אל נא תבכי ../images/Emo24.gif

תזכרי שאין עליות בלי ירידות... ואולי זה נשמע כבר פסה ומיושן בחיים יש עליות וירידות... ובלי רע איך תדעי את ההרגשה הנפלאה והמדהימה של טוב? אל תדאגי.

ארטימיס

New member
ממ.. אני לא אוהבת לריב איתו :(

זה גורם לי להרגיש רע..
(עם החבר) אני רוצה לשתף אתכן במשהו..
לפני כחודשיים בערך הכרתי בחורה..
ומפה לשם התחלנו לדבר.. בהתחלה זה היה רק שיחות באייסי/במסנג'ר. במהרה זה הפך גם לשיחות טלפון יומיומיות כמעט..
לאט לאט התחלנו לפתח רגשות אחת כלפי השניה.. זה נורא מוזר לי.. כאילו, מאז שאני זוכרת את עצמי נמשכתי לנשים.. אבל אף פעם לא חשבתי שאני אוכל לפתח רגשות כלפי אישה. תמיד חשבתי יותר בכיוון של סקס או ידידות טובה
. אני לא יודעת מה לעשות.. אני מרגישה רע. יש לי חבר כבר שנה ו4 חודשים והיא לא מודעת לזה
. כשהכרתי אותה היינו פרודים אני וחבר שלי אבל לפני כחודש חזרנו אבל לא אמרתי לה כלום.. אני לא טיפוס שנוהג לשקר ואני יודעת כמה זה כואב כשמשקרים לך.
אני פשוט לא מסוגלת להגיד לה שיש לי חבר כרגע. זה ישבור אותה וגם אותי..
אני יודעת שהיא לא תרצה להמשיך בקשר כל עוד יש לי מישהו.. אני רוצה אותה מאודדד וקבענו להפגש אפילו עוד שבוע וחצי!! מה אני יעשה??? את החבר שלי אני אוהבת יותר מכל בנאדם אחר אבל.. אני לא יודעת מה קורה לי עם בחורה הזו!!
מה לעשות??

ToryMaster

New member
קורה ../images/Emo4.gif

ונורא לא נעים, ונורא לא נחמד, אבל קורה, זה חלק מהחיים (אם תבוא התשובה המוכרת: "אז אני אל רוצה לחיות", אני עלולה להכות מישו). עכשיו, תפסי איזה ענף (או פיסת אוויר, אם אין ענף) וקומי, אימא תיתן נשיקה לפצע.

תראי ארטימיס יקרה..../images/Emo13.gif../images/Emo25.gif

דבר ראשון קבלי
ענקייייייייי שנית, אולי את נמצאת במעיין משבר רגשות מסויים. מצד אחד יש לך חבר שאת אוהבת וזה דבר יפה לכשעצמו, מצד שני את נמשכת גם רגשית ואני מבין שגם גופנית לבחורה. יכול מאוד להיות שאת דו-מינית, ואין בזה פסול כלל. רק אולי רק עכשיו זה בא לידי ביטוי בצורה חזקה יותר בחייך. אמת, זה לא פייר מצידך שהחבר לא יודע, אולם אולי תשתפי את החבר שלך בכל מה שעובר לך בראש( אישית, לא הייתי מתנגד לחברה דו-מינית
) דבר חשוב נוסף עלייך לספר גם לה שיש לך חבר, כי אויל היא חושבת על קשר איתך כקשר רציני, והיא תוכל רק להיפגש מכך. תהיי כנה, וקבלי
לעידוד..

למעלה