../images/Emo7.gif

אתם אנשים רעים, אתם צוחקים על אוכלוסיות חלשות וכל הפירסומים בתפוז משוב צודקים! לסגור את הפורום הזה מיד! ~פריאור נותנת תיאור טיפוסי של האנשים שצריכים לשלוח הישר מתפוז למסחטות המיץ של הפרדס~

Soviet Spy

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

בוהו, אנחנו אנשים רעים

מגיע לנו למות, כמה חסרי רגישות אנחנו. פאק איט, יש אזהרה שצוחקים על אוכלוסיות מסויימות ויפי נפש למינהם לא כדאי להם להכנס, למה הם נכנסים בכל זאת?

אני מכירה את האנשים האלה

הם חושבים שהם צריכים לתקן אותנו ולא מספיק להם שהם לא קוראים את זה. זה כל כך מעצבן

beatman

Member
זה רק מוכיח שצריך להעלים אותם

כמה שיותר מהר. אלו אנשים לא נחמדים וחסרי יכולת הבנת הזולת.

juggernaut

New member
גם היא פקצה...

כוכב נולד... ומה זה השם הזה פריאור?! נשמע כמו פרייאר

דר דרעק

New member
כן באמת יש פה בפרדס הרבה תפוזים

רקובים. גם אני חושב שהגיע הזמן להשמיד אותם. נראה לי הכי טוב זה לרכז אותם בנקודות ריכוז, אח"כ נסחט מהם את שאריות המיץ הנחות ונעשה ממנו חומרי ניקוי. אח"כ נעביר אותם ברכבות אלייך למטבח ושם תטגני אותם על הגז. אני מעריך שזה יפתור את בעיית התפוזים הרקובים באופן סופי, מה את אומרת שנלך על זה?

דר דרעק

New member
כן באמת יש פה בפרדס הרבה תפוזים

רקובים. גם אני חושב שהגיע הזמן להשמיד אותם. נראה לי הכי טוב זה לרכז אותם בנקודות ריכוז, אח"כ נסחט מהם את שאריות המיץ הנחות ונעשה ממנו חומרי ניקוי. אח"כ נעביר אותם ברכבות אלייך למטבח ושם תטגני אותם על הגז. אני מעריך שזה יפתור את בעיית התפוזים הרקובים באופן סופי, מה את אומרת שנלך על זה?

למעלה