י ר ד נ י

New member
../images/Emo7.gif

זהו! אין לי יותר חייםם!!! ההורים שלי הענישו אותי והוציאו אותי מהלהקה שלי
אהה מה אני יעשה עכשיו!?.. יאוו אתמול בכיתי כמו מטורפת כל העיניים שלי היו נפוחות.. אבל אני יודעת שההוים רק רוצים שאני ילמד לא לעשות את מה שעשיתי יותר ותוך שבועיים הם מחזירים אותי.... אוף הורים זה דבר מעיק!!!!! ררררררר נ.ב. רק דבר אחד מחזיק אותי בחיים! שעוד מעט יש חורף!! מחכה לזה כבר חודשיים! סתכלו אפילו יש אייקונים של חורף!

י ר ד נ י

New member
אנשים

קודם כל תודה על כל האהבה שלכם... המצב שלי השתפר יאו נאו בצפר חברים וזה אז קצת שוכחים.. וגם חבר שלי כזה נשמהה כל הזמן דואג לי.. מה שקרה זה ככה: בתחילת השנה קצת הברזתי מאיזה מקצוע והעונש על זה בבצפר זה להשאר עוד שעתיים בבצפר ולהכין עבודה עכשיו לאפחד אין כח לזה אז אמרתי למורה שלי שיש לי חזרות וזה ואני לא יכולה להשאר קיצר היא התקשרה להורים שלי מלא פעמים במהלך איזה שבועיים וכל פעם הם אמרו לה משהו אחר במילים אחרות סיננו אותה.. אז היא החליטה להשעות אותי.. וההורים שלי קצת כעסו אבל לא יותר מדי.. השעו אותי מיום רביעי וביום חמישי רציתי ללכת לחבר שלי אחרי בצפר כי לא הסתדר לנו לראות אחד תשני בשישבת אז אמרתי אני ירד אצלו ביום חמישי עד שישי (אני לא לומדת ביום שישי) ואבא שלי לא הסכים כי יענו אני ב"עונש" על זה שהשעו אותי... ובכל זאת הלכתי.. ואבא שלי התקשר אלי וכעס עלי והתחצפתי אליו.. קיצר הגעתי הביתה ביום חמישי באיזה 10 בלילה וחשבתי פסדר לא יעשו עניין, קמתי בבוקר יום שישי חיפשתי את הפלא שלי ואז אבא שלי אמר לי שהוא לקח לי וגם שאסור לי להתקרב למחשב שאני לא נוסעת לחבר שלי הרבה זמן והדבר הכי חשוב - שהוא מפסיק את ההזרמה של הכסף לכן אין לי יותר חוג!! זהו והתחלתי לבכות הייתי ביומיים של אבל.. בינתיים כבר אני במחשב, פתחתי את הפלאפון לבדוק הודעות ולא יודעת מה יהיה איתי עכשיו... מקווה שטוב... בוב מארלי שר לי שיהיה טוב =))... שיהיה לכם יומטוב אוהבת אותכם תודה וסליחה על המגילה..

י ר ד נ י

New member
תודהה מאמי חח

גם אני מקווה שיעבור מהר.. אבל ריקוד זה בנשמה וגם עכשיו בפגרה הקטנה שלי אני עדיין פה

prophecy girl

New member
אוי =\\../images/Emo21.gif../images/Emo187.gif

אל תדאגי, יהיה בסדר!
כולנו כאן בשבילך!
אני בטוחה שהם יחזירו אותך ללהקה!

מה?!?

איך הם עשו לך את זה? אני לא מאמינה!!! אוף, מעציב אותי גם, כי אני יודעת שאת אוהבת את הריקוד וכמה שזה לא גמיע לך!!!! להורים יש כאלו עונשים... אררר... שפוגעים בדיוק בנקודות תורפה... ג'ורדן,ף דברי איתם, בקשי סליחה, משהו, שתחזרי מהר ללהקה!!! חורף זה הכי כיף! אוהבת אותך

Mr GK

New member
../images/Emo24.gif ג'ורדן...

אני בטוח שזה רק זמני, ההורים הם בני אדם, כמו כולנו, ובסופו של דבר הם רוצים רק את הטוב בשבילך. אני מאמין שהם עשו החלטה די פזיזה, וכמו שאמרת - הם גם יתחרטו עליה בקרוב. אני מקווה שלא תקחי את העניין יותר מדי ללב, כי זה בטוח זמני. תרגישי טוב

ליזיגי

New member
תנחומי!!

מה עשית שמגיע לך עונש שכזה?.. בקטנה חבובה, תתאמני בבית- שלא תהרסי חס וחסה.. תתנהגי כמו מלאך, ותוך שבועיים יחזירו אותך.. אני מקווה.. או שתגידי להם שזה ממש לא בסדר, וזה הדבר שאת הכי אוהבת בעולם.. ותאיימי באיזו התאבדות.. מעולם לא הזיק
אם את רוצה לעשות קבוצת תמיכה, אני כאן בשבילך

למעלה