הדס100

New member
../images/Emo7.gif

אני מרגישה נורא. פשוט חוסר אונים. לא הייתי בבית יותר משבוע ובזמן הזה מישהו (שאם הייתי תופסת אותו הייתי שוברת לו את העצמות) שפך על החתול שלי חומצה. על כל הגוף. כל הבשר שלו בחוץ, נשרפה לו הפרווה, הוא לא רואה בעין אחת. וכל מה שיכולתי לעשות זה לקחת אותו לוטרינרית ולתת לו כדורים ואפילו אי אפשר ללטף כי הוא ממש נראה זוועה וכל הבשר בחוץ. מה עושים עם הזעם הזה? והפחד שזה שוב ייקרה, לחתול אחר?????

אורלי_ל

New member
אוי ואבוי ../images/Emo5.gif../images/Emo14.gif

מסכן קטן... איזה רוע. פשוט רוע. אין לי מילים. התלוננת במשטרה?

day dreamer1

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif call the police again

there is no such thing "we can't do anything about that" as the policeman said!!!! call 100 times and press charges against him, cause obviously he's a cat hater and he does and will do it again!! so please do something about it so that maybe he'll get scared and will think twice before he does somthing like that again.

kung fu

New member
נורא!!! כל כך כואב!!!

איך הגיעו לחתול שלך?? הוא גר בחוץ? (לא בתוך הבית שלך) היכן החתול שלך עכשיו? אצל הוטרינטרית?

הדס100

New member
אנחנו גרים במושב די קטן, כך שהוא

גר בחוץ. הוא היה 10 ימים בבית- (כשאני לא הייתי...) ועכשיו הוא שוב בחוץ, הוא יותר אוהב להיות בחוץ. אבל הוא כ"כ מסכן. כואב לי לראות אותו. ישבתי שעה שלמה ורק בכיתי. התקשרתי למשטרה ונחשו מה הם אמרו לי? שאין מה לעשות. התקשרתי גם למוקד העירוני והם אמרו אותו דבר. הידיעה שיש כאן מישהו שמסוגל לעולל דבר כזה מכניסה בי פחד לצאת החוצה- מי שיכול לשרוף חתולים יכול לעשות את זה גם לבני אדם. העניין ממש הכניס אותי ללחץ- מקודם יצאתי לעשות הליכה ולקחתי איתי את האקדח שלי. ליתר ביטחון.

kung fu

New member
היו עוד מקרים כאלו במושב?

המושב צמוד לעיר גדולה?

kung fu

New member
מה לגבי לפרסם מודעה על כך במושב?

לפרסם שיש מישהו שעושה כאלו דברים ולהזהיר את בעלי החתולים האחרים. כמה קטן המושב? 100 משפחות? 50 משפחות? 300 משפחות?

Talia E

New member
האם ניסית ליצור קשר עם עמותות

למען בע"ח? יש למשל את עמותת "לב לחי" שחלק מעבודתם זו מלחמה בהתעללויות (אני יודעת שיצא להם אפילו לעשות מעקבים בסתר בכל מיני מקומות ולתפוס מתעללים "על חם"). גם אם הם לא יוכלו לעזור לך ישירות, יש להם ניסיון ובודאי יוכלו לתת לך עצות מה לעשות. תוכלי להשיג את הטלפון שלהם ב- 144. (אגב - העמותה זקוקה נואשות לתרומות. אם כל אחד יתרום אפילו סכום בלתי-מורגש, אפילו 20 ש"ח - התוצאה תהיה מאד מורגשת עבורם). מלבד זה, את יכולה לנסות לשאול ילדים אם הם שמעו/ראו משהו (לעתים קרובות המתעללים הם נערים). אני מציעה לך לשאול אותם בצורה שקטה ועדינה (ולא באגרסיביות או ברגשנות) - לתת להם מקום לדבר, לומר מה שהם יודעים. אמרי להם שזה חשוב ושאת רוצה להציל בעלי חיים אחרים, שלא יקרה להם אותו הדבר. לגבי הזעם והכאב - פשוט אין לי מילים.

Talia E

New member
עמותה נוספת:

העמותה למען החתול (שהקימה מקלט למען חתולים שנמצא בסכנת סגירה מיידית בגלל חובות. תרמו אם אתם יכולים). מקווה שיוכלו לעזור לך בדרך כלשהי.

הדס100

New member
הממ- איך? מחר אני שוב נוסעת

הפעם רק ל5 ימים- כל המשפחה שלי מטפלת בו...

למעלה