Oיון

New member
לא יכולה לכתוב פה, פשוט קצת

הרבה מאוד עצוב לי כרגע..

../images/Emo24.gif אנחנו כאן לעודד

גם אם את לא כותבת למה. ואם תרצי לשתף נשתדל לעזור לך עד כמה שאפשר.

Oיון

New member
איזה מקסימות אתן,

אני מבטיחה לספר בהמשך, נכון לעכשיו, לא ממש מוצאת את המילים.. מנסה להעסיק את עצמי בדברים אחרים..

Miss פטל

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני פה, אם תרצי לדבר. בנתיים שולחת לך המון חיבוקים!!

Oיון

New member
../images/Emo4.gif

תמיד ראיתי את עצמי כמישהי שנותנת הרבה חופש לבן זוג, כלומר, לא מפריע לי שיסתכל על בחורות אחרות (בעינים ולא בידים), לא מפריע לי סרטים כחולים, אבל מפריעים לי דברים מוחשים, ואני לא מדברת על בגידה, אני מדברת על צאטים, על התכתבויות עם אחרות, שיש שם מישהי מהצד השני, כזו ששומעת "אין לי חברה" או כזו שיכולה לפתות אותו להגיע אליה, אני סומכת עליו, מבחינת בגידה, ואמרתי לו לא אחת, שמבחינתי, אמינות היא מעל לכל, אני לא גננת, אני לא שומרת עליו, וזה עבד במשך 5 שנים... היום הבנתי שהוא התכתב עם מישהי אתמול בלילה, וזו לא פעם ראשונה (אבל לא עם אותה בחורה)" וזה חורה לי, מבחינתי זה פגיעה באמינות, בעיקר מהעובדה שבפעם הקודמת התעמתי וזה כנראה לא עזר הרבה.

לא יודעת מה להגיד לך

אני גם הייתי כועסת, אבל איפה עובר הגבול? מתי זו בגידה? קשה לעצור לו את חופש השיטוט באינטרנט.

סיווני את בסדר

אני לא יודעת מה הייתי מרגישה אם הייתי מגלה דבר כזה אבל ללא ספק זו בגידה באמון מצד שני את אומרת שאת סומכת עליו מבחינת בגידה ואין סיכוי שהוא יפגש או נפגש? אם כן אז תעשי מעט טרור ואז תני צ'אנס כי הוא לא באמת בגד. בהצלחה חמודה תעדכני.

ענתי 10

New member
לא יודעת מה להגיד ../images/Emo10.gif

גם אני הייתי לוקחת את זה קשה. לצערי אני מכירה יותר מידי טוב את הצ'טים וההתכתבויות באינטרנט עם המין השני. לא רוצה להרחיב על זה כדי לא להוסיף אש למדורה. זו בהחלט פגיעה באמון, ולטעמי זה משהו הרבה מעבר לסרטים כחולים ודברים מהסוג הזה. לא יודעת מה לייעץ לך. לא יודעת אם מישהי יכולה. את צריכה לפתור את זה רק איתו. בנתיים קבלי
ענק
מקווה שהכל יסתדר.

Oיון

New member
האמת,

אין לי ספק שלבגוד הוא לא יבגוד, אילו היה לי חשש הכי קטן, לא הייתי נשארת, אבל בכנות? זה פוגע.. פחות מהמעשה, יותר מהעובדה שזה חוזר על עצמו... למה גברים מאושרים נהנים לירות לעצמם ברגל?

את יודעת

שמנסיון זה רק הגברים הצעירים מתחת לגיל שלושים שיורים לעצמם על הרגל שמתי לב שהם כבר רוצים להקים משפחה ומרגישים בוגרים מעל גיל שלושים - שלושים ושתיים הם מתחילים להיות הכי רציניים שאת סומכת עליהם בעיניים עצומות. אי אפשר איתם ואי אפשר בלעדיהם.

Oיון

New member
בעיקר איתו,

זה הבעיה שלנו, שאני לא יכולה בלעדיו, עם כל הכאב, לטווח הרחוק, הוא האחד שלי, והוא לא עושה את זה בכוונה, אני יודעת, אבל אני די מתבלטת איך להגיב, חוץ מלכעוס, מה עוד יש לעשות?

מה שיש לעשות זה לדבר איתו

תגרמי לו להבין שכאן מדובר בבגידה רגשית. בגידה שכזו יכולה להיות הרבה יותר כואבת מבגידה מוחשית. אז חוץ מלכעוס, תתפסי את עצמך בידיים ותגידי לו שזה פוגע בך, נסי להעמיד אותו במצך אך מה שלא עושה לא לך לא צריך להיות קיים כל עוד הוא הגיוני וזה בהחלט הגיוני!

למעלה