Tully Is Here

New member
../images/Emo7.gif

דברתי עם הוטרינר. החתולה שלי אכלה משהו רעיל ולא מתפקדות לה הכליות ועכשיו צריך להרדים לי את התינוקת. ואמה גם החליטה לעשות לי קונצרטים עכשיו, אז שתינו יושבות ובוכות. ואני לא מסוגלת להיות שם כשהם ירדימו אותה אז היא תצטרך להיות לבד. אוף, איזה חרא של יום!

lilaaa1

New member
אויייי../images/Emo10.gif

אני ממש מצטערת לשמוע...
אני מקווה שתרגישי יותר טוב במהרה
תהיי חזקה!

polegra

New member
יקרתי אין לך מושג כמה אני מזדהה

אני נאלתי להרדים את החתולה שלי לפני חודשיים אחרי 12 שנה יחד בגלל סרטן בכבד..זה הגיע כל כך מהר ואחרי כמה ימים שהוטרינר אפילו לקח אותה הבייתה אליו לנסות לטפל בה. אני יודעת שלהרדים זה צעד קשה . אבל אפילו אני שלא נוגעת בחי לא לאכול ואיפלו לא הורגת יתושים נאלצתי לעשות את המעשה הזה עבורה כי חיה כשהיא סובלת אי אפשר להסביר לה למה וכמו שלבני אדם אני לא מאמינה שגם בטע צריך להתערב אבל זה פשוט למנוע את הסבל שלה. אולי תעשי כמוני תקחי אותה ללילה אחרון בבית...אם את יכולה..בשביל לחבק ולהפרד כמו שצריך ולישון עוד פעם אחת יחד כדי שהיהי לך זכרון טוב של הפרידה. אני הייתי עם החתולה שלי שהורדמה..והאמת..אחרי הזריקת טשטוש לא מרשים להשאר עם החיה ככה שאת יכולה בלב שלם לשלוח מישהו אחר שהיא רגילה אליו להיות שם עבור שילטף אותה לפני שהיא נרדמת. טולי...אני כל כך מצטערת עבורףך..כל כך כואבת את כאבך על אבדן החתולה לצערי אין לי מילים לנחם ואני מקווה שהזמן יעשה את שלו עבורי ועבורך גם יחד. פעם מזמן אמרו לי שרק אנשים בעלי לב רגיש ואמיתי יכולים לבכות על אבדן של חיה אז זה אומר בעצם איזה אדם נפלא וטוב את לו היית נוהגת אחרת היית אדם אטום אוהבת ומחבקת אותך בשעה קשה זו טלי

מותר חיית המחמד על האדם )-:

יש להם יתרון גדול. כשהם ללא מוצא, אנחנו יכולים לגאול אותם מיסוריהם. דבר שלא נוכל לעשות לאהובינו האנושיים. ודרך אגב, אני החזקתי את החתולה שלי (16 שנה יחד) בידיים, עד שליבה פסק מלפעום.

Tully Is Here

New member
את כנראה יותר חזקה ממני....

אני לא יכולתי להיות שם כשמרדימים אותה

רוית ב

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo7.gifאהובתי העצובה

נשבר הלב כאמא ל 4 חתולים משלי אני יודעת כמה זה נורא כמו עוד ילד בבית עצוב נורא אני יכולה רק לשלוח לך חיבוקים מפה חזקים חזקים מצטערת לשמוע ע לב כמו שלך את צריכה מהר להביא אחות קטנה חתולית הביתה להרעיף עליה אהבה לזכרה של החתולה שלך נשיקות

א ל ו ל י

New member
אויייש ../images/Emo14.gif

משתתפת בצערך
יש לי כלבה חולת סרטן שחיה על זמן שאול וכל הזמן אני חושבת איך לא אוכל להתמודד עם האובדן...

Tully Is Here

New member
תודה על התמיכה

האיש דיבר עם הוטרינר והרדימו אותה. שקלתי את האופציה של לקחת אותה לעוד קצת או להיות שם איתה והחלטתי שזה פשוט גדול עלי ואני לא מסוגלת להפרד ממנה שוב, אז עם כל הקושי והרגשת הכשלון שהפקרתי אותה, החלטתי שזו הדרך הכי טובה. אחרי שיחה מאוד מאכזבת עם אמא שלי לפחות האיש חזר הביתה מיד אחרי שסיפרתי לו אז הוא לפחות ישב עם אמה, מה שהקל עלי קצת ונתן לי אפשרות להתפרק. היום כבר קצת יותר טוב אבל אני עדיין מתגעגעת אליה וקשה לי אפילו לכתוב שהיא איננה. תודה לכולכם שאתם פה ותומכים, אני ממש מרגישה שאיבדתי חלק מהמשפחה, אבל אנחנו נהייה בסדר. קצת זמן ויהייה יותר קל. אוהבת את כולכם

גם אנחנו עברנו את זה

בשמירה הראשונה של בעלי בצבא נדבקה אליו זאבה בלגית שחורה ומדהימה הוא גידל אותה במשך 10 שנים כשהשכרנו דירה כזוג הוא הביא אותה לדירה שלנו והיא נכנסה לי ללב ולנשמה היא חלתה ונאלצנו לעשות לה ניתוח טיפלנו בה כמו בתינוק הייתי צריכה לבוא בצהריים מהעבודה כדי לתת לה אוכל בישיבה אחרת היא לא הייתה מעכלת אוכל אחרי חודש מצבה החמיר ולא הייתה ברירה אלא להרדים אותה לי זה היה פחות קשה כי הייתי איתה שנה אחת אבל בעלי גידל אותה למעלה מ-10 שנים אני זוכרת שהיה לו מאוד קשה למרות שהבאנו עוד כלבה הבייתה אבל ניסינו למלא את החיים בדברים חדשים העסקתי אותו בדברים אחרים כדי שלא יחשוב על זה הרבה אני זוכרת שאחרי איזה שבועיים שאלתי אותו אם קשה לו ורדו לו דמעות מהעיניים אבל לאט לאט זה עבר והוא המשיך הלאה אני לא יכולה להגיד לך "עזבי שטויות" אבל הזמן ירפא את הכאב והגעגועים מקווה שלא יהיה לך קשה באדי

../images/Emo24.gif כל כך עצוב ../images/Emo7.gif

כמי שהרדימה את החתולה שלה אחרי 16 שנים משותפות אני יודעת מה עובר עלייך. ואצלך זה עוד יותר קשה כי את אפילו לא לידה. אין לי ניחומים חוץ מ
וירטואלי.

למעלה