ortal13

New member
../images/Emo7.gif

אוווווף איזה באסה אתמול הייתי במרילו ולא ראיתי את הלוגו של לירן כל כך רציתי לראות מה זה וזה ואני גם רוצה להיות מהצוות של הכותבים של הסדרה הזו שהוא מוציא יש לי עוד הזדמנות לראות את הלוגו?
אבל מה טוב?ראיתי את אמירוששששששששששש הוא חייך אליי וקרץ לי ואני מעקתי לו וצלמתי למרות שאסור ובאמת נהנתי כמו שחלקחם איחלתם:))) אז מה בקשר ללוגו? בנושא כזה מותר לפתוח שיחה חדשה נכון?

נ"ש יניב כנס רגע../images/Emo26.gif

שאתה מתחבר לאיסיקיו ואני מחוברת אז תשלח לי אתה הודעה כי אני לא יודעת מתי אתה מחובר ומתי לא..לא דיברנו הרבה זמן..

ortal13

New member
אה סליחה שלא ראיתי קודם

ולא עניתי הייתי עם יעל ואמיר והיה יפהה מאוד והלוגו של הסדרה שלו.....

k a b o o k

New member
יעל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מזל שלא הייתה מיכל הזייפנית..

ortal13

New member
למה?מיכל בסדר!

ויעל בר זוהר חמודה לאללה רק לפני שנתיים שהיא הופיעה במלון מרידיין רדפנו אחרייה והיא רצה אבל היא הסכלה אחורה וחייכה קצת היא היתה מעט סנובית לא יודעת אם זו היא או השומרים... יש לי תמונות שלה מההופעה הזו אני לא יודעת עם לשים כי אולי זה לא יעניין אתכם כל כך......אם יהיו דרישות אז אשים...

ortal13

New member
בסדר

אבל בטח יכעסו עלי שאני מפרסמת משהו שלא קשור לפורום. תמיד שאני מפרסמת דברים שונים מתנפלים עליי:( יש עוד שרוצים?שלא ייתנפלו אני רוצה הסכמה של כולם

ortal13

New member
לא זוכרת מי אבל

שאמרתי בטעות חבל שלא היה אקזיט התנפלו למה אני מפרסמת על אקזיט פה שבעצם זו היתה טעות כי רציתי לפרסם את זה בפורום אקזיט וטעיתי.

למעלה