סיפור קטן../images/Emo24.gif
קודם כל אני שמחה שהוא הולך עם אחרות ככה תשכחי יותר מהר כי כל כך תכאבי ותכעסי שבחיים לא תסתכלי עליו יותר כמובן שזה כואב!!!! נורא!!!!!! אבל עובר וככה יעבור יותר מהר - מנסיון. ועכשיו לסיפור: אני עזבתי חבר אחרי 8 שנים!!! אהבה ענקית!!!!!!! עזבתי כי הוא לא רצהילדים כמה שהתחננתי לפניו לא עזר לי והלכתי. אחרי חודש נשברתי לרסיסים (זה גמר אותי) חזרתי הביתה אחה"צ היה לי מפתח נכנסתי לחדר שינה ונפלתי להם באמצע. האקט. למזלי - הסתובבתי ויצאתי מיד בלי להגיד מילה בלי לחכות בלי לנשום בכלל זה היה נורא ואיום 8 שנים!!!!!!! וכבר הוא במיטה עם אחרת ועוד איזה מכוערת... נורא נעלבתי....
זה עזר לי להיפרד ממנו כי לא יכולתי להסתכל עליו אחר כך. נהיה לי בור בלב אבל החלטתי לעשות לי אג'נדה ואמרתי זה נגמר העניין הזה עם הבחורים הבא יהיה בעלי אני רק צריכה לחפש ת'נכון - כשעוברים לעשייה הכל נראה אחרת. ישבתי עם עצמי החלטתי מה אני רוצה ומה אני צריכה ומה אני מרגישה ויצאתי לדרך שיירה של בחורים הקיפה אותי משמנה וסלטה של הרווקידה בת"א כולםפ פינקו אותי שילמו עלי במסעדות לקחו אותי לחופש יוקרתי ואני - כלום - קיר לא מרגישה ולא חשה כאילו מתה מבפנים - בחוץ לא ראו כלום אבל החיפוש נמשך זה לקח 3 חודשים כשראיתי אותו ידעתי שזהו זה. אחרי שבועייים הוא הציע לי נישואין אחרי שנה התחתנו כי חשבתי שהוא צוחק עלי אזזה לקח זמן.... היום יש לי ילד מתוק ומדהים!!1 ואת האהבה הענקית???? מי בכלל זוכר הצחוק של הילד שלי הוא הדבר הכי חשוב בעולם. אז נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן שפרידה היא נוראית וכואבת אז נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן שזה מזעזע ת'לב לדעת שהנה אחרי 3 וחצי שנים הוא כבר מחפש - בחור בריא אגב - תעשי אותו הדבר (חוצמזה אצל בנים הבולבול שלהם הולך לפני הראש ואין קשר בין סקס לאהבה... ובכלל מאיפו את יודעת שהוא מחפש רצינית??? הוא בטוח יותר שבור ממך את רק לא יודעת וזה בגלל שהוא כבר רץ לחפש כל כך מהר וברעש גדול) אז נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן שזו תקופה קשה אבל את תקומי ואת תמשיכי הלאה וכמה יותר מהר ככה טוב אף אחד עוד לא מת מלב שבור - רק לכמה חודשים ואחר כך זה עובר מהר אהבה חדשה! מהר! בהצלחה ותפסיקי לבכות זה מורח לך ת'איפור של הציידות.