משפחה שהלך. גם אם הוא הולך על 4. תתנחמי בכך שהיו לה חיים נפלאים והיא גדלה בסביבה אוהבת.

למעלה