DAN1EL

New member
../images/Emo7.gif

אביבית עפה
אני הייתי פשוט בהלם כשהקריאו את המועמדים להדחה... זה נשמע כמו מתיחה! שלושת המועמדים הכי פופולרים מועמדים להדחה? הייתי בשוק! ואז אביבית עפה
אוף! למה דווקא אותה?... טוב, נצטרך למצוא פייבוריט\ית אחר\ת, ונראה לי שכבר יש לי.. מיכל קוראים לה? היא חמודה :) לא משתווה לאביבית, אבל הכי אהבתי אותה שם אחרי אביבית. והכחול הזה פשוט מאנייק! חחחח איך הוא העיף את מאיה בלי הקדמות בכלל! מזכיר לי את האופי של פנינה דבורין אבל אצלו זה נראה הרבה יותר אמיתי... עד עכשיו חשבתי שזה פשוט ברור מי ינצח (אור), אבל יכול להיות שבפעם הבאה שהוא יהיה מועמד להדחה פשוט יעיפו אותו.

האודישן הגדול- העיפו את אביבית../images/Emo70.gif

יוווווווווו הייתי מזה בשוק
:| :| :| :| מילא מאיה, שהיא סתם יפה ולא משחקת משהו.... אבל אני שמחה שאור ניצח
.. למרות שאביבית הייתה מעולה
שניהן מעולים
איזה בעסה שהם התמודדו אחד נגד השני
והיא נראתה מזה מסכנה שהיא לא ניצחה היא היייתה ממש עצובה
לפי דעתי אופיר מיותר, אם לא החסינות.. ווגלית ודנה יעופו גם הן מתישהו..

talivm

New member
אביבית - פלצנית

אי אפשר היה שלא להתעצבן מהתגובה האינפנטלית והמרגיזה של אביבית כאשר הסתבר לה שהיא מודחת מן התוכנית, חוסר הרוח הספורטיבית ניכרה על פניה בצורה מוגזמת, לא טרחה לומר שלום לאף אחד מהצוות והפרצוף הדבילי שלה אל מול חזית המצלמה נראה נורא!!! אז אביבית אל תשכחי שזו היא תחרות לפעמים גם מפסידים - וצריך להפסיד בכבוד!

כן..../images/Emo26.gif

היא ממש חמודה לפי דעתי
אבל, הפריעה לי שהיא לקחה את זה נורא קשה שהיא הפסידה.. אפשר אל תש]טי אותה ככה.. תראי יש אנשים שמגיבים בהתחלה בעצבות ואז מתעשתים ומבינים שזה סתם... ויש כאלה (כמו מאיה) שלוקחים את זה בקלות.. הכי הפריע לי שהיא לא נפרדה מאפחד.. היא ישר יצאה החוצה
.. טוב בגלל שהיא עוד שנייה בכתה

וואהה שלחתי קצת אחרייך לא ראיתי ../images/Emo4.gif

אני אומרת שהפייבוריט החדש יהיה אור

DAN1EL

New member
אז יכול להיות שלא קוראים לה מיכל.

אין לי מושג איך קוראים לה. שכחתי.

אממ יש את גלית ואת דנה..../images/Emo26.gif

גלית עסיס- השחומה הזאתי בת ה-35.. ודנה קבסה זו זאתי ששרה ממש יפה
עם שיער שחור ארוך מהמם
תבחר מי זו מיכל

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

יאיי איזה חמודה היא
היא הגיבה בפורום של האודישן הגדול.. וד"א אנשים שם ממש לחוצים- כבר גיבשו דעות איך כל אדם.. רבים רבים רבים
לא נורא, גם מאיה ממש חמודה
(היא גם כתבה שם)

HaDaRoSh

New member
הם כל שנייה פותחים הודעה חדשה

את מי רוצים שישאר לא מספיק להם שירשור אחד?לפחות בדף

חחח לא.. ../images/Emo3.gif

2 דק' הלכתי מהמחשב פתחו כבר 4 שירשורים חדשים..
אין פלא שהמנהלים לא כותבים.. הם כל שנייה צריכים למחוק שירשורים, או לשים כמה ביחד
אבל סה"כ פורום חמוד, וככה גפ אפשר לדבר עם השחקנים, או אני לא יודעת איך לקורא להם (
)

../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gifיש../images/Emo70.gif../images/Emo60.gif

אני לא סבלתי אותה
והיי - מי עוד עף
הפייבוריט שלי זה יניב

אני חייבת להגיד שהוא משחק מעולה../images/Emo70.gif

אבל אין לו את המראה של שחקן טלנובלות :| לאור ישששש

DAN1EL

New member
אור ינצח לצערי.

אולי אני עוד אתרגל אליו ב"מיכאלה" אבל עכשיו הוא די מעצבן... לגבי יניב - בהתחלה ממש ממש לא סבלתי אותו, עכשיו אני עדיין לא מת עליו, אבל פחות. הוא בסדר, רק שהוא תמיד משחק את ה"גבר-גבר"

למעלה