דניאל07

New member
שלוםרב,בצער רב אני מודיע על פטירתו

של אבא שלי בנאדם מטריף ומיוחד.ואני משתף אותכם בהספד לאבא. אבאלה שלי או חיי הלכת ממני ואני חסר אונים אהבתי אותך עד כלות נשמתי ואוהב אותך לעולם.אבאלה אתה אהוב חיי ,בכל מקום שהלכנו הקרנת אהבה וטוב עם עיניך הכחולות שדיי בגדו בך לאטלאט בשנים האחרונות .אבאלה אני מאוד מיצטער שלא הייתי הבן שרצית שאהיה,ומצטער על כל הריבים שהכעסתי אותך בזמן שלא הרגשת טוב ,אבל תמיד ניגשתי לחבק אותך ולתת לך נשיקות אף על פי שלא הרגשת נח עם זה אבל נתת לי לחבק לבסוף.אבאלה חיים שלי חלקנו חוויות רבות שמענו מוסיקה ביחד את טום ואלביס וסאלין ומייק ברנט ואינגלברט .ואני זוכר איך בכית כששמעת את סאלין בim your lady ואיך אהבת את מייק ברנט והתרגשת עד דמעות וגם את פרדי מרקיורי היית המום ממנו .כיצד אקשיב וכיצד אלך למקומות שבהם חלקנו רגעים מיוחדים מקודשים .אבאלה בא לי לצעוק כואב לי אבאלה ואני בוכה.רוצה לחבק אותך כמו תינוק שלא רוצים לעזוב .אבא שלי אהוב ליבי חיי כבר לא יהיו כשהיו .אבא אין מילים הכאב קורע אותי אבא אני רוצה להיות איתך לעולם.מתוקי קטן שלי נשמת חיי אבא מטריף ומשגע שכמוך .עזרת לי בכל מה שיכולת גם עם היה קשה לך מאוד ושוב אבאלה סליחה ממש סליחה על כל מה שעשיתי לך ולא היה בסדר מצידי .עזרת לי בכל חיי בכסף באהבהת קודש ובעצות שלא תמיד הקשבתי וראיתי שצדקת בסוף .אנצור אותך בתוך ליבי לעולמיי עולמים.הלכת היום בבוקר פתאום בדקות .מקווה שלא סבלת .נשמה קדושה שלי .כמעט בן 82.5.ברנהרד בודיסקי -ושם קיצור בנו.מאז שהלכת לבית חולים התוכי מיקי התחרפן התוכי שהיה אהבתך בשנתיים וחצי האחרונות.אין מילים לתאר את עוצמת אהבתי איליך .ואולי יכולתי להיות עוד יותר איתך בבית חולים סלח לי אבא יקר מכל דבר אחר בעולם.שלך דני בודיסקי אוב אותך עד אין קץ.

דניאל07

New member
ההלויה היום בבית קברות ירקון בשתיים

ורבע.בשער או אולם גאולה .השבעה בבית ההורים רח הגיבור האלמוני 54 תא -יד אליהו.טלפון שלי יש גם לג'ני -אם אני לא טועה .אבא שלי מדהים שלי חיים שלי אלוהים שלי.

דניאל07

New member
זאת תמונה כחודשיים לפניי מותו

של אבא ורואים גם פה שהוא היה איש יפה עם פנים יפות ועיניים משגעות,גם בבית חולים רופא אמר שאתה בנאדם מקסים וגם פיזיוטרפיסטית אמרה שיש לך עיניים משגעות ורואים את הטוב שבך.אני לא יודע איך אמשיך אבא מטריף ומשגע שלי.בנך האוהב לעולמיי עולמים אהבה ללא גבולות .דני בודיסקי

דניאל07

New member
ולמרות שאסור לתת טלפונים תרשי לי

ג'ני בהזדמנות זאת לתת את המספר בכדיי שמי שרוצה לאמר לי משהו שיתקשר דני 0505450821

Bugracer

New member
../images/Emo7.gifמשתתף בצערך ובאבלך הכבד ../images/Emo16.gif

שלא תדע צער, זכור כי אביך ז"ל נח לו שם במרומים. זכור את הרגעים היפים בחייכם
תהיה חזק חבר
בידידות
אופיר

דני היקר! משתתף בצערך.....

וכמו שאופיר אמר זכור את הרגעים היפים והטובים ותהיה חזק שלך ליאור

דני

תנחומיי לך ולמשפחה. עצם העובדה שאתה מרגיש צורך לשתף אותנו כאן בפורום הזה מראה לי שאתה מרגיש כן כמו ב
לא יודעת מה לומר, אין מילים להקל על הכאב במקרים כאלה. מאחלת לך שתעבור את הימים הקשים האלה ותתחזק ותתגבר.

דניאל07

New member
תודה לכם ,אני חייב ללכת עכשו להיות

עם אמא ,אשה שחלקה איתו 53 שנה של אהבה טהורה

A m i r א

New member
תתחזק דני ../images/Emo16.gif

אנחנו נהיה כאן לצידך בתקופת הצער אמיר

pdan

New member
דניאל אני משתתף בצערך העמוק

יהי זכרו של אביך ברוך!מאתה ועד עולם!ונשמתו תנוח בגן עדן אמן. תצא מחוזק ושלא תדע עוד צער מימיך דן

levron11

New member
דניאל אני גם משתתף בצערך

יהיה זכרו ברוך,נשמתו תנוח בגן עדן,תנוחם מהשמיים שלא תדע עוד צער

MissPop

New member
משתתפת בצערך...

מקווה שתזכה לימים טובים יותר. ינוח אביך על משכבו בשלום.

למעלה