../images/Emo7.gif

למה אף אחד לא מתייחס אליי?? מה אני שונה פה?? זה ממש מעצבן תתיחסו אליי תשתפו אותיי בכל מה שקורה כי אני ממש לא מבינה כלווום..

מה את רוצה?

בשביל מה לפתוח שרשור חדש? אם את רוצה צומי תנצלשי, יש מספיק לאן, ואם את רוצה צומי תגידי גם מה קרה
אף אחד כאן לא מתייחס אלייך שונה, אין לי מושג על מה את מדברת, תפרטי, ואל תפתחי הודעות חדשות סתם

לחייכנית מקסימה!

מה יש לך תגידי???? מאז שבאתי לפה את רואה כאילו אני שונה ממך שאת יותר טובה ממני? לא פניתי אלייך בכלל יש בנות יותר חמודות ממך בהרבה.. אז יאלה בייי

מה את רוצה ממני?

לא דיברתי איתך אפילו! לא מכירה אותך, אף פעם לא דיברתי איתך כדי שיהיה לי להתנשא מעלייך! מה את רוצה? אם יש בנות ספציפיות שבירת אליהן- יש מסרים.

t0mi

New member
הפה! הפה! הפה!

אין לה כלום נגדך!!!!! את זאת שמחפשת צומי, ואלוהים יודע על מה, עוד לא הבנתי, מה הקטע של לשתף אותך? זה פורום תסתכלי בעצמך...

t0mi

New member
אני יודעת.....תמשיכי...תמשיכי....

מתה עלייך

אל תריבו.. ../images/Emo60.gif

אם היא נעלבה ממשהו, שתגיד. תמיד יקרה מצב שאנשים יפתחו הודעות חדשות ואני אצטרך לשרשר אותן.. אבל באמת שלא שווה לריב בגלל זה. תגיבו להודעה, תוסיפו במשפט מנומס שפעם הבאה אנא שרשרי הודעתך ותנו לי לשרשר בפעם הזאת. חבל לריב ולהבריח אנשים בגלל זה

למה לא מתייחסים אליך? ../images/Emo60.gif

מתי לא התייחסו אליך? לי אישית אין שום דבר נגדך כמובן, ואני די בטוחה שגם לשאר לא.

זה ממש

זה ממש לא קשור... אין לי גם שום דבר נגדך אבל את באה אליי בטענות את יותר ותיקה פה את מבינה עניין אני חדשהה במקום לצאת עליי או תסבירי לי מה קורה בנתייים..?!

בואי אני אסביר לך משהו..

הכעס הוא לא אישית כלפיך.. פשוט הרבה אנשים באים ופותחים הודעות חדשות, מה שיוצר בלאגן בפורום. גם עכשיו, מה שעשית הוא לפתוח הודעה חדשה.. במקום להגיב להודעה שכבר פתחת, שהיא באותו נושא. יש שתי אופציות: לפתוח הודעה חדשה, או להגיב להודעה ישנה. אם את רוצה להגיב למישהו, את צריכה לשרשר את הודעתך לשלו, כלומר פעם הבאה פשוט תגיבי להודעה שכבר פתחת. הבנת?

אני למשל...

למדתי... פעם כשהייתי חדשה בתפוז לא הבנתי מה רוצים מהחיים שלי... עכשיו אני מעירה לאנשים שלא מנצלשי"ם... תחפשי קום נחמד (ושיהיה גם די קשור) לנצל"ש בו או שתחכי עד שתפוז אנשים יפתח הודעה חדשה בקשר לפורומים ותנצלש"י לשם... (ושרשרתי למקום הנכון, אבל זה מיועד לזאת שהתחילה עם כל העניין)

אבל מה את רוצה ממני?!?!?!?!

אני ממש מצטערת ליוש, אני באה לדבר איתה בנימוס כמו שביקשת ממני, והיא שוב פעם מחרפנת אותי עם ההודעות שלה שאין לי מושג מה היא רוצה ממני!!! לא באתי אליך בטענות, חוץ מזה שלא שרשרת. מה הקשר ותיקה חדשה, הפורום כולה בן מקסימום חודש!!! מה קורה בינתיים?! תסתכלי!!!!

shahar s

New member
../images/Emo4.gif

לא צריך לפתוח הודעה חדשה בשביל זה. ואף אחד פה לא תקף אותך (ההפך) , נכון את חדשה פה, גם אני הייתי חדשה פה אבל לאט לאט נכנסתי לעניינם ואני בטוחה שגם את . ולהתחיל לריב עם אנשים זו לא דרך טובה להתחבר.

למעלה