...

../images/Emo7.gif...

שמעו משהו.... ממש רציתי ללכת למופע בפתח תקווה ב 26.... אבל לא היה לי עם מי... (ניצן הבריזה לי לקורס קצינות... חוצפה מצידה...
וכל החברות היבשות שלי לא כל כך רצו ללכת... <טוב... נסלח להם בהתחשב בעובדה שאנחנו גרות חמש שעות נסיעה מהמרכז...
> ) וגם... זה לא כל כך הסתדר מכל מיני סיבות אחרות... ואז... גיליתי שיש הופעה של היהודים בהאנגר בתל אביב ושחברה שלי ממש רוצה ללכת... אז... קניתי לה מתנה ליום הולדת זוג כרטיסים... בקיצור.... בסוף יצא שבמקום ללכת למופע של ריטה...
אני הולכת באותו יום להופעה של היהודים...
(שזה מאוד מרגש... כי אף פעם לא הייתי במופע שלהם חוץ מהאקוסטית..) זהו... זה כל הסיפור שלי להיום... אהה... כן... |תחילת הדגשה| ואני גם משתחררת השבוע!!!!|סוף הדגשה| (בעזרת השם..) אז המשך שבוע נעים לכוווולם!!!!

Dug E

New member
חחחחח

שפרסמו את ההופעה של היהודים בהאנגר בערך לפני חודש,לא ידעתי לאן ללכת,כי כבר הזמנתי לריטה,החלטתי שאני מבטל כי כל החברים שלי הולכים ליהודים:( לפני שבטלתי (מזל) ידידה שלי רצתה לצלם אותי ואת ריטה בהופעה לעבודת בגרות שלה בתקשורת,אז החלטתי לא לבטל ואני אהיה בפ"ת למרות שאני די מעדיף את היהודים כי הם חוזרים ל2 הופעות בודדות בארץ ואת ריטה כבר ראיתי..פעם אחרת. ועל האקוסטית אני לא אסלח לך
מזלט על השחרור

לא תסלח לי?????

למה???? מה עשיתי?????
לא נורא... אז אני לא אזכה לראות את ריטה במופע חורף 2005... ואתה תפספס את היהודים בהאנגר... נספר חוויות...

Dug E

New member
../images/Emo19.gifשראית אותי שם ולא אמרת../images/Emo46.gif

נספר חוויות וחצי
ובואי לפורום היהודים,,אני אדאג שיקבלו אותך כמו שצריך שםם:)

נחשוב על זה...

אולי אם תחליט לסלוח לי פעם.. |
| סתם... אני קראת שם לפעמים... אולי גם נכתוב בקרוב...|
|

new2noam

New member
סחטיין על השחרור../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שיהיה בשעה טובה, ושיהיו לך אחלה חיי אזרחות... בקרוב אצלי. . . (חצי שנה... בעעעעעעעע
)

Dug E

New member
../images/Emo19.gifבהצלחה דניאלוש../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

למעלה